🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 68]

• 15 473
  • 199
  •   1
Отговори
# 15
Има хубави, удобни и чисти влакове от Видин до Крайова (пътувал съм с тях).
Иначе да, от 8 октомври Animawings пускат полети от Крайова, Тимишоара, Клуж Напока, Яши и Букурещ до Истанбул. А от 2026 Turkish airlines пускат от Истанбул до Тимишоарa, засега летят до 7 румънски града.
Само , че влакът от Видин пристига в Крайова след като самолета е излетял. Вариантът да преспиш в Крайова и на следващия ден да пътуваш за Истанбул не зная колко е удачно.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 17:31 от FBID1119177734809501

# 16
Ооо, нова темичка. Тешекюр.

Гласувах в анкетата, но ми липсваше една опция кои места най-обичам да посещавам - сладкарнички, кафененца, локанатасътъ. Grinning

# 17
Ох, забравих ги тия кафета, сладкарнички и локанталар Wink
Скрит текст:
(-съ и -си се слага в края на думата, когато преди нея има друга дума и трябва да се означи притежание. Например: локанта - ресторант. Обаче ако искаме да кажем ресторантът на Нели става: Нели’нин локантасъ. По същия начин е Галата кулеси. Иначе само “куле” си е кула. Ако предходната дума е прилагателно, следващата няма -съ, -си, -су, -сю накрая. Например Бююк ада, голям о-в). Направо съм за онлайн курсове Grinning
Няма как да променя анкетата, за съжаление. Нищо, в следващи теми ще има нови анкети.

# 18
О, благодаря за обяснението

# 19
Само , че влакът от Видин пристига в Крайова след като самолета е излетял. Вариантът да преспиш в Крайова и на следващия ден да пътуваш за Истанбул не зная колко е удачно.

Оо, лоша работа. Не съм гледал разписанието на авиокомпанията. То се сменя в края на март по принцип, така че дано има добра опция тогава. На влака не сменят часа. Обиковено тръгва към 12.30 от Видин, защото правят връзка с идващия влак от София  около 12 ч

# 20
  • Бургас / UK
diziler, Благодаря за Новата тема!

Записвам се с една снимка от снощи

# 21
Здравейте, искам да попитам на влизане от Капитан Андреево до Истанбул има ли място за зареждане на ел.автомобили? Да ми кажете приложение някакво ?

# 22
Добър вечер и аз да попитам, с колата на дъщеря ми ще пътувам. Трябва ли ми пълномощно?

# 23
Добър вечер и аз да попитам, с колата на дъщеря ми ще пътувам. Трябва ли ми пълномощно?

Да, трябва. Също така трябва е преведено на турски или английски.

# 24

Надявах се да са хо отменили Simple Smile Благодаря

# 25
До 1 март 2026г.  Имението Abdulmecit Efendi Köşkü в Кузгунджук е отворено, има изложба „Folia“.
Входът за изложбата е безплатен.
Отворено от 11:00 до 19:00 часа.
Понеделник почивен ден.
Снимка : Интернет

# 26
  • Бургас / UK
Здравейте, искам да попитам на влизане от Капитан Андреево до Истанбул има ли място за зареждане на ел.автомобили? Да ми кажете приложение някакво ?
На няколко места по магистралата има табели , които показват, че наближавате места за зареждане на ел. автомобили. За приложение не мога да помогна .

# 27

Само на английски може ли

# 28

Само на английски може ли
Може и само на английски

# 29
  • София
Здравейте, да питам аз нещо в стил Божинката - "Венеция Мега Аутлет наистина ли е аутлет" Grinning
Или да не залагам надежди?

Общи условия

Активация на акаунт