BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 19 425
  • 835
  •   16
Отговори
# 75
То шкембето да е проблемът. "Ценностите", които изповядва, са ми достатъчни. Да възхваляваш мракобесни диктаторски режими и да плюеш по нормалния, демократичен и свободен свят (въпреки всичките му минуси, разбира се), да хейтиш по доказани демокрации... сами можем да си направим сметка какъв човек е това. А сръбското къдрене, от което откачам.. си е отделен въпрос.

# 76
И аз не го виждам Калин като подъл, закачките му са хапливи, но безобидни, колкото да си прави вятър на устата и от скука. На мен той ми харесва.

А форумът тук като цяло от спектъра на евроценностите ли е или от другия лагер? Само питам, да си сверя часовника и да няма грешки. Simple Smile

# 77
Този тест може да е номер от новия участник, да се чудят н кого може да е

# 78
Михаела за мен е най- отблъскваща: вулгарна и цинична в изказа си, груба и съсипана като визия… Това косище, което размахва и пипа- някакъв тик ще да е. Ще ѝ опадат кичурите, ако продължи…Някаква екзалтирана и превъзбудена- заради нея и пеенето на Калин, ми е трудно да гледам и слушам ВВ😵💫😵💫😵💫

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 21:49 от ellis

# 79
Този тест може да е номер от новия участник, да се чудят н кого може да е
Интересна теория, изобщо не се бях замисляла за това. Като цяло забравих за съществуването на Валентин. Обаче има логика, нали вече е Десислава, а това е жена, която може да е бременна. Ербу в интрото казва "аз я питах дали е бременна и тя каза, че не е". Така че като нищо да е Валентин. Ще видим довечера.

# 80
Не, теста май е в изповедалнята, някой може да научи щастлива вест 🫣🤗

# 81
Чакам да започне епизода и пуснаха промо, което е по-различно от това, което днес качиха в страницата на предаването. Елена се кара със Стефани, която изглежда ужасно. Май вече клоня към второто ми предположение коя е бременна - Стефани.

# 82
Аз изгледах трейтърс и се местя при вас да коментираме шамандурите на ББ. 😁

# 83
Михаела пак е в някакъв филм…

# 84
Еее браво,Офцата ще напусне без да ни тормози😂

# 85
'Тва сериозно ли е, България иска да гледа грим и прически'  - каза Михаела, гримирана и с прическа Grinning

# 86
Михаела пак е в някакъв филм…
Ох, да. Не е излизала от него, направо е нетърпима…

# 87
  • София
ББ няма да я пусне, да не е луд да изтърве златната овчица..

# 88
А бе брадъре, що я спираш 🤐

# 89
Сефте виждам някой да реве без сълзи и да дърпа несъществуващи сополи.

Общи условия

Активация на акаунт