BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 13 513
  • 557
  •   15
Отговори
# 330
Може Оптимус Прайм да им вкарат, знае ли човек? 😂😂😂

# 331
Овцата ако губи става по-ниска от тревата, ако се окаже права за нещо, вряка като ранена гарга.
Този сезон много скучни мисии и игри.

# 332
Иване, Иване , твоят интелект е изкуствен

# 333
Какво махленско посрещане, ужас.

# 334
Е какво стана, с или без имунитет влиза?

# 335
Този Валентин как може да пише по  този шльокавски начин? Дори и да е на латиница, може да слага поне препинателни знаци и да пише по-разбираемо.
А какво му пречи да инсталира BG в language menu долу вдясно? Става за 30 секунди и не се изисква admin permission.
Ами защото е много интелигентен 😁

# 336
На Иван интелекта с фенерче трябва да го търсим. Овцата се вживява в животинския си образ - врещи като на заколение. Изобщо, тази година Биг Брадър трябва да има подзаглавие "Зооландия". Такива животни рядко могат да бъдат събрани на едно място.

# 337
  • Дубай
И на мен изключително ми стана чудно, защо Вальо пишеше на шльоковица, а Иван на кирилица? Че даже и  пр. знаци имаше. Според мен беше нарочно, защото едва ли има А1, който да пише на латиница ама Ваньо не се усети.

# 338
Мислех, че днес ще има номинации, значи утре ще е шоуто.

# 339
Овцата се самопровъзгласи за интелигентна. Баш интелигентният не можа за 4 дни да си пусне кирилицата, което отдавна е неделима част от абсолютно всяка операционна система. Изречението със заместени букви едно нормално дете би разчело за секунди. За "тежките" академични въпроси да не говорим. Предвид формата и предишните му излъчвания, отговорът с най-голяма вероятност e точно обратното на AI, каквито и съмнения да има. "Женственият" Стоянов търпи мълчаливо, а коравите мъжаги рИват и се прегръщат в спалнята. Усетиха го, че е силен играч и се обединиха срещу него - "Абе няма някакъв 20-годишен да ни бутне". Въшката застана пред войничето срещу развилнялата се горила - това беше сладко.

# 340
Аз не мога да разбера кой ИИ ще пише на шльокавица и ще обяснява, че няма кирилица на компа? 😁 Изобщо хората са психясали.

Утре ли са номинациите? Ваньо е много спешен за гонене. Браво на Стоянов, че запазва хладнокръвие. Почнах да му вярвам, че е бил в армията - в началото се съмнявах.

# 341
Гледам аз набеденият за "женствен" Стоянов , се гушна със сладката мацка, докато в съседната стая, 4 ма "мъжкари" по престилки , реват и се прегръщат Joy
Ей защо Давид е със тъпаците На Бай Вангал , му хлопа яко дъската , обаче като , че ли конформистите вътре ги е страх да не ги нарочи и са на негова страна. Как мразя страхливи хора, които си зачеркват принципи и всичко което твърдят за себе си, само и само да не ги захапе някой простак

# 342
А видяхте ли когато успокояваха Ванката на двора, онзи ревливият грам не му каза, че не трябва така да напада, а на всяка дума на прима̀та казваше "да, така, прав си, ама...", е как ще е прав? И как ще е "така"? Защо го подкрепя?
Класически булинг, ръмжене, "ще ям месо от тебе", тряскане по масата, заплахи? А за капак на двора една от девойките, Мина ли беше, коя беше... каза "Стоянов ме пита: виждат ли ми се пъпчиците около очите"? (или нещо от сорта)... WTF? Вместо да успокои развилнелия се, тя налива още масло в огъна, че даже и иронично имитира интонацията на Стоянов. Ванката само това и чака, такава бурна реакция... нямам думи.

Опасна е тази Мина. Чиста интрижка спретна.

# 343
Минна така яко ревнува и завижда на Въшката , яд я е , че младоците там я ухажват и се карат за нея, а тя невижданата красавица седи отстрани . За това се присламчи срещу Стоянов , че грам не я отразява.

# 344
И никой не знаеше за Атлантическия океан.  Този ревливият като каза плахо "Атлантическия?" питайки .... всички пред екрана са притихнали дъх и никой не говори. И като ББ каза "верен отговор", и всички: йеее... А трябваше ли ББ да им казва, че е верен отговор, нима не знаеха?

Ванката да хвърчи от Къщата. Защо не влязоха квестори да го изнесат?
Даже Елена драматично се беше хванала за главата, един вид "как можа да изтърсиш такава глупост" и се наложи енергично да се преориентира.

Общи условия

Активация на акаунт