BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 21 903
  • 907
  •   19
Отговори
# 855
  • Варна
Представи си имаш фирма със служители и един служител генерира 90% от интригите, които водят до напрежение между по-податливите колеги на конфликти. Ако искаш да решиш даден проблем ефективно, винаги търсиш подстрекателя, а не деятеля. Иван е социопат и не е за такива предавания, но интригата и провокацията определено е режисирана от Сиана.
Мммм.. интересно каква е провокацията на Сияна? Иван обиколи поне 4-5 жени, да се смята че е препикал всичките и никой да не ги ухажва?

# 856
Точно това направи Иван, пробва при която му върже, нито една не върза, каза, че не го интересуват и щом Стоянов се заигра със Сияна - драмата е на лице.

# 857
  • Буркина Фасо
Брадъра е соц.експеримент и Иван се вписва идеално в него. такива им трябват.

# 858
  • Варна
Това поведение на Стоянов му е философия в живота.
https://www.facebook.com/share/v/1CxAAy4S2p/

Нарочно ги насъсква Брадъра, чака Стоянов да се пропука. Smiling Imp

# 859
  • Между гори и планини
Това поведение на Стоянов му е философия в живота.
https://www.facebook.com/share/v/1CxAAy4S2p/

Нарочно ги насъсква Брадъра, чака Стоянов да се пропука. Smiling Imp
Така съм постъпвала с майка ми която изпадаше в монолози да ми крещи като бях ученичка. И с вербално агресивни към мен съученици. Това ги дразни още повече.
Аз съм се тренирала до такава степен, че около мен съм изградила невидими стени и думите които не искам да ме достигнат, се блъскат и отскачат.
Големи провокации от въшката към Иван не видях. Приятелски поговори с него и толкова.
Въобще не извинявам ужасно неандерталското поведение с липсата на родители. За съжаление много хора не растат в добри семейства, но не стават анаболни горили.
Женската горила Михаела започна да се усеща и да брои. Ама късно е либе за китка.
Стефка вчера е изпушила де що види. А това дете бял свят няма да види.
П. П бях потресена когато Мина изброи с какви е имала връзка - наркозависим, хазартно зависим и сводник. Не знам как не я беше срам да го каже. Гледах ѝ снимките в Инстаграм, до преди няколко месеца е била без бюст, с ужасни устни. Но пък всички снимки са от луксозни места. Кой от тия тримата ѝ е платил почивките? Някои снимки са от когато е на 18... Честно, къде да били родителите ѝ, къде са спали?
Думите ѝ че ако излиза с приятелки, мъжът трябва да ѝ прати охрана, за да е спокоен и да ѝ вярва 🙄 WTF!!!

# 860
Хвърлям едно око на предаването, много постно и скучно тази година. Разчитат на 2-3-ма по-шумни.
 Въшката иска да повтори миналогодишната история с Беба, един типаж са, но с този мъж няма да й се получи. Войничето много нежен ми се вижда, на едни кадри дори го даваха да си маже краката с лосион, хахаха. Залагам, че е на другия бряг.

# 861
  • SF
Въшката и Иван са подбрани да са баш Беба и Бебо. Иван се справя едно към едно като Бебо Виктор от миналия сезон. Докарва го и на външен вид. 2 години след като слязат от екран, вече няма да ги различавам.

Има участници, които не разбирам защо са там - Цвети, Ебру, тоя Стефан с духовете, дори Лена няма роля, а ходи по червена пижама.
Елена също си няма компания, за да я виждаме по-често в епизодите. Нищо и половина за момента.
Стефи им направи някакъв сюжет за тази седмица, но толкова от Стефи. Мина, замина, незапомнена. Едва ще си спомняме за нея, с пояснението "оная бременната".

# 862
И аз не разбирам какво толкова го превъзнасяте Стоянов - има самообладание, признавам. Иначе не ми изглежда особено интелигентен. Има тактика - мълчи си. Помните ли онзи от миналия сезон онзи привлекателен мъж на средна възраст, който предложи на приятелката си да се оженят, беше близък с продуцента, не се сещам как се казваше. И той така мълча и всички мислеха, че е страшен пич, обран, ерудиран и като си отвори устата и лъснаха работите. Иска ми се тоя Стоянов освен да мляска Въшката да влезе в някоя ситуация без да мълчи, за да разберем що за човек е.

# 863
Въшката иска да повтори миналогодишната история с Беба, един типаж са, но с този мъж няма да й се получи. Войничето много нежен ми се вижда, на едни кадри дори го даваха да си маже краката с лосион, хахаха. Залагам, че е на другия бряг.
Странно ми е, че в 21 век още се приема, че един мъж е гей, защото ползва кремове и мисли за външния си вид. По-добре ли е да си ходи с груба, напукана кожа или пък пъпчасал?!

# 864
  • Варна
И аз не разбирам какво толкова го превъзнасяте Стоянов - има самообладание, признавам. Иначе не ми изглежда особено интелигентен. Има тактика - мълчи си. Иска ми се тоя Стоянов освен да мляска Въшката да влезе в някоя ситуация без да мълчи, за да разберем що за човек е.
На мнемоник теста победи Михаела, то сигурно не е било много трудно, де. И почти не трепна от електричеството. Не е глупак със сигурност.
Колко струва като човек, наистина се надявам да видим, но то вероятно няма да е в ситуация, когато трябва да се отвръща на агресия.

# 865
Това дето се маза с него беше слънцезащитно, защото после излязоха в двора и лежаха там.
 А и имам чувството, че тази потребителка писа и в темата за Ергена - защото там доктор ти Пенко също се мацотеше с кремове. Как можело мъж да се маже.
Ами да изгорят ли на това слънце?

# 866
  • SF
Ами така се разбира що за човек е - мълчалив, сдържан, владеещ се. Ще се владее до някакъв момент. Ще му писне и на него оня шумния да го мачка и да го критикува.
И Иван си личи какъв човек е. Не се ли усеща, че изборът на Въшката е Стоянов, а не Иван? В такава ситуация не може ли да се оттегли достойно, а държи сметка на Стоянов за това, че Въшката го харесва.
Ами по-мил, по-внимателен е, по-загадъчен даже, и на Въшката й стана интересен. Плюс това в началото той наистина не й се нахвърли със свалки и внимание, което я амбицира да си докаже, че ще успее да го спечели за себе си (вместо Мина например).
Даже и аз като някакъв съвсем външен човек, предпочитам да изпия едно кафе в компанията на Стоянов, отколкото с Иван, ако съм поставена в обстоятелства да избирам. В анкетата гласувах, че не харесвам Иван, не за Стоянов.

И Калин не харесвам. Дърт мъж, вечно е в клюката и надъхва Иван към хейт. Иван не се усеща, че Калин търси да стои на сянка и на сухо, докато "петлето" сътворява скандали и ситуации.

Да не говорим, че чисто възрастово Въшката и Стоянов си пасват много повече отколкото едно малко момиче с 36-годишен татуиран неандерталец. Той какво ще очаква от нея - семейство ли?

# 867
И аз не разбирам какво толкова го превъзнасяте Стоянов - има самообладание, признавам.
,.....................................
.

На мен ми допада чисто физически. А останалите му бонуси ги написа ти.
Значи имам основателен аргумент динамиката на този образ в бъдеще да ме държи като зрител.
Още повече с мълчанието си в група успява да бъде акцент и главен герой в ситуации.
Ще го превъзнасям още, защото няма друг с неговите качества/топки/
 там.

# 868
На мен също визуално ми харесва Стоянов, а това, че е хомосексуален е смешно.

# 869
На мен излъчването на другия Стефан и поведението му са ми много повече гей от Стоянов.

Общи условия

Активация на акаунт