💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 61 580
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 240
  • София
За пореден път се чудя на безстрашието на Продукцията. В тая мръсотия, гнезда на оси, едва ли не очаквам и използвани игли да се видят... И те ги пускат там тия хора, че и боси ходят...!!

Всъщност, даже си мисля, че от екипа са довлекли тия кожи и други боклуци, за "атмосфера".

# 241
Ръждавичка бързо се пречупи, даже най-много от всички. Лесно е да гледаш от високо на другите с пълен хладилник, баня и басейнче по цял ден. Голямо мрънкане.

# 242
Почнаха синхроните на Калин, това е добър знак за участието му напред, си мисля.

# 243
  • София
Не дават ли същите кадри от Изолатора от миналата година? Grinning
Кожата от змии, паяжините, осите, паяците.

# 244
  • София
Прекалили са с хорър елементите, кожи от змии, умряло пиле...можеше и един череп да сложат за по-голям ефект... Кожите ги имаше и миналия сезон, явно са оборотни..

# 245
  • София
Оффф голямо мрънкало е тази Ръждавичка. Ок, на терен е добра, ама психика - нула. Срина се на секундата и не спря да дудне.

# 246
Симончето от голямото добро утро ли е?

# 247
  • София
Май избързахме с приказките за задружното и сплотено племе. :/
Мъжете се моткат като мухи без глави напред-назад и са раздразнени, момичетата опяват. То след две резиденции тая мизерна консерва си е културен шок.

# 248
Айде, гледайте, заради това модно ревю беше днешната игра!

# 249
Защо бе Иво Grinning

# 250
  • София
Ивайло не можах да го позная.

# 251
  • София
Е сега Сашка си изпълни голямата цел да се покаже и вече може да си ходи JoyJoyJoy

# 252
Сапунджиева е много красива!
А Ръждичка откачи. Не си била представяла, че ще е някъде, където няма да има легло.. ами дивия плаж, нещо? Или е мислила, че само ще редува резиденция и стопанство.

# 253
  • В Града на липите
Жълтите жени са хубавици. Ивайло и аз не го познах, свалил е едно кило брада и коса.
Да внимават обаче да не ги застигне проклятието на Резиденцията.
Наталия ще им скъса пак нервите. Нормално е да й убива, тя е само кокали.

# 254
Продукцията са садисти😀
Тия оси са гигантски аз ако ги видя ще припадна.

Общи условия

Активация на акаунт