💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 61 582
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 255
Тези хора не са ли гледали предния сезон с изолатора? Каква беше тази реакция? WTF?

Тъкмо щях да похваля Ръждавичка, че е макар и да е рибка, демонстрира козирожки характер, и тя взе че изпадна в нервна криза и си върна поведението от първата й седмица в племето.

И какво им е на мъжете? Приемат го мъжки, какво да правят? Да се вайкат и те ли?

Това е красотата на изолатора - ще изкарва на показ най-кофти качествата на обитателите си.

Утре сутрин Наталка дали ще извика "Юпиии-и-и" с изолаторско ехо? Grinning

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 23:34 от S. Saturn

# 256
Сините засега са забавни. Ръждавичка много мрънка. Пак нарежда мъжете. Голяма мъжемразка се оказа. За къде да бързат да постилат, нямат спешна работа. Калично положителен. За него е поредната пещера, само че топла. Очаквах да се изпокарат с влизането, но сякаш по-скоро се подкрепят.

# 257
Жал ми е за феномените, но в този изолатор са ми като в трагикомедия. Не бяха змийски кожи, пилешки останки, други боклуци.
Доста зор ще види Калин да поддържа духа на всички, като гледам Ръждавичка

# 258
Много дразни Ръждивата, какво се очаква от мъжете да направят в тези условия, може би да й сковат легло. Има някаква злоба в това младо момиче още от самото начало. Може да е силна, но характерът й е отвратителен.

# 259
Няма силов елемент.  Защо Траян е с жилетка?
Ето при блатните мъжете са без изравняване

# 260
пленен капитан ли ще има утре или е рано още?

# 261
  • Буркина Фасо
на капитанската пак жилетки ще има.

# 262
Изчетох ви коментарите и съжалих, че реших да спра епизода и да го догледам утре 😀

Изобщо не се изненадвам продукцията да е решила да разджурка синьото племе (след една, на практика, идеална седмица), и да ги постави малко в ситуация да се изпокарат и да станат по-интересни.

Ръждавичка е малка. Колкото и хъс и чар да демонстрира и т.н. е нормално да има все още доста слаби места. Видно е, че този порив към самоизява може и да има не толкова положителен източник. Освен това тя обича да сочи с пръст и да гледа отвисоко.

# 263
  • София
Освен да спечели - малко вероятно, но все пак - Карина и да ѝ позволят да си избере ново попълнение.

# 264
Спортна злоба му се викало това на Ръждавичка, на мен си ми е злоба в чист вид или иначе казано проклетия. Язък и за хубостта (аз и нея не виждам ,ама хайде)

# 265
  • София
Ръжденцето е малко момиче. На 23 г. е само.
Не виждам да мрънка чак толкова. Бързо ще и мине. Това е първи досег с мизерията.

# 266
Е Симона мрънка  и излива разочарованието си на синхроните, ама там се държи, нито се е разпищяла, разкрещала,нито взела да обвинява някого.

Жълтите станаха мнооого силни, практически нямат слабо звено, дори Александра си е на ниво на трасетата ако не е нещо хамалско или пъзел. Просто не виждам как ще загубят занапред... но надеждата ми е в продукцията. А това е донякъде и добре - Шопа няма да може да осъществи пъклените си планове

# 267
  • София
Е, сега ново шест. Върнаха си нормалния цикъл.
Капитанската битка ще е във вторник. И капитанът вече няма да спасява един от номинираните.

Прогнозирам победа за Сапунджиева. Тя е кросфитър от класа и това трасе ще и пасна. Траян ще е с жилетка и има разтежение в ръката.

При блатните прогнозирам победа за Томи. На това трасе ще ги отвее.
И там се връщаме към нормалното. Последният не си тръгва директно, а получава 1 служебен глас за племенния съвет.

# 268
Сагата с глиганите остана без развитие, като се стъмни как ли ще я карат? Оператора да звъни на 112, не да снима прасетата😆

# 269
  • София
Шокът им е по-голям, заради цели 2 седмици на резиденцията и нито веднъж на брега. Разглезиха се. Калин е най-спокоен, тези условия не са му чужди и ги приема нормално.

Къде им е wc-то?

Общи условия

Активация на акаунт