💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 53 280
  • 1 291
  •   3
Отговори
# 315
Само дето нещо не ми стана ясно - муайтайката такова майката на сините по продуцентска повеля или наистина си е тюфлек?

KъФ муай-тай боец може да е тази дропла? Само си измисля май, че с тази физ. форма много бой има да яде.

# 316
Понеже много се писа за мърморенето на сините си помислих, че ние виждаме какво е монтирано от продукцията все пак. И ако яко си прецакан от същата тази продукция (а те няма начин да не са се усетили) е нормално да мърмориш, че и не само. Пък после това мърморене, сложено в друг контекст, ни представя различна картинка. 

# 317
Не знаех, че Феномените имат толкова фенове тук. А може би Калин сам им вдига рейтинга.

Пъзелът беше смешен, а и доста улеснен за жълтите. Защо трите отбора имаха различни липсващи парчета? Добре че жълтите стигнаха първи, че поне малко си заслужиха победата. Но въпреки това сините са си виновни. Гордиенко много говори, но с нейното забавяне сините не успяха да наваксат. Тъпо е, че ги накараха да возят трима, но това не им попречи много въпреки че пак беше нечестно.

Според мен Петров се опита да саботира и без малко да се осакати. Очаквам да обяви следващата си велика стратегия. Неговата игра ми е от тип "Но аз това го планирах от началото муахаха".

Ръждавичка знаем, че е злобна. Да не забравим как с Алекс крещяха на Наталия преди 2 седмици. Изолатора го мразя още от миналия сезон.

От утре "вСиЧкО е РаЗлИчНо" става "всичко се връща по старому" капитанска битка във вторник (да разбирам че няма да спасяват?) и без директна елиминация за блатните. Сякаш ще гледам епизод от миналия сезон :Д

# 318
Защо трите отбора имаха различни липсващи парчета?

Ами червените в началото отидоха на блатото заради техния пъзел.
Изрично Павел каза, че картинката трябва да е с лице към крещящия /разбирай редящия/.
А точно на червените задните части бяха ключови.
Не е като да не е ясно, че бяха "сготвени" - най-доказаните състезатели се вадят от уравнението още в началото.
Та и тук така...

# 319
Неизбежно е феномените да не се разединят и да нямат съвет тази седмица. Зелените и без помощ от продукцията окапаха от контузии. Да не говорим, че според мен има чадър над д-р Петров и д-р Пекин и ги пазят от подигравки и изолатора. Иначе отдавна им е време да идат на елиминация. Жълтите просто няма какво повече да ги брулят. Те се нагладуваха, биха, отпадаха. Трябва малко време да се завърти коалиционна война. За жалост никога не се позволява на едно силно племе да остане такова, че и сплотено.
Но в интерес на истината и за феномените ще е от полза да отпаднат Гордиенко и Алекс и да дойде някой по-комплексен от блатото. Не вярвам да се случи обаче. Първата има 100 гроша, а и се е обградила с верни дружки. Много по-лесно е да се стреля пак по Наталия и Калин. Сега Траян ще е супер удобен за номинация като провалил се капитан. И така Алекс и Горди ще си драпат напред, а като дойде момента да отпаднат, вече няма да има кой да ги смени от блатото.

# 320
Oт доста сезони чета мълчаливо, но тази корица ме активизира. 💙Имаше и по-добри кадри на Калин в близък план - например на арената при дневна светлина, сините очи и синият екип наистина изглеждат нереално. Доживях в наш формат да се появи интересен, комплексен, ефирен човек, който няма гигантско Его и гледа на нещата лежерно. Как си прие Изолатора с усмивка и си полегна без никакъв шум и мрънкане - железен! Продукцията обаче не го харесва за победител - видно е. Като се сетя само как превъзнасяха "Императора" и ми става ясно, че няма как Калин да победи. И ме е яд...

# 321
  • София
За довечера мисля да "прогнозирам" следното:
- Ако зелената спечели (тук давам 75% шанс): пленява синия капитан
- Ако Синият спечели (10% шанс) ще получи "голямата" привилегия да избере с кой от негото племе да подсили зелените (задължително обаче да бъде с Y хромозома)
- Ако пък жълтата "програмистка" (която е толкова програмистка колкото аз съм front-man на heavy metal група Joy) вземе че бие (останалите 15% шанс), тя ще избира кой мъж от сините да ходи при зелените.
Така се покриват всички бази, важното е керванът да си върви Sunglasses

И в скрит текст една снимчица която според мен не е точно спойлер, но за всеки случай:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 12:49 от dido2k

# 322
  • София
По всичко изглежда,че седмицата е под знака Боговете диктуват играта.
Аз толкова нагласена битка не помня,с малки изключения.Правеше се по-елегантно обаче.
Сега-с голямата секира-наказаваме ви,защото сте 8 -осем ще минават халките,трима на колесницата,наказание след пълен оборот на другите,копаене с краче!
Та нищо чудно и дилемите след капитанската да са от предложените в поста по-горе.
Очаквам с интерес Simple Smile

# 323
  • тук, на мястото си
Сега много превъзнасят Шопа и Канадеца, дали тях ще добутат до финал?

# 324
И двамата са ми антипатични. В пъти повече симпатизирам на Калин, Ивайло или Кристиян.

# 325
  • тук, на мястото си
Аз на Калин и целия син отбор ( без Алекс и Наталия донякъде), малко ми харесват д-р Петров и Ивайло.

# 326
И двамата са ми антипатични. В пъти повече симпатизирам на Калин, Ивайло или Кристиян.

И при мен е така. По-възрастните мъже в жълтото племе са ми много симпатични. Интересното е че, при сините е обратното - Алекс и Чикагото са ми доста по-неприятни от Лапунов и Калин.

# 327
  • София
Ех, забравих да дам прогноза за битката на блатните (остарях вече) Joy
Значи най-якият според мен вариант би бил Томи да спечели, да го вкарат при зелените и той да прати Джи(Ес)емчето на негово място на блатото да се разберат там като мъже със Краварката JoyJoyJoy

# 328
Направо Карина да прати . Коеджикова ще я хвърли на дивите прасета Joy

# 329
  • тук, на мястото си
Мисля, че от блатните ще "спечели" Димитър и ще влезе при зелените. Ако иде при жълтите лошо ще му се пише на Мирослав.

Общи условия

Активация на акаунт