💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 51 974
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Какво и е контузеното, и кога успя да се контузи Гордиенко? Та тя винаги  виси като дроб сарма! Контузията й да не е от шикалкавене и мързел?

# 436
Пленяването го измислиха сега точно, за да не влезе Томи при зелените.
Иначе продукцията си я знаем. Жилетка, без жилетка, пъзел, без пъзел, може, не може, ако искаш..... И утре нова смяна на правила. Поне ме развеселяват, не ядосват.
А мен ме дразнят. Никога не съм си падала особено по социалните им игри, но харесвах игрите. Сега като ги опорочиха какво остава?

# 437
  • София
Гордиенко е контузена. Боли я. Не я харесвам, но е факт. Просто на продукцията не им харесва синьото племе - прекалено добре се разбират и са много силни. Що да не ги съсипем за да интересно?

Или просто любимецът на Боговете не е там.Къде ли е?

# 438
  • Sofia
Гордиенко е контузена. Боли я. Не я харесвам, но е факт. Просто на продукцията не им харесва синьото племе - прекалено добре се разбират и са много силни. Що да не ги съсипем за да интересно?

Или просто любимецът на Боговете не е там.Къде ли е?
Ще разберем, на финала 😂

# 439
А мен ме втрещиха сините жени в началото на епизода. Наглата Ръждавичка как нареди Лапунов, че не е кавалер. Не я е срам, нещо за много голяма шефка се помисли. Да си вдигне задника и да си направи леглото както й е удобно. Честно, съжалявам ги мъжете в синьото племе. Принудени са да търпят едно мрънкало, една луда и една, дето за нищо не става... Вече на фона на тези жени, Алекс дървения философ изглежда като цвете...

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 05:47 от Ели-Мели

# 440
Павката.. евала, КЪДЕ СА ЖИЛЕТКИТЕ бе тату-наркоман ахахаха

Изглежда няма спор, че продукцията буквално си ги слага всички на… само и само да навакса с всевъзможни интриги. И това е по-добрия извод от всичко на което се нагледахме, отколкото да вмъкнем в този огромен цирк - елементи на корупция Smirk

Изключително съм изненадан от Карина. Не мога да повярвам как ги отвя. Не ми харесва чисто като характер, но има много спортна злоба и както се видя ако си навие нещо на пръста… голям проблем за другите, още повече в двубоите.

Изглежда също, че Траян в крайна сметка не е толкова слаб. Тежка си му беше жилетката в трасе, което изисква предимно подскачанки и пъргавинки. Т.е, причисляваме директно към прецаканите Laughing

Браво за Томи, изглежда свестен. Да видим какво го чака обаче .. при старите кучета, да не му сецнат щастливата усмивка..

Тук, остава въпросът – защо вкараха сините в изолатора?!
След като „еко зелените” нямат нищо против хора и диви прасета да общуват заедно на място където де-факто трудно може да се различи разлика между двата вида..Sweat Smile защо вкараха феномените там..
Ами много просто. В този си вид изолатора е едно не толкова лошо място, според мен по-добро и от блатото и от плажа. Всичко е пунта-мара и кал по гърба.. на зрителя.
Ясно се вижда, че няма никаква рестрикция, както беше в миналия сезон. Можеш да си кибичиш на това прекрасно място отвън, по цял ден. Има горичка, има море, вижда се път на 50 метра. Леки неудобства за спане, но все пак и сигурен заслон… Като добавим и ФАКТА, че в този сезон реално ГЛАДУВАЩИ не е имало.... което е голямата "тайна” на продукцията, и не защото е пазено в тайна, а защото абсолютно нищо не са могли да направят по въпроса.

Глад в „игри на късмета – 7” – глупости на търкалета. Глад не е имало. Дружни граждани и познати са се грижели да мъкнат, доставят и крият храна на всевъзможни места. Имало е и на блатото и на плажа и на изолатора. Нито антуража, нито оператори са смогвали да прибират продоволствията. Било е толкова тежък и неочакван момент за организаторите, че някои от тях – най-мъдрите, са предположили, че в този сезон и в конкретния случай – каквото и да писнат в това отношение само би им донесло негативи, защото и като един минимум, това показва, че не могат да се справят чисто на организационен принцип.
Ами по случая само да спомена, че точно тук най-лесно се късат договорите с НОВА SmirkSobSobLaughingStuck Out Tongue Closed Eyes Единствената мижава превенция е, да направиш турбо-ултра-мега трафик с което да омилостивиш шефчетата ахахах

Обаче, това, че екип и сие тъпанари, ултра видно и явно се гаврят със самите участници, не означава, че ние зрителите сме слепи и чак толкова радушни, макар на интригите на които може да се кискаме пред екраните...
В този сезон ВСИЧКО Е РАЗЛИЧНО и гаврата с участниците в един момент може да се изпусне леко, мазно и най-важното - неочаквано като чиста гавра и със зрителите!

Не искам да прогнозирам какво може да се случи още в следващия сезон (ако има).
Понеже нито продукцията, нито който и да е свързан договорно с нея може да се противопостави на гражданските инициативи, само си представям как орда бесни майки и гневни познати на участниците застанали над скалите под терена на снимките и подвикват УУУ-УУУУ БОКЛУЦИ-БОКЛУЦИ ахахахаха 
А па сметай кога ще ги спрат - мъкнейки кошниците с продоволствия по различните локации Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Да вадят КЕШ-а! И както всички останали – да си плащат за локации по островите, а не да ми тънканят с евтини пустини по северното черноморие ImpInnocentLaughing

# 441
  • Буркина Фасо
ами мега ултра пускат реклама за следващ кастинг. Grinning

# 442
  • София
Това с рекламата за кастинга е пунта мара. Те вече се навъдиха 30 треньора: то всеки ако бутне по едно име и ето ти запълнен следващия сезон Sunglasses

# 443
  • Буркина Фасо
мисълта ми е, че по-скоро ще има нов сезон, отколкото да няма.

# 444
Изгубих интерес към интригата и не ми се коментира - то всичко е ясно. Събитията се развиват по .... целесъобразност. Ще следя заради няколко играча, защото са ми интересни - Питър Пан и част от синята компания.

# 445
  • София
Е що да няма следващ сезон. Като следя коментарите има достатъчно баламурници да им се връзват на всичките "обрати" и ултра-мега-якия велик сезон. Дори и когато много скоро почнат да бутат напред Богоизбрания, пак ще продължават да им пляскат в есктаз. Само че да не стане догодина да ги изгонят и от Дуранкулашките блата (както се шушука напоследък) и да трябва да снимат следващия сезон на някоя нива до Нови Хан: тогава следващия сезон би имал риск наистина да стане последен.

# 446
Втори ден и Ръждавичка не спира. Ами, сори, ама не е права. Какво по- точно направиха мъжете, в което те- дамите не можеха да се включат? Събираха суха трева, супер натоварващо, налЕ. Ама иначе всички са силни колкото мъжете и заслужават финал и победа.
От другата страна- Шопа. Ела ми почукай на вратата на стаята да ми обясняваш как трябва да ти направя баница, преди всички да са станали и чакай после баница, колкото искаш. Не знае къде е тавата, хладилника или фурната? Да стане в 6 сутринта и да покаже как се прави, вместо да дава акъл. Че и казва, че били си отмили малко срама със забавянето, тъй като е вкусна Grinning Какъв срам, момко, да не ти е майка, да те е оставила гладна на улицата да се срамува?
Капитанската, Траян, че не е велик не е, ама каква жилетка и изравняване на сили на трасе, съсредоточено в координация и баланс? Ама трябваше да спечели жена, нали, по същия начин, както явно трябваше Томи да влезе и за това на блатните жилетки не им трябват. Там всички са равни. Grinning И, разбира се Томи при завоевателите, каква изненада. Иначе играта беше супер неподходяща за блатните, трасе без отделни коридори за всички, струпване на играчи, изчакване, мъка. Добре, че беше Дечо да се мята като тюлен, та да освежи малко обстановката.
Сапунджиева много некоординирана в краката, хипервентилираше още след първата обиколка, но издържа. Карина все пак беше по- добра, макар и да не ми беше фаворитка за победа.

# 447
Наистина не разбирам, толкова ли е ценно за някои хора да ги показват по телевизията, че доброволно се навират в тази гавра?

По същият начин някои не могат да разберат защо гледаме това нагласено предаване, ама ето на гледаме го😜

# 448
Шопа с тази баница изби рибата😂Гатьо2.
Ръцете му заврени в г**а му ли са?

# 449
  • София
Дечо е свеж полъх, дано се позадържи и му дават думата. Grinning

Карина не знам доколко със собствени сили спечели, но ѝ признавам хитрото търкулване на второто кубче "със задния крак", както каза Павел. Grin Това ѝ спести доста време.

Хм, да, Шопа и баницата. Малко като Веско Панчев и ризата. Чак не разбрах отначало какво им говори, толкоз неуместно ми се видя.

Общи условия

Активация на акаунт