💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 48 872
  • 1 291
  •   5
Отговори
# 1 275
Той, Кралев, и сега се прояви. Моментът, когато трябваше да добута поне още двайсет санта количката. Жълтите му викат, че още има да бута, той се направи на разсеян, докато водещият не му каза да се върне. Настъпа си ушите отново, арогантност и наглост до безкрайност.

# 1 276
Е, аз го сравних с конкретни играчи. Освен това, беше гладен. Не друго Grinning

И никога не е пискал, защото е тарикат Joy

# 1 277
  • Sofia
Тея жълтури просто нямат вкус 💅🏻
Абсолютно! Викаш направо да си го взимат Кральо и без битка, направо да си го осиновят. Ще им мрънка, ще ги нерви и развеселява едновременно. Еднорог не се изпуска! 😂

# 1 278
Имам сериозни подозрения, че Кралев е шмръкнал нещо преди битката. Особено пък като го видях как се мята върху дюшека…

Иначе това с количката и 20- не санта- и жълтите, и Бенковски му обърнаха внимание, но той “не ги чу”. Изключително неприятен индивид.

# 1 279
  • Варна
На мен снощи ми беше все едно кой ще бие.
Кралев разбира се не се търпи и Олдд Старс много загуби от неговото отпадане😃
Имам сериозни подозрения, че Кралев е шмръкнал нещо преди битката. Особено пък като го видях как се мята върху дюшека…
И ние това си говорихме снощи.
Приличаше на бясно куче върху варелите.

# 1 280
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Според мен (а и много логично звучи) преди кастинг битки да се нагълтат с една шепа добавки,за да имат моментна сила,колкото да избутат 1 час трасе в пълен блясък.

Днес хванах лайв на Туньо и Виолета,много добре им се получава. Синтезирано,но не пропускат нищо от седмицата.Не се отклоняват в празни приказки по 15 минути. Имат пълен поглед над събитията.

# 1 281
Супер си се държа. Даже награди и поздрави опонента си. Той рано забеляза, че очелаткото (Мастърът на императорския пъзел) е мега досаден. Simple Smile

# 1 282
  • тук, на мястото си
Ами, че то и в този прословут Ол старс сезон ще им трябват дразнители. Даже могат със Кралев да вземат и Наталка. Ще си пасват двамката един път.

# 1 283
Не обичам конспирации, но гледам отново представянето на Гордиенко на битката за територия. Когато трябваше да минава по стълбата, имала пясък на ръцете, после въпреки че направиха брейк за прегледа на Лъчезар, ръцете и още бяха мокри, и имайки предвид какво направи след това на елиминационната битка, а и на съвета, се зачудих може ли да е толкова тъпа. И отговорът беше не. За мен още преди териториалната битка и е казано да саботира двете битки, а в замяна ще получи имунитет, легло и храна, с които няма да бъде ощетена заради гадната локация. А и ще има защита от насъбрания гняв на племето, номинирайки я. Кой знае още какво и е обещано. Като се има предвид, че каза как тя щяла да помага на следващата битка, явно не е предвидено сините да остават още седмица в изолатора.

# 1 284
  • Sofia
Струва ми се, че надценявате Гордиенко. 😉 Тя, милата, първо няма толкова акъл и второ, продукцията я надуши, че е себична и егоистична въздухарка, която гледа да скатава, и се възползва на макс от ситуацията. Знаем, че реши ли, е способна да очерни и най-белия рицар. При Гордиенко, няма такъв проблем, тя самата, се постара достатъчно.😊

# 1 285
  • Stockholm
Винаги се отделя голямо внимание и бутане на чужденците в това предаване. Най- неприятните такива  до момента през сезоните- Алекса и Гордиенко.

# 1 286
Алекса поне  беше силен на арената, украинката е пълна трагедия. Добра е единствено в грубата сила, на битка с повече разнообразни елементи е чао. Напомня ми на едно от най- големите недоразумения в историята на играта- великият тежкоатлет Аспарух, който не можеше да вдигне 20 кила в играта.

# 1 287
  • София
Алекса поне  беше силен на арената, украинката е пълна трагедия. Добра е единствено в грубата сила, на битка с повече разнообразни елементи е чао. Напомня ми на едно от най- големите недоразумения в историята на играта- великият тежкоатлет Аспарух, който не можеше да вдигне 20 кила в играта.

Алекса чак силен не бих го определила. Реално още в първата си битка загуби от две жени и Фифо. Втората загуби от Чакалов.
След като влезе в племе - справяше се, но уау не е бил, освен на играта, в която се борят един срещу друг, да се избутат - което беше логично. Все пак това е подобно на неговия спорт.
Когато трябваше да държат тежест (играта, в която от другото племе мятат торбички в кош, който се държи  от човек от другия отбор) - пак изгуби от Фифо.
Но, да сравнено с Гордиенко - Алекса поне минаваше трасето и като цяло не помня да е мрънкал за условията, дори на "брега на отчаянието" - по спомен така бяха кръстили територията на еквивалента на блатните.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 00:47 от gg__

# 1 288

Синхроните за първите четири седмици.

# 1 289
Прекалено сложна теория, продукцията + Гордиенко против племето. Пък тя ако е толкова способна в саботажа би преценила че седмичният ВИП комфорт ще и' срути позицията в племето а и пак е несравним с този в резиденцията . Траян също пада, Чикагото риеше в пясъка и изработи наказание, май той загуби  и ключа. Не вярвам да има сключени миниконспирации с всеки. Според мен Гордиенко си е слаба и нагла а вариантите за конспирации са 2  доста по-елементарни- продукцията против племето или продукцията+племето против зрителите.

Общи условия

Активация на акаунт