Среща на новите кучета ---2 серия предлагам

• 11 619
  • 334
  •   1
Отговори
# 165
ма много сте ми хубавиии бе еййй.направоо ще ви изямммм Hugбравоо на вас.
и аз ще имам апаратче за утрешната среща във Варна Mr. Green

# 166
Много сте сладки момичета  Hug Особено голямото коремче на Ели - пожелавам на всички ни такова  Grinning
Прегръщам ви силно  Hug и следващия път се надявам да не съм на курс, за да дойда и аз  Laughing

# 167
  • София
Мацки за другия път без извинения ей. Знаете ли ако мацките от моите отчетни разберат че идвам да се видим толкоз редовно а нашите отчетни все нещо ми се случва та изпускам, ше ме отлюспят ааааа  Naughty Тъй че стягайте се  Hug
Прити няма страшно мила, все ще се намерим, само да ти кажа и аз не знам кога. Ти вземи сбори задачите пък ще го измислим, мента ще има за всички!  Mr. Green
Десинко, съжалявам че не можа ама нали си знаеш -  Hug
Поздрави на всички от мен, коремчо и специално от мъжа ми  Peace
Муши, да снимаш обезателно  Hug

П.П. Подметнах да си имаме като тема за размисъл, другия път да сме на открито някъде за срещичката. Ако и другите одобрявате, помислете къде можем да се съберем. И да кажа още веднъж голяма благодарност на Моргито за организацията- вече втори път намира къде да ни приютят  Hug  bouquet

# 168
  • София
Добро утро момичета Simple Smile
Чудесни снимки elpet. Peace
Искрено съжалявам, че не можах да се доредя но то лятото сега започва и срещите предстоят. Не се съмнявам, че сте изкарали чудесно.  Laughing
Лек и успешен ден от мен. Hug

# 169
Добро утро! И аз да се похваля - много готино си искарахме и всичките момичета са супер!  Hug
И да изклюкаря от сега - Elpet даде страхотната идея да се организираме за среща на открито - нали идва хубавото време  Simple Smile Така че мислете за предложения  Party

# 170
  • София
И аз се включвам рано, рано да ви кажа , че ми беше много приятно да се запозная с всички и си изкарах много приятно!
 Другият път да сме повече , че потвърждавате пък неидвате     Laughing  Simple Smile      Hug  !!!!!

# 171
  • v. turnovo
Ама големи сте сладурани!  bouquetРадвам се , че сте си изкарали страхотно Hug

# 172
Браво, много сте сладки!  Grinning Ако не бях болна можех и аз да си довлека дебелото д...

За следващия път ще си помисля много сериозно  newsm78, ама пусти срам... Blush

# 173
  • София
комикс  с теб двете за ръчичка и на следващата среща , та да се срамуваме двете заедно, а и сили да си даваме  hahaha Joy hahaha

# 174
  • София
комикс  с теб двете за ръчичка и на следващата среща , та да се срамуваме двете заедно, а и сили да си даваме  hahaha Joy hahaha
Аз вчера бях за първи път !!!! Embarassed   
Мисля ,че и на Roxane25  и беше за първи път така че няма място за притеснение !!!    Joy     Party

# 175
Корнелия, чудесно предложение... Party  Joy, но ако искаш на ЛС, че да не го обръщаме на чат....

А дали сте обсъждали евентуално и кога ще я планирате тази среща?....

Анджи....не ми обяснявай ти...нямало място за срам...ти знаеш ли кво нещо е това...можете и да ме изядете..знам ли....после мъжо кво ще прави без мен.... hahaha Joy

# 176
Ама много сте готини и засмени, бе купонджийки . . .
 Hug Hug Hug

# 177
  • София
Ставаме три нови за следващата срещичка. Hug
Така, че строй се... преброй се и айдееее Joy

# 178
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
ЕЙ,абе мацки много сте сладки бе
много ви се радвам Hug  bouquet

# 179
Пу-пу, какви сме Убави...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз довечера ще пусна моите снимчици, защото нямам кабел в момента.

Общи условия

Активация на акаунт