Термин Ноември 2025 - Тема 5

• 22 692
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Fayona, честита да си, наборке! Много здраве, щастие, късмет, любов и всичко най-хубаво! Леко раждане и здраво бебче!

# 586
Аз мисля, че вече официално мога да кажа, че няма да си деля рождения ден с малката.
Черпя ви виртуално за 35-тия ми рожден ден!

честит рожден ден! бъди жива и здрава

# 587
Аз мисля, че вече официално мога да кажа, че няма да си деля рождения ден с малката.
Черпя ви виртуално за 35-тия ми рожден ден!

Честит рожден Ден!🥳🎂🎉 Да си жива,здрава и много щастлива и скоро да си гушнеш бебчето 😇🩷

# 588
Fayona, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива и обичана! Най-хубавият подарък предстои! ❤

# 589
Честит рожден ден, Fayona! Бъди здрава и щастлива! 💐

# 590
Честито на всички мами , бъдете здрави и много щастливи !
Момичета , аз също родих на 22.10 секцио , но нашият бебок се роди доста по-рано 37 г.с , но той изоставаше с седмица тоест се роди 36 г.с роди се 2250 гр. 47 см момче  , но сега съм в голям страх ,ужас и притетнение не мога да спра да плача и да се успокоя , защото е в кувьоз , но не там е проблема , а там че ми казаха , че може би има порок на сърцето и генетични белези и епщайн бар , аз им показвам изследванията от БХС , и имам 4 бр. Феталти морфологии + че до 8ми месец бяхме само на 4ри Д ехо , така ли от всички никой не видя , че може да има нещо на сърчицето или генетични аномалии много съм притеснена . Как установиха всичко на пръв поглед без изследвания ? Не ми отговарят адекватно родих в Ниа Мед Стара Загора , но беби беше тук само 2 дни и го преместиха с линейка в държавната , защото била университетска и има повеме апаратура не мога да звъня по всяко време има свиждане всеки ден от 12:00-13:00 идват за 3 мин нахвърлят ти нещата и тръгват не знам какво да правя не съм на себе си много съм тъжна утре ме изписват и трябва да се прибера без бебчо . 😭😭😭
Някоя , ако може да ми даде съвет или нещо моля ви

# 591
Ани00, ужасно много съжалявам, че се налага да преминаваш през този кошмар! Но, според мен, не трябва да се отчайваш от казаното, предвид всички направени изследвания и прегледи! Все някъде, някой щеше да забележи, че има някакъв проблем! Не бързай да приемаш всичко за чиста монета! Да не говорим, че трябва да бъдат направени изследвания, за да се потвърдят тези неща. Бебчо как е, наддава ли? Изпишат ли го, мисля, че ще е най-добре да се преориентирате към друго място, където да подходят по-адекватно. Силно се надявам нищо от казаното да няма общо с истината и  да бъде изцяло наред! Кураж! ❤

# 592
Ани, съжалявам, че минаваш през това.. Стискам палци лекарите да са се заблудили, защото е недоносен, и да израсте всички симптоми! Flowers Four Leaf Clover Пожелавам ви скоро да сте заедно вкъщи и целият този кошмар да е зад гърба ви! Heart

# 593
Честито на всички вече родили за бебоците 🥰 бъдете живи и здрави!
Ани00, наистина е ужас да ти наредят някакви диагнози и да нямаш повече информация.., не мога да си представя какво ти е. В Ниа Мед ли ги поставиха? В Университетската болница малкият е наистина при истински професионалисти и в добри ръце, неонатологията е на много високо ниво и ще направят най-доброто за него. Моля се вече да започваш да получаваш една по една успокоителни новини, всичко да е наред и скоро да си гушнеш мъничето. ❤️

# 594
Ани00, съжалявам, че ти се стоварва всичко по този начин и стискам палци и силно се надявам, че всичко ще е наред с бебчо, само малко потърпи! В държавното АГ ще се справят и че установят какво следва. За информацията.. такива са, но не се отчайвай, всичко ще се нареди! Пази си силите и се настрой, че скоро ще сте заедно!

# 595
Честито на всички мами , бъдете здрави и много щастливи !
Момичета , аз също родих на 22.10 секцио , но нашият бебок се роди доста по-рано 37 г.с , но той изоставаше с седмица тоест се роди 36 г.с роди се 2250 гр. 47 см момче  , но сега съм в голям страх ,ужас и притетнение не мога да спра да плача и да се успокоя , защото е в кувьоз , но не там е проблема , а там че ми казаха , че може би има порок на сърцето и генетични белези и епщайн бар , аз им показвам изследванията от БХС , и имам 4 бр. Феталти морфологии + че до 8ми месец бяхме само на 4ри Д ехо , така ли от всички никой не видя , че може да има нещо на сърчицето или генетични аномалии много съм притеснена . Как установиха всичко на пръв поглед без изследвания ? Не ми отговарят адекватно родих в Ниа Мед Стара Загора , но беби беше тук само 2 дни и го преместиха с линейка в държавната , защото била университетска и има повеме апаратура не мога да звъня по всяко време има свиждане всеки ден от 12:00-13:00 идват за 3 мин нахвърлят ти нещата и тръгват не знам какво да правя не съм на себе си много съм тъжна утре ме изписват и трябва да се прибера без бебчо . 😭😭😭
Някоя , ако може да ми даде съвет или нещо моля ви
Дъщеря ми се роди в 36 г.с. преди 5 год., беше 5 дни в кувиоз и имаше отвор в преградата на сърцето. Консултирам се с доц. Маринов, който я следеше тогава през няколко месеца и в крайна сметка го израстна и в  момента няма никакви проблеми. В началото е трудно- и с храненето и с адаптацията, но сега дъщеря ми е най-умното, талантливо и прекрасно дете и върви много по-напред от връстниците си. Мен също ме изписаха без нея и ми даваха информация само по веднъж на ден, въпреки че бяхме в частна болница. Много е тежко да се прибереш вкъщи сама, но всичко минава. Това, което можете да направите е да сте в мислите си с бебето и да поддържате лактацията, за да може да кърмене като си го вземете. Кураж и сили! ❤️

# 596
+ 1 бебенце, родена в 39 седмица (24.10) секцио, завидните 3900 гр (горката ѝ майка), 51 см. Честито на всички родили мамчета, на другите да ви е леко раждането и бързо възстановяването.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 15:51 от Hristi Yana

# 597
Hristi Yana, честита радост! Бъдете много щастливи!

# 598
  • Варна
Hristi Yana, честита радост! Да ви е жива и здрава малката голяма госпожица и много да ви радва! На теб бързо и безболезнено възстановяване!

# 599
Ани00, бъди силна и вярвай, че всичко ще бъде наред. Ще очакваме скоро добри новини от теб! 🍀

Hristi Yana, честито бебче!🧸

Общи условия

Активация на акаунт