Термин Ноември 2025 - Тема 5

• 22 561
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
Честито на всички момичета! Нека дечицата ви бъдат много здрави! На вас ви пожелавам бързо възстановяване, за да се наслаждавате на малките душици! ❤❤❤

Да се похваля и аз, малко преди 22ч на 03.11 и аз станах мама, на Борис. 🩵 Имахме дата за секцио, но той реши сам да си я избере, своенравен от малък. 🤣 Започнаха контракции през нощта на 3ти, нищо кой знае какво, но ми направиха впечатление и вече вчера през деня започнаха да зачестяват и да стават по-болезнени. Вечерта ме приеха и направихме спешно секцио, защото влязох с разкритие 1см, след час вече беше 2см и не ставаше по-добре. Емоциите са толкова силни и различни, все още не мога да осъзная какво се случва. Живот и здраве утре ще го видя за по-дълго. Много плачеше като се роди, но в секундата, в която си докоснахме лицата спря да плаче, уникално! ❤

# 736
Момичета, честито и на двете ви! Sparkling Heart Blue Heart Бързо възстановяване ви желая и скорошно гушкане с бебоците!

Много засилихме края на тази тема. Сутринта ще се пробвам да пусна новата.

# 737
kinira, LadyK3, честито, момичета! Бъде здрави вие и вашите малки топчици щастие. 🥰

# 738
LadyK3 Честита радост! Явно е нямал търпение младежът и е искал с две други дами да е на една дата. Hug

Малката ме остави да поспя даже около 2 часа, та по презаредих батериите малко. Сега съм в чуденка дали ММ и каката да идват днес следобед, но има време.

# 739
Честито на всички родили мами🤍 Нека децата растат здрави и спокойни 🥳
Много се радвам за вас и същевременно ми се плаче, че малкия господин не му се излиза. Изобщо не ми се лежи по болници, лежах достатъчно през бременността..
Отделно, че майка ми има рожден ден утре, а аз тогава трябва да вляза и това ме напряга допълнително.

# 740
Честито на всеки родили мами 😇
 Да са ви живи и здрави бебетата и много да сте щастливи ♥️
Бързо възстановяване на вас 🙏
На тези които още чакаме дано скоро и ние да си гушнем бебчетата си 😁💜

# 741
Kinira и Lady K3: Честити ви бебоци, да бъдат много здрави. Бързо възстановяване на вас! 💐👣

Аз също продължавам да си чакам, всяка седмица съм на тонове. Вече почнах да си въобразявам, че аха е дошъл момента, но уви. Принцесата е с характер. Отделни, че всичко ме боли и едвам издържам вече, но многото мина малкото остана. Успех на чакащите и безпроблемно раждане❤️

# 742
  • Варна
Честита радост и от мен на новите две мами! Здрави бебоци и бързо да се възстановите!

# 743
Аз обмислям да спра сестрата от градината в 1 група е.Някой дали знае ако говоря с директорката ще се съгласи ли без да ползвам семейни причини бележка.Много боледува там и е мъка с мед бележки и по доктори. Идеята е също да не прави и тестове след дълго спиране.

# 744
kinira, LadyK3, Честитоооооо!!! Да са ви живи и здрави, на вас бързо възстановяване! ❤️❤️❤️🎉🎉
Кити, нашият батко е първа група и пуснахме по семейни причини. Просто няма как, сега в групата му има и херпангина...

# 745
Пуснах новата тема. Картинките и update-натия списък с родените бебенца ще ги добавя като имам отново достъп до компютър.
Термин Ноември 2025 - Тема 6

Общи условия

Активация на акаунт