Термин Ноември 2025 - Тема 5

• 22 541
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Дай Боже! Благодаря! ❤ На всички ни пожелавам спокойно майчинство и усмихнати бебета! Искам да ви благодаря за споделените емоции в тази група! Като за първо раждане, се чувствам доста спокойна, благодарение от части на вас.

# 691
Успех!!! Всичко да мине наред❤️❤️❤️

Утре влизам, вторник сутринта ме режат. Моля се всичко да мине нормално и бързо да мога да стана от леглото 🙏🏻

# 692
Успех!!! Всичко да мине наред❤❤❤

Утре влизам, вторник сутринта ме режат. Моля се всичко да мине нормално и бързо да мога да стана от леглото 🙏🏻
Успех!!! Всичко да мине наред❤️❤️❤️

Ти как си🤗
Изписаха ли те!

# 693
При мен няма много новини, бях на тонове и вчера и днес и утре пак, добре са, даже днес имаше и леко контракции. По обяд нещо бях като парцал, но си дремнах с каката и вече съм нов човек. Сега планът е да почистим малко, че докторът е казал, че ще ме чака най-много до петък.

П.С. Има промоция на ананас във Фантастико, мисля да взема да купя довечера, да видим дали ще помогне, само дано ми се падне хубав де. Grinning

# 694
Гледах едно видео днес, в което се казваше, че ако си бил активен през бременността, за да предизвикаш раждането към края може да лежиш и не правиш абсолютно нищо. 😄 Дадоха за пример, че повечето пъти изтичането на водите започва вечерта, когато спиш и станеш до тоалетната.

# 695
За мен вече е късно и чак ме е яд, че накупихме разни неща предварително, но пък нямаше как да чакаме…та вас поне да облекча - в baby.bg имат в момента черен петък. Някои неща са брутално добра оферта като бебефона на Филипс, намален наполовина 🫠

Чудя се дали да не поръчам памперси, но се чудя за размера и колко бройки 🤔

# 696
Момичета...мъчи ме един въпрос от много време. На вас кога ви изплатиха 45 дневния болничен? Пуснат е ако не се лъжа от 19.09 и от тогава имам изплатена само една сума (която със сигурност не е пълна), термина ми е утре и освен че бебо няма намерение да излиза и трябва да вляза в болницата, и пари няма на всичко отгоре 🤣🤣🤣
Просто ми е интересно да не е нещо с мои неща или при всички ви е така. Със сигурност не е от счетоводителя, кореспонденцията ни е директна и тя винаги казва кога го пуска

# 697
Момичета...мъчи ме един въпрос от много време. На вас кога ви изплатиха 45 дневния болничен? Пуснат е ако не се лъжа от 19.09 и от тогава имам изплатена само една сума (която със сигурност не е пълна), термина ми е утре и освен че бебо няма намерение да излиза и трябва да вляза в болницата, и пари няма на всичко отгоре 🤣🤣🤣
Просто ми е интересно да не е нещо с мои неща или при всички ви е така. Със сигурност не е от счетоводителя, кореспонденцията ни е директна и тя винаги казва кога го пуска

И при мен е същото - болничният ми е от 25.09., но засега са ми изплатили само част от сумата.

# 698
Изписаха ни на 21.10, вкъщи сме си, баткото е много развълнуван за всичко - става с мен през нощта и няма заспиване после той 😅 битовизми 😂
Така се вълнувам за всички вас! Благодаря ви на всички за тази темичка и за всичко,което сме писали през тези месеци! ❤️❤️❤️

# 699
Здравейте, момичета🤗 Само исках да ви пиша, че нашето момченце се роди снощи след 01:00. По-късно ще ви разкажа всичко. Той ли е първото бебе за ноември?😊

# 700
Kalina9999 Честито, нека много да ви радва! Бързо възстановяване и прибиране вкъщи.

# 701
Здравейте, момичета🤗 Само исках да ви пиша, че нашето момченце се роди снощи след 01:00. По-късно ще ви разкажа всичко. Той ли е първото бебе за ноември?😊
Честито, дабъде здрав малкия юнак. Бързо възстановяване на теб 💐👣

Misha002 Моя 45 дневен започва от 30.09 и към момента нямам изплатен нито един ден. Моя приятелка ражда април месец при нея са го изплатили след като е приключил целия болничен. Ако пуснат нещо ще пиша допълнително.

# 702
Много благодаря за отговорите 🤍
Успокоих се, че не е само при мен...
А има ли някоя от вас, на която като мен са ѝ сервирали , че ако не роди до термин ще влиза в болницата...
Нямах времето да го обсъдя с АГ, просто знам че влизам за наблюдение, но ми е притеснено. Нямам контракции, за разкритие никой не ме е гледал, шийката е поскъсена, но до там. Дали ще ми пускат системи или просто ще седим и ще чакаме. Също и дали е по ЗК или такъв тип престой и системи се заплащат. Имам издадено направление за раждане, но не знам дали то ще важи

# 703
Kalina9999, честито бебче Heart Eyes да ви е жив и здрав, а на теб бързо възстановяване.
Misha002, току що видях с ПИК и ЕГН в сайта на НОИ, че ми "разделят" 45 дневния болничен на два периода - този за октомври е одобрен днес (явно е трябвало да изтече месецът, понеже и аз доста чакам), което значи че утре или в четвъртък очаквам да пристигнат паричките, но само за октомври. За ноември оставащите дни, предполагам по-нататък.

# 704
Честито да е жив и здрав и много да ви радват💙
Той е май първото бебе за ноември 😁

Общи условия

Активация на акаунт