Термин Ноември 2025 - Тема 5

• 22 524
  • 745
  •   3
Отговори
# 675
Meti_90, относно второто раждане, предполагам зависи колко време е минало от първото. Може би ако са повечко години няма да има разлика. Моето второ раждане беше година и половина след първото и наистина мина по-леко. При първото чаках близо 9 часа за достигане на пълно разкритие, а при второто 6 часа. Също така, доста по-малко напъни бяха необходими, за да се роди бебчето втория път. С баткото се наложи да ми направят епизиотомия и имах доста повече шевове. Сега с девойката родих без епизиотомия и 2 - 3 козметични шева. И за финал, възстановяването след раждането ми беше много по-бързо втория път.

# 676
Аз да кажа ,че и в 32 и сега в 34 пак мимправиха проверка за развитие и въобще няма признаци да са ми се отразили , аз чакам секциото във вторник . Нямам търевние вече..

# 677
zoya. Много вдъхновяващо звучи описанието за второто раждане, моето ще е 2г и 8 месеца след първото, дано да е подобно и при мен.

# 678
Дано да мине по леко! При мен около 3 години минаха след първото.Да се надяваме да мине при всички ни добре и без проблеми 🙏

# 679
Второто ми раждане беше година и три месеца след първото. Въпреки че бебето беше голямо (над 4кг), раждането и възстановяването ми бяха изключително бързи и леки в сравнение с първото Blush

Аз съм на 36 навършени седмици, в 37ма, но бебето върви малко по-голямо и АГ-то иска да се ражда скоро Neutral Face провери ме за разкритие - имам си 1 см и поомекнала шийка, но има още какво да се желае, та ще си чакам Simple Smile след прегледа имах контракции, после през нощта също. Да видим обаче кога ще се случат нещата Blush аз съм готова, пък тя да заповяда, когато поиска Blush

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 22:29 от -Sunshine-

# 680
На прегледи всичко и наред, затова казвам, че всичко е в моята си глава. На 11.11 съм на тонове и влизам в 36 г.с.

Честито на всички! ❤

# 681
Аз съм в 38 седмица и до сега не са ме проверявали за разкритие. На 5ти съм последно на тонове и на 11 ми е секциото. Не ми се иска да питам, да не вземат да поискат да ме проверят.

Иначе за бебето сме напълно готови, всичко е изчистено, подредено и готово. Остава само да дойде 11ти. Малко се притеснявам, че наближава, но пък и вече нямам търпение да я гушна.

# 682
Може би тези, които ще сме секцио няма да ни проверяват, нямам никаква идея дали не говоря глупости 😄 моето е за 12.11 🥰

# 683
Може би тези, които ще сме секцио няма да ни проверяват, нямам никаква идея дали не говоря глупости 😄 моето е за 12.11 🥰

аз също ще съм секцио мисля че няма да проверява Аг тъй като каза другата седмица последно на тонове😁пък в болницата не знам надявам се и там да няма проверка поне това да ни спестят

# 684
Мисля, че ако на ехограф не се вижда изгладена шийка не проверяват. Но не съм сигурна в това.
Аз вчера бях на преглед в 36гс, бебето е малко напред, с една седмица.
Запазихме час за секцио, но ще се видим седмица преди това да обсъдим за последно нещата, защото има вариант да пробваме и нормално.
Аз имам тепърва да пера дрехи, да си подготвям багажа. Не съм се разбързала хич, дано не ни изненада.

# 685
Хей, как сте? Не пишете, има ли при някои от вас новини? При мен от днес има по-осезаеми контракции, които горе-долу мога да таймирам, но все още нищо сериозно, да видим как ще се развият нещата Simple Smile

# 686
При мен няма промяна, вчера дори направих 8-километрова разходка за деня и пак нищо. Утре съм пак на преглед, та ще видим освен тоновете дали ще мерят малката и разкритието. Вече съм готова и на отлепяне на мехура, ако предложат.

# 687
Хей, как сте? Не пишете, има ли при някои от вас новини? При мен от днес има по-осезаеми контракции, които горе-долу мога да таймирам, но все още нищо сериозно, да видим как ще се развият нещата Simple Smile
чакам си датата за секцио🤣 всичко ме боли гледам да лежа повечко

# 688
Утре влизам, вторник сутринта ме режат. Моля се всичко да мине нормално и бързо да мога да стана от леглото 🙏🏻

# 689
Утре влизам, вторник сутринта ме режат. Моля се всичко да мине нормално и бързо да мога да стана от леглото 🙏🏻
всичко да мине както трябва❣

Общи условия

Активация на акаунт