Термин Ноември 2025 - Тема 5

• 2 972
  • 110
  •   6
Отговори
# 105
Аз съм в болницата за задържане.. оказаха се истински родилни контракции.. Бях на системи и инжекции цял ден, нещата се поуспокоиха. Толкова се уплаших и толкова ми липсва моето първо дете, че ми се плаче.. Не мога да се успокоя, дори да заспя Sad

# 106
Хоупче, важното е, че сте хванали нещата на време и ще го задържите на топло за възможно най-дълго. Разбирам, че ти липсва голямото, но това е най-доброто за семейството ви в момента! Heart

На мен ангиоложката също ми каза раждането и престоя да са с компресионните чорапи. Аз ги нося от началото на бременността и веднъж като ги сложиш (което е трудната част) после почти не се усещат, макар че където е ластикът може след повече време да почне да сърби. Иначе моят предишен коментар също да се чете като от човек на клексан 0.6, че не го споменах изрично.

# 107
И от мен кураж за теб Хоупче! Голямото дете е  добре, с баща си или някой друг от семейството. Сега важни сте ти и бебето. Имай едно наум, че хормоните те правят една идея по-чувствителна. Напомняй си, че всичко е наред и да изолираш негативните емоции… знам че е лесно на думи…

# 108
Аз също видях няколко жени да споделят, че са ходили с компресионни чорапи за раждането и се зачудих дали да не си взема. Можете ли да ми кажете дали вършат конкретна функция специално за раждането, аз мислех, че помагат покрай бременността повече.

Хоупче, желая ти бързо да се почувстваш добре и само спокойствие. Нещата ще се наредят. 🤍

# 109
Лети, на мен ми обясниха, че при естествено раждане още повече се напрягат вените, та могат да станат по-големи поразии, отколкото и през бременността. Много е важно и първите дни по време на възстановяване да се носят, за да може да си върнат предишния вид. На мен ми казаха и дори да е секцио да ги нося по време на операцията, тъй като след това заради болката от разреза ще е невъзможно да се превия наполовина да си ги сложа сама.

# 110
Лети, на мен ми обясниха, че при естествено раждане още повече се напрягат вените, та могат да станат по-големи поразии, отколкото и през бременността. Много е важно и първите дни по време на възстановяване да се носят, за да може да си върнат предишния вид. На мен ми казаха и дори да е секцио да ги нося по време на операцията, тъй като след това заради болката от разреза ще е невъзможно да се превия наполовина да си ги сложа сама.

Ясно, супер полезна информация, ще се постарая да се подготвя значи. Мерси! 😊

Общи условия

Активация на акаунт