Термин Ноември 2025 - Тема 5

• 6 806
  • 266
  •   2
Отговори
# 255
  • Варна
Хоупче, честита радост и от мен! Да ви е жив и здрав малкият и много да ви радва! На теб бързо възстановяване!

Ние сглобихме леглото и хубавото е, че решетката, ако се махне, може да го придърпаме към нашата спалня и да стане като кошарите next to me. Ще видим така ли ще процедираме. Сега ще изгладя дрешките и ги подреждам в чекмеджетата и да знам, че с това съм приключила. Утре ще видя и за мен някои неща да си взема и да почна да стягам чантата.

# 256
Хоупче, честита радост! Как разбра че имаш "истински" контракции 😅
Много ми е притеснено, понеже в понеделник спирам хапчетата, във вторник съм на преглед, а мъжа ми постоянно е на път(такава му е работата) и искам да се подготвя някак си, да знам поне какво е контракция 🤣
*Извинявай, че те занимавам в този важен за теб момент! Пожелавам ти бързо възстановяване!

# 257
Хоупче, честита радост! Нека е жив и здрав и много да слуша мама и тате ❤️ Пращам ти силни прегръдки и бързо да се възстановиш!

Лелееее момичета. С всеки изминал ден наближава. Има около 4 седмици до моята дата, имам чувството, че ще отлети времето.

# 258
Благодаря ви от сърце,момичета!❤️❤️❤️

Ами, усещаха се ужасно буквално -много силни, на 2-3 минути и наистина все едно ти се разширява отдолу. Аз имах много подготвителни - тези истинските наистина не могат да объркат. Усещах и силен, ама много силен натиск в матката и влагалището..

# 259
Благодаря ви от сърце,момичета!❤️❤️❤️

Ами, усещаха се ужасно буквално -много силни, на 2-3 минути и наистина все едно ти се разширява отдолу. Аз имах много подготвителни - тези истинските наистина не могат да объркат. Усещах и силен, ама много силен натиск в матката и влагалището..
Много ти благодаря за отговора въпреки в ситуацията! ❤️

# 260
Хоупче , честито да е бебенцето , да ти е жив и здрав и много щастлив . 😍

# 261
Момичета, днес по спешност се роди нашето момченце Мирослав 💙 Тежи 2930грама и е висок 48см. 🤗

Тази сутрин ми падна нацяло тапата, приеха ме с много чести истински контракции, 2см разкритие и докато чаках, ми изтекоха водите.. 😅 След това в операционната и така. Добре е той, много съм щастлива 💙💙💙
[/quote

Честито да е жив и здрав и много да ви радва малкия юнак 💙🙏🥰

# 262
Честита рожба, Хоупче! Много се радваме, че сте добре и всичко е наред!

Не мога да повярвам колко бързо стана време и започват да се появяват бебчета! Много хубави новини, бъдете здрави всички! 🤍🥰

# 263
Честито бебче, Хоупче!
Да ви е жив и здрав и много да ви радва. Бързо възстановяване ти пожелавам👣😍💐

# 264
Честита радост, Хоупче! Hug жив и здрав да ви е и на теб бързо възстановяване Heart

# 265
Момичета, днес по спешност се роди нашето момченце Мирослав 💙 Тежи 2930грама и е висок 48см. 🤗

Тази сутрин ми падна нацяло тапата, приеха ме с много чести истински контракции, 2см разкритие и докато чаках, ми изтекоха водите.. 😅 След това в операционната и така. Добре е той, много съм щастлива 💙💙💙
Честито бебче💙
Да ви е много здрав и щастлив💙
А на мама бързо възтановяване💙

# 266
Честито и от мен, Хоупче! Heart Нека ви е жив и здрав! Бързо възстановяване и много хубави моменти занапред заедно! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт