Термин Ноември 2025 - Тема 5

• 7 080
  • 273
  •   5
Отговори
# 270
Честито!Здраве и много щастие.Осъзнавам как момента си идва....бързо възстановяване.

# 271
Птичка, Хоупчето се оплакваше от това преди няколко дена и АГ-то й каза, че е защото бебето вече е слязло надолу. На теб кога ти е следващият преглед, за да проверите дали и при вас не е същото и скоро да се появи мъникът?

Ние вече имаме час за секцио след 1 седмица тъй като бебчо е много голям и няма как да стане по естествен начин тъй като ми е първа бременност и АГ каза че не иска да рискува

# 272
Птичка, Хоупчето се оплакваше от това преди няколко дена и АГ-то й каза, че е защото бебето вече е слязло надолу. На теб кога ти е следващият преглед, за да проверите дали и при вас не е същото и скоро да се появи мъникът?

Ние вече имаме час за секцио след 1 седмица тъй като бебчо е много голям и няма как да стане по естествен начин тъй като ми е първа бременност и АГ каза че не иска да рискува

Колко тежи и коя сидмица си?В чежбина и по 4кг се раждат естествено

# 273

Колко тежи и коя сидмица си?В чежбина и по 4кг се раждат естествено

37 г.с тежи 3.300 ,но аз съм със много тесен таз

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 16:22 от Ptichka04

Общи условия

Активация на акаунт