Домакини 93/ минаваме на вино

• 27 542
  • 691
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.Варна
Привет, привет.
И аз в отбора на болните вече 2 седмица. Отпуска бях миналата и се претрепах в къщи да чистя, то прозорци, пердета, шкафове вътре, вън... Абе шашава работа.
Оки е любимото ни обезболяващо от години. Цикъл, глава, кръст, гъз:joy: за всичко.
Прическата ми е нещото с което експериментирам нон стоп. От дълга до кръста режа до много късо, после пускам малко и пак нова идея. В момента е на черта до раменете без бритон. Черна:grinning: Да видим до кога.

# 136
Оооо, кажи как е Жара ! Изобщо не се измъквай с някакви общи приказки.

# 137
  • София
Смърфи, бързо да минава!
Ние вкъщи минахме един бърз вирус със силно главоболие, после хрема и гърло. На другите им мина задава дни, на мен ми се възпали синузитът и провлачих две седмици. Но вече съм добре и утре ще ми бият противогрипна ваксина. На Бубка и биха в неделя. Голям зор и борба, ама мина.

Плами, да, кажи как е малката?
А момчето как е, той последна година май?

# 138
Без сили съм днес до обяд на работа следобед останах да си проверявам нещата и вечерта два часа родителска среща на детето, и не дочаках двама учители... Мъжът ми се беше вкиснал да чака. Вечеряхме и лягам. Прическа на пластове до раменете без  бретон.

# 139
  • гр.Варна
Айде пак аз.Едно по едно.
Студента е добре.Наистина е последна година ,надявам се де.Интересно му е ,имат много различни предмети тази година .Твори,шие, прави ревюта , абе горда съм с детето си.И въпреки всички успехи и приятелствата които създаде  продължава да не харесва София като град,усещане и хора.
Малката ,ах , малката фурия е толкова сладка.Опитва се да говори , ама една дума е на български,друга на испански ,трета на английски и е ужасно забавно.Вече е на 1 година и половина ,толкова бързо порасна това дете.Майка и почва де се подготвя психически ,че след 6-7 месеца се връща на работа ,и  май е решила да я сменя.Харесва си  я иначе,но няма възможност вече да дежури и съботи и недели при нужда.Освен това през месеците от май до октомври не им даваха ползване на отпуски.Жари ще ходи на ясла естествено ,че баба няма как да се включи в гледането.Smile

# 140
  • София
Привет!

Плами, май с теб не сме се засили досега. Предполагам, че Бари е внучката? Аз нямам търпение да ида да видя моята за рождения ѝ ден. Тя е на 15.11. и смятам да отида за 3-4 дни за празника да ѝ се нарадвам.

За косата реших  - засега остава дълга и отрязах само бретон.
Днес ще ходя до Бау(нещоси) да търся умни саксии.

# 141
  • при късмета
Добро утро!

Плами, радвам се да те видя.
Смърфи, успех в борбата с подреждането
Радвам се, че вируси при вас минавам бързо и лесно, аз си ги колекционирам и като ги застъпя като сега, се влача с месеци
Фивър, моята коса е много дълга. И аз така правя, единственото разнообразие, което мога да внеса е бретона, ту го има, ту го няма. За боядисването наистина не е лесно, фризьори са ми отказвали многократно, а тя има все повече нужда. За сега решението е да ползвам една боя и да боядисвам само корени, а цялата рядко. Ама аз ходя предимно вързана. Което ме подсеща, че и аз съм за боядисване, с тези болести не мога да стигна до там.
Мария, до къде я докара с твоите техници? Вчера ме бяха качили на метлата, днес имам нет и ТВ, вече си мислех, че сутрин с кафето ще ми стане рутина да ги викам.
Наясно съм какво ще правя за вечеря, допивам си кафето, имам да просна и вечерята за днес.
Гушки на всички Hug

# 142
О, климатикът вече е измит и работи. Доволна съм.

# 143
  • гр.Варна
Фивър Жари е внучката ,да.Всъщност Мария-Жара Хуан Алборнос Ривера Simple Smile

# 144
  • София
Ооо, вашата Жара е испанче.
Нашата Лия е италианче.
Да са ни живи и здрави!

# 145
  • при късмета
Добро утро!

Вчера щях да запаля апартамента. Не знам как се случи. Ще пържа картофи, ама в тигана, нещо, което не съм правила мнооого отдавна. Първите, чаках, бърках, чаках, бърках, реших, че като в актифрая ще им трябва време, оставих ги за малко и те изгоряха. Втория опит, сложих олиото да се загрее и отидох до тоалетна. Като се върнах, пламъци, буквално гореше. В паниката си, вместо да се сетя какво да направя, в главата ми беше само какво не трябва да правя, държа тигана и само си мисля, не във водата в мивката, не във водата в мивката, обаче какво трябва да направя, бяло петно, само котлона изключих. Дойде мъжа ми, накара ме да оставя тигана на плочките и го захлупи. Не знам по каква причина се запали, като панирам нещо или правя картофени кюфтета например тигана е много по-дълго на котлона, загрявам олиото повече и никога не се е случвало. Още не мога да си обясня как стана.
Сега си допивам кафето и отивам да се занимавам с една гражданска. Чакам нареждане какво да готвя за вечеря, Шефа като го измисли
Гушки на всички Hug

# 146
Ма Ко, не ти е било ден! Днес да ти е по- спокойно.
Благодаря за кафето!

# 147
  • София
Здравейте!
Ма ко, малкият дявол е бил.
Повече да нямаш такива случки!

Аз днес най-накрая се събрах след последните дни и пак усещам прилив на енергия.
Даже сега ще ида да поплувам.
После ме чака пазар и готвене. Прозаични неща само съм планирала.
Ще използвам и това, че навън се оправи времето и ще ида да си купя 2 пуловера, че занесох няколко в планината, уж да не ги разнасям, а сега нямам за в града. Wink
Надявам се да навия съпруга ми да дойде с мен, че да взема и на него. Той за работа е с костюми, вкъщи и за спорт е с анцузи и реално няма приличен пуловер за неофициално излизане (понякога малко прекаляваме с нашата мания по минимализма), а в лошото време искам и да си спретваме излизане на кафенце само двамата и в по-небрежна визия, без да бързаме за други задачи. Имаме си едно любимо кафе на други край на града (в Редута), където обичам да изкарвам време в студените месеци и даже навън е приятно да седне човек там.

# 148
  • при късмета
Добро утро!

# 149
Добър ден, момичета!
Благодаря за бисквитките!
При нас вече е дъждовно. Хубавата страна е, че не духа вятър и не е студено.

Общи условия

Активация на акаунт