Домакини 93/ минаваме на вино

• 27 293
  • 687
  •   1
Отговори
# 120
Добър ви ден, дами!
Тук вали, Ма Ко, стой си в София. Joy
Фивър, възхищавам се на ангажираността ти. Продължавай в същия дух!

# 121
Ма ко, да ти е жив и здрав мъжът! Hug

Ние утре искаме, не искаме, ще запрятаме ръкави в нелеката борба с катуна... Няма накъде повече да отлагаме.
При прегледа вчера нещата са ок, само чакам резултат от цитонамазката. Сега трябва и на гастро да отида, но имам много читава в Пловдив.

# 122
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, радвам се, че прегледа е наред и резултатите ще са. Сега се бори с багажа
Току що изпратих техника на Виваком, адресна регистрация ще им пусна вече. Шефа вчера е стоял цял ден без нет и ТВ, някакво прекъсване в кабелите имаше.
Върнах се с Т и запушен нос вчера от вилата и днес вместо да поспя се занимавам с тях, че Шефа беше на урок. Допивам си кафето и се връщам поне към лежането, вместо към спането, че няма да мога

# 123
Те май нещо си ръчкат по трасетата. И при нас имаше смущения. При нас, виж какъв парадокс - кабелите им връвят в едни шахти. В тези шахти,след водния цикъл , е оставена да тече една стара тръба. И там вървят кабелаци и вода. Три дни ни спират водата, защото техниците нещо правят по кабелите. Просто нямам думи.

# 124
  • София
Привет, момичета!

След един луд уикенд. Откъм ангажименти покрай ремонтните дейности и обзавеждането на моя "проект" и откъм странно време, редуващи студ, дъжд, сняг, мъгла, слънце, ясно време и т.н., се прибрахме рано тази сутрин. Оставихме момчетата директно в училище и в градината и се хванах да оправям на негов ред багажа.
После ми стана лошо от умора и сега смятам да легна за час, че съм на парцал. Днес ще си спестя спорт и уроци.
Важно е да се осаферя, докато момчетата се приберат.
Хубава седмица!

# 125
Ма Ко, Фивър, дръжте се! Бързо да се възстановите!
Добре, че прочетох Ма Ко за техниците, че да се ориентирам към дома, за да чакам техник.

# 126
  • при късмета
Добро утро!
Трудно ми е с кафето, пак съм без нет и ТВ вкъщи. Вчера го оправиха, днес пак. Няма по-бездарни от Виваком
И още съм болна, макар и да съм една идея по-добре. А ще трябва и до магазина да отида все пак. На мен изглежда никак не ми е добро утрото, дано на вас е

# 127
Здравейте!
Сагата ми с техниците ще има продължение днес. Ще се мие климатикът в холо- кухнята след края на работния ми ден. Надявам се бързо да приключат.
Ма Ко, оправяй се.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 15:10 от mariat

# 128
  • София
Привет, момичета!

Ма ко, бързо да се оправяш!
И всички саги и проблеми с ни отминават бързо всички!
Аз вчера поспах наистина, но явно съм била много изморена. Щом даже тази сутрин изпратих децата и пак легнах за още 2 часа. Това от години не ми се е случвало. Явно задачите и притесненията ми идват нанагорно.
Поне сега съм вече свежа и бодра. Тъкмо отметнах езиковия курс. След голямото спане приключих и задачките за кантората, които бях хванала да помогна. Сега ще изляза да пия кафе със сестра ми, че съпругът ми има някакви онлайн срещи у дома и да не си пречим взаимно.
В голяма дилема съм дали тези дни да си отрежа косата на късо каре или да я оставя да расте. Сега е до под раменете, но е много бяла вече и колкото е по-дълга, все по-сложно става честито боядисване. Вие какви прически предпочитате?
В този студ май трябва да извадя и дългите си палта вече, а и на момчетата зимните якета. Засега още те са с есенни и шапки, а аз с палта до бедрото, но сутринта отидох с тях до спирката и направо имах усещане, че дъхът ми замръзва още преди да издишам.
Да питам цветарките в темата, че знам, че има някои много в час дами. Какво бихте ми препоръчали за поддържане на влагата в саксии за по няколко седмици? При дълго отсъствие ми се иска да не "удавям" предварително цветята, а после пък да изсъхват, а да са постоянно свежи. Има ли нещо, подходящо, без да е включено в ток?

# 129
Аз само за прическите мога да кажа-бвх с дълга коса до лятото.До средата между кръста и раменете. Драстично отрязах на късо каре, сега не ми е дори до раменете.
Ама всеки сам си "преценя".
   Рано ми е на мен за зимни дрехи още, движа с по-плътни жилетки, на работа обличам един поларен суичър. При мен е доста студено и прашно. Сега ми е точното време, обожавам точно този период на есента.

# 130
Ще ми се пръсне главата днес. Като цяло рядко ме боли, но днес е решила да наваксва. От Италия купих от тяхното оки и сега пих едно, ами то не се трае.

Катунът е още доникъде. Поне успях да си намеря някои от нещата, които си ми трябваха вече.

# 131
Моята коса беше до средата на гърба и от месец е до врата, пак на каре. Уж да я нося пусната, но пак е хваната. Проблемът на пуснатата коса ми е, че често я пипам и съответно бързо я омазнявам. За протокола- къносвам се, но имам бели косми само около слепоочията.
За цветята- има "умни"саксии, които са с резервоар за вода и растението си черпи от там.
Смърфи, пий, лежи, почивай, да ти мине главата. Багажът може да почака....още.

# 132
Смърфи, как го купи? Свободно от аптека? Може ли да го снимаш да го видя?
    Между другото два дни адско главоболие имах, чак зъбите ми изтръпваха. Помислих си,че е мигрената. Ми не, вирус, след главата гърло и сега синуси.Половината ми глава тежи с 5 кила повече от другата половина.

# 133
Марулетка, да, свободно ми го даваха. Купих няколко опаковки за приятели също, бяха ме помолили. Като ме видят чужденка, говореща им на английкси, не са правили проблеми. Тази кутия е около 4-4.50 евро.

Това е:

Скрит текст:

# 134
Мерси, Смърди! Задължително при следващото ходене ще си взема.

Общи условия

Активация на акаунт