Домакини 93/ минаваме на вино

• 27 269
  • 687
  •   1
Отговори
# 105
И аз съм като теб със страховете при този преглед. Трябва да се следя на 6 месеца заради семейна обремененост.
Винаги съм в стрес като трябва да отида на преглед. Освен това и три операции имам на гърдата заради  образувания. Радвам се, че всичко ти е наред. Отпусни напрежението!

# 106
Привет, момичета! Върнахме се, аз леко болна...
Утре съм на профилактичен преглед при гинеколожката ми, че имам някакви притеснения. Да видим какво ще каже.

# 107
Аз също опитах днес да си запазя час за ехограф на гърдите, но се оказа, че с лекарката почиваме в едни и същи дни и няма как да пътувам. Отложихме го за по- удобно време.
Смърфи, добре дошла! Утре да се похвалиш с отлични резултати от прегледа.

# 108
Докато изчета и всички сте си свършили задачите.
Смърфиетка палчета за теб.
ма ко аз края на август ходих при личната за направление на сина ми и изрично я питах, че вече нямам време да видя по кабинети за хартийка. Точно предната седмица бяха консултирани и са им казали, че само трябва да са минали профилактичен преглед и автоматично в училищните кабинети ще получават данните. Вчера ме търси сестрата в училище със списък кои ученици от класа ми не са. Та днес и с родители се чух да си оправят документацията, изобщо не и е нужна на хартия.

# 109
Смърфче, добре дошла! Как беше круизът? Ох, много искам, ама много ме е шубе в тая вода.
   Стискам палци за прегледа!
  Личната на внучката дава електронна бел жка за градината.

# 110
Смърфче, добре дошла! Как беше круизът? Ох, много искам, ама много ме е шубе в тая вода.
   Стискам палци за прегледа!
  Личната на внучката дава електронна бел жка за градината.

Много беше хубав круизът, макар че италианците на кораба ни надуха главите, хаха. Улучихме страхотно време за плаване, корабът не помръдна. Иначе валя много силно във Валенсия и не слязохме от кораба, но спря като отплавахме и после беше много спокойно. С изключение на Валенсия времето беше разкошно навсякъде.

# 111
Вале, вчера ти стиснах палците, но се оказа, че не съм публикувала поста.
Добро утро!
Да се похваля, че вече имам еърфраер с кошница (на промоция от Лидл) и ще питам как и какво! Вале, твоят е инстантпот, а те май бяха различни, а?
Хубав ден, момичета!

# 112
  • при късмета
Добро утро!

Днес и торта, мъжа ми е рожденик
ма ко аз края на август ходих при личната за направление на сина ми и изрично я питах, че вече нямам време да видя по кабинети за хартийка. Точно предната седмица бяха консултирани и са им казали, че само трябва да са минали профилактичен преглед и автоматично в училищните кабинети ще получават данните. Вчера ме търси сестрата в училище със списък кои ученици от класа ми не са. Та днес и с родители се чух да си оправят документацията, изобщо не и е нужна на хартия.
Да де, така трябва да е, ама ги мързи да си ги разпечатат. Сестрата беше минала по класовете и беше казала всички да си ги донесат, не само тези, които не са минали преглед.  Шефа си беше в системата си издадена здравна карта като отидох при личната му.
Смърфи, стискам палци за прегледа
Мария, честита ти придобивка, да ти помага много
Гушки на всички Hug

# 113
Честит да е ТМ, Ма Ко! Здрав, щастлив и все така деен!

# 114
  • София
Добро утро!

Честит да е рожденикът ти, Ма ко! Весел празник на цялото семейство!

Аз съм все по-натоварена тези дни, защото се занимавам с разни разплащания и осчетоводявания и ми изпиват времето и силите.
За да изключа, днес съм се разбрала следобед с една приятелка да идем на скуош и да бия стената, докато ми се изпразни мозъкът.
Сега за малко успях да метна едни пилешки крилца със соев сос в плик във фурната и да сложа да се сварят картофи и цвекло за салата с малките скаридки от Лидл, към които вкъщи сме пристрастени и ще тичам отново навън по задачи.

Джей, електронни са направленията. Всичко е електронно вече, ама някои не гледат или ги мързи. Мен преди няколко дни една лекарка се опита да ме изпрати на преглед, който вече бях минала. Трябвал й документ, а аз го виждам в системата и отказах да дам 150 лв за хартийка по спешност. Накарах я да си го дръпне от досието ми.

Тичам сега и ще опитам да се включа по-късно, че се надявам да успея да изпия някъде и едно кафе по пътя.
Приятен ден, момичета!

# 115
  • София
Мария, честита покупка!
Моите фраерИ са Косори с два реотана😁.
Много съм доволна. Кукърите са ми Инстант пот .
Лидълскивят не е сред препоръчваните, чела съм , че е слабичък. Но със сигурност ще влезе в употреба. Питай, ще помагаме.

Честит ти рожденик, Ма Ко! Здрав и щастлив!

Смърфи, успех с прегледа!

Фивър, ха ха, да биеш стената😀😀😀. Звучи разпускащо!

Ние с Бубка изкарахме някакъв бърз вирус с еднократна температура и малко хрема. На нея и мина бързо, на мен ми се възпали синузита и бая болки бяха. Вече съм добре.
Но в неделя трябва да бием ваксини против грип и май само на нея ще бием, моята за по натам. Чудя се като е минала седмица от температурата, имала е малко хрема два три дни, но вече няма, дали е безопасно?
Голям зор е, защото едва намерих и ще дойде мед сестра вкъщи, тя може само в неделя . Уж е здрава Бубка, само сутрин евентуално ако издуха носа....То има и три дни дотогава, де.
Много трудно намерих сестра да дойде у нас и ако не успеем в неделя просто не знам.

# 116
Мако, честит да е  мъжът ти! Здрав и все така в сговор да си живеете,ремонтирате, да се подкрепяте!

# 117
ма ко честит ти рождени!
mariat И аз го гледах на брошурата лидълския фраер, че лятото мъжът ми импулсивно взе малкия 2 l и сега детето сгъва кебапчета за да ги изпече Grinning
Та обмислях този да му взема ама то сподели че иска парти грил и му купихме. Сега ми обясни, че не знае къде да си направи вечерята и да си пържи ли картофи или само наденички. Откъм уреди е уреден.
Направо се чувствам късметлийка, че личната (която мислех да сменям) не ни причинява такива неща. Всичко си спазва. Ето мъжът ми от работата му искат профилактични прегледи да представи екг и кръвна картина, направила му е електрокардиограма, той скоро си пуска кръвни, но пак си направи. Когато наистина се наложи да я смени ( много е възрастна) Не знам какво ще правим. Много се чака, не работи с часове е основния минус. Иначе медицинската сестра в училище нищо не разпечатва, само си отбелязва в тяхната система необходимата информация.

# 118
  • при късмета
Добро утро!

# 119
  • София
Здравейте!

Ох, как имам нужда от кафе.

След вчерашния бой със стената започнаха да ми се наместват чакрите, а и счетоводните ми документи почнаха да излизат и хванах къде е разминаването.
Сега чакам да приключи учебния и работния ден и с мъжката част от семейството + цялата съвкупност от брат'чеди, с които сме и съседи в планината, да отпрашим нагоре да вършим работа.
Затова сега ще се хваня да изчистя из къщи и да подредя, че в неделя вечер да ни е чистичко. После ще разходя кучетата и задължително ще пия кафе.

Приятен уикенд на всички!

Общи условия

Активация на акаунт