Домакини 93/ минаваме на вино

• 26 099
  • 653
  •   2
Отговори
# 90
  • София
Привет!
Аз тези дни съм с куп ангажименти и не смогвам да пиша толкова активно.
Покрай преминаването към евро имам занимавки с разни документи в кантората. Ходя да гледам и поръчвам мебели за инвестиционното студио. Ходих на събрания на ЕС.
Събота и неделя напълно ни се промениха плановете, защото се наложи колата да отиде на един бърз ремонт, а аз настинах и съм още със запушен нос.
След малко и на мен ми почва езиковият курс и смятам след това да сложа едни тиквички с ориз на фурна и да полегна, за да не взема да се разболея точно сега.
И това е накратко.
Приятен и спокоен ден ви желая, момичета!

# 91
Честит Петковден, момичета!

# 92
  • при късмета
Добро утро!

Честит празник, ако има празнуващи!
Фивър, дай да си разберем функциите, тази с непрекъснатото разболяване, съм аз. Другите, не могат да се разболяват
марулетка, Кати още ли е вкъщи?
Ще правя чушки бюрек днес, голяма врътня, а после изчезват за отрицателно време. Започвам полека да влизам в час, добре, че мога да спя сутрин. И на пазар ще ходя
Смърфи, върнахте ли се?
Гушки на всички Hug

# 93
Привет!
  Мако , от днес е на градина . Силно се надявам да няма вече градински сополи.
   Аз нямах търпение да дойда на работа. Обичам си я. А и много неща имах да свърша, направо досега не съм подгънала крак. Колегата ми нищо , нищичко не пипва.  Говорихме, казвах му , знае какви са му задълженията,все тая. Един плюс има и това е,че нощес да му звънна да поеме моето работно време, не отказва. А на мен ми се налага, заради Катрин.
  Айде, стига съм мрънкала.
  Честит Петковден! Спокоен ден и спокойна седмица.
  Фийвър, какво ще рече събрание на ЕС ?

# 94
  • София
Ма ко, аз принципно съм много здрава и боледувам веднъж на 5-6 години набързо, но имам хроничен синузит и подозирам, че той се опитва да се обади.

Марулетка, етажна собственост е това. Комшийски събрания. Досадна работа.

# 95
Аааааа, леле, забравила съм. Нашите комшийски дебати са на пейката пред нас.Със сигурност са по-приятни и забавни.
   Яко ме боли глава, чак зъбите ми изтръпват.Май мигрената настъпва.

# 96
Всички бързо да оздравяват!
Честит празник! Храмът в нашето село носи името на света Петка, обаче тази година май празник освен този, който мина преди две седмици няма да има.
марулета радвай се че нямаш ЕС, с която да имаш взимане даване. Нашата става все по кошмарна. От повече от половин година има много належащи ремонти, и съседи които дължат големи суми.Направиха група във Вайбър, пишат нещо и после нищо. Направо ми е неприятно като вляза във входа. Тази седмица сме канени на рожден ден на близка и ще празнува в квартала та ще останем да преспим там. От сега се наглася психически. Събрала съм багаж, защото там има един комплект чаршафи за детската, а за нашата стая всичко съм пренесла тук.
Сложих една леща за вечеря, и отивам да пиша защото все изоставам с нещо, най-вече с дипломната работа. Искаше ми се да я пратя на ръководителя ми тази седмица, но явно няма да успея.

# 97
Ооо, да.Товс е едно от нещата , заради които така упорито се дърпам ММ да продаде почти 100 годишната къща и да купим два апартамента.Не че къща се поддържа лесно де, ама си само ти.
    В на щерката блока е същата "идилия". Те затова не искат и да чуят за там, на село им е супер. Сега пуша навън, тишина-чувам си пулса. По едно време искаха да го продават, ама се отказаха.Според мен , по-добре да не се продава.
  Успех, Джейми!

# 98
  • при късмета
Добро утро!

На старото място бях касиер на входа. Тук се опитаха да ми възложат същата длъжност, ама се размина. Нямаме проблеми във хода, но пак не ми се захващаше.
Джейми, успех със срока
марулета, радвам се, че детето е добре
Трябва да ходя до личната на Шефа. Здравните картони уж щяха да са електронни, ама им трябва на хартия. Със здравната книжка се оправихме, това вчера им казали, че не на всички деца са електронни. Защо на едни са, на други не, нямаше кой да обясни. Трябва и работните дрехи на мъжа ми да взема от шивачката и трябва да измисля какво ще вечеряме. Ще се разхождам цяла сутрин
Гушки на всички Hug

# 99
Ох, това с КОШИЯДЕМ ми е най-сериозен проблем с изхранването.А сме само двама през повечето време. И друго установих - аз просто не мога да готвя за двама.
   ММ и той един каприз , макар че аз така съм го научила. Не знами  аз какво да готвя.
    Докато се намрънкам, забравих да кажа добър ден! Добър ден!

# 100
Дал ви Бог добро!
За довечера менюто е дюнери. Предварително съм мариновала месото. Но това е за богоизбраните. Аз ще съм на нещо диетично. Или поне ще започна вечерята диетично, да видим как ще я довърша.

# 101
  • София
Привет, девойки🥰
Стиснете по едни палци за прегледа ми при мамолог следобяд, че тоя точно преглед ми е много страшен,  всяка година ме хвърля в ужас дали всичко ще е наред .

# 102
  • при късмета
Всичко ще е наред, Вале!
Шефа поръча свинско с картофи, та ми спести чуденето.
Личната каза, че на Шефа здравната карта си е в системата, защо не са я видели в у-ще, не знае. Даде ми я и на хартия де. Кога ще се цивилизова тази администрация?

# 103
Стискам, Вале!

# 104
  • София
Ох,всичко ми е наред.
Благодаря!
Малко да се успокоя и ще ви изчета , че нещо ви изпуснах.

Общи условия

Активация на акаунт