Домакини 93/ минаваме на вино

• 27 286
  • 687
  •   1
Отговори
# 465
  • при късмета
Добро утро!

Фивър, да си съвсем добре за празниците надявам се
Вчера до вилата стигнахме и се върнахме за по 45 мин., вместо по час. Предимството на лошото време и ходенето през седмицата. Оставихме материалите, в събота ни чака монтиране на таванска стълба и довършване на пода.
А днес ме чака готвене за две места, както винаги.
Гушки на всички Hug

# 466
Ма Ко, ти си мой човек!
Здравейте, момичета! На работа съм, минаха коледари, напълниха ми душата и сърцето. А какви хубави пожелания... тривиални, но те карат да се замислиш!
Хубав ден да имате!

# 467
Привет девойки. Довечера съм на коледно тържество. Сега трябва да готвя за момчетата и ако мога още нещо да свърша от домашните задачи. Пия сега едно кафе и се захващам.

# 468
  • София
Денят на прибирането на детето у дома настъпи.
Наобяд и е полета от Фес до Бергамо, там ще има дълъг престой и малко след полунощ трябва да кацне в София.
Стискайте палци всичко да е наред❤️

# 469
Добро утро!
Стискайте палци и за прибирането на ММ! Някъде около Виена е.

# 470
Стискам палци, Вале, Мари! Всичко ще е наред!
  Бергамо ми е много любим град.

# 471
  • София
Привет!

Леко прибиране на всички, които са далеч!

И ние чакаме любими хора. Пристигат Рали с Лийчето и Били. Зетят ще дойде чак във вторник и ще изкарат с нас Бъдни вечер и Коледа, както и още няколко дни. За НГ ще си се приберат обратно, за да празнуват Рали със семейството на зетя, а Били с гаджето и приятели. С Ками ще празнуваме по Вайбър. Казаха ѝ, че вече е безопасно за бебето, но се разбрахме да не рискува по летищата с вируси и блъсканица точно сега. Пък и ще летят с прекачване днес и се притеснявам как ще ѝ понесе на Лия.
Децата през лятото обикновено си идват всички заедно и за по-дълго, та пътуват с кола и съм по-спокойна. Редуват се в карането, спират за нощувка по пътя. Сега вече летищата са претъпкани с пътуващи и да не се разболее детето.
Съпругът ми сега е на пазара, че от утре да почнем да си правим разни домашни сладкиши и напитки в духа на празника.
Нямам търпение да пристигнат.
Не знам дали ще успявам да се включвам по празниците. Ще опитам поне, за да ви ги честитя, но сега ви желая на всички спокойно и весело посрещане и всяка да има такива празници, каквито желае и с хората, които обича.

# 472
Фивър, и вашите близки да се приберат благополучно!

# 473
  • София
Благодаря, Мария!

# 474
Стискам палци всички да се приберат благополучно у дома!
На който ще пътува, лек и безопасен път!

Днес мм се е разчистил с малката парочистачка (че имаме и една огромна)... не се оплаквам. Sunglasses

# 475
  • София
Всички да се приберат благополучно у дома!

Тортата е готова, на живо е по хубава:

# 476
  • София
Браво, Вале!
Сръчни ръце имаш.

# 477
Вале, много тематична торта. Аз нищо не съм подготвила този път, даже ще съм и на банкет.

# 478
Вале, прибра ли се детето?

# 479
  • София
Не, чак в един и половина след полунощ.

Общи условия

Активация на акаунт