Домакини 93/ минаваме на вино

• 27 250
  • 687
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Оффф, аз също още чакам. Час и нещо остава. Баща им от нетърпение тръгна вече към летището, а момчетата отказват да си легнат.
Баща им изчисти още вчера празния апартамент и оправи леглата, за да могат да легнат да си починат веднага, което надали ще стане, защото ще искаме да се видим и дано Лия не е много преуморена и превъзбудена, за да може поне малките да заспят бързо.

# 481
Хубави емоции ви чакат! Ще си прегърнете децата, любимите мъже....Аз вече си посрещнах малките деца, напрегръщах и кандидат снахата, и сина.Щерката и внучката и те минаха за малко.

# 482
  • София
Имаме си Мими!🥰

Надявам се всички да сте си посрещнали близките и да им се радвате!

# 483
Добро утро!
  Ех,че щастие, Валка!

# 484
  • при късмета
Добре са си дошли всички пътуващи, приятно изкарване!
Таванската стълба много ни замота, ама е монтирана.

# 485
  • София/Севлиево
В тази тема не съм се разписвала (ама който има ФБ го следя Simple Smile ).Сега ще се поправя и ще се върна да ви чета.
Междувременно ще ви почерпя с първите коледни бисквитки, които правихме с Роската (и на двамата ни бе за първи път,със Слави съм правила с готово тесто,сега си го правихме сами)

# 486
  • гр.Варна
Добре дошли на всички завърнали се.
Моите са в Маями, болни и тримата с грип А. Зле бяха, и още не са добре. Полета е бил кошмарен, Жари е пищяла и ревала 3 часа, после още 10 мрънкала. Дъщеря ми е изнервена, болна, уморена.... абе нямам думи вече. Толкова ми е притеснено и ядосано... Явно на летището в Истанбул или в самолета са го пипнали грипа, и от днес и роднините в които са отседнали проявяват симптоми. Confused
Сори че изнрънках ама ще се пръсна от нерви вече.

# 487
Плами, имат ли застраховка? Да отидат на лекар там, за да им дадат тамифлу или подобно. Иначе ще мине, ама по-бавно. Миналата НГ се разболях точно на 31.12. и само то ми помогна, иначе изгарях с 40.5 градуса температура.
Но всякакви попари сме ги яли с нашите пътувания. Сега без тестове, антибиотик и тамифлу не тръгвам. Отделно мъкна една чанта с други хапове за корем, глава и т.н.
Бързо да им минава!
В Маями преди 10-на години бях с първия си и засега единствен цистит, беше пълен кошмар. Без антибиотик не се оправих. Още ме държи споменът.

# 488
Ох, Плами! Ще се оправят, но е гадно!А за теб от разстояние още по-гадно! Прегръдки!

# 489
  • гр.Варна
Имат застраховка и ходиха на лекар, в педиатрия. Прегледали са малката и са изписани някакви лекарства, но.... Бавно се подобряват. Грипа е гаден просто.

# 490
  • при късмета
Добро утро!

Плами, бързо да се оправят, много е гадно да боледуваш на пътуване
Ели, радвам се да те видя
Фивър, весело
Чакаме Валето да се нарадва на Мими и да разкаже как е
Ние понапреднахме горе, сега се надявам по-бързо да тръгне
Днес,  както винаги чистене и готвене. Гушки на всички Hug

# 491
Много неприятно, Плами! Дано започнат вече да се подобряват! Hands Pray
А на тях нещо не изписаха ли? Грипът е отвратителен и полудявам някой като каже: "абе, просто грипче (да се разбира обикновена настинка)". Triumph
За Виена летях с маска, тук в метрото пак съм с маска, във фризьорския салон също стоя с маска. Гледат ме все едно съм луда, ама това е положението.

Мария - младоженка ли си? Wink

# 492
  • при късмета
На тази мъгла, дето беше 2 дни разбрах какво искаше да ми каже пулмоложката с това, че влагата ще влияе и на дробовете. Уж нищо ми няма, а не мога да дишам. Вече явно трябва да се местя за половината година  в някоя пустиня Joy

# 493
  • София
Минавам само набързо.

Плами, да се оправят бързо твоите хора! Грипът е даден, но обикновено за 2-3 дни минава напълно.

И аз си ходя с маска навсякъде. И децата така съм научила. Тук не съм видяла да ме гледат странно, но тях в Италия ги зяпат. Хич не им дреме. Но на големите момичета и професиите са такива, че са свикнали.

Ма ко, във Велинград въздухът е добър за белодробни проблеми. След празниците си организирай някой и друг ден там.

Ние днес ще навиваме сърмите, че като престоят 1 ден ги харесваме повече. И тиквеника, че ще го сиропираме и да има време да поеме. Утре и на самия 24-ти другите неща - боб, ошаф и содена питка.

Покрай работата и хапването не можем да се надговорим с момичетата, а Лия опитва да помага, но повече в влече да играе с дядо си и с малкия вуйчо. Големият им се радва отстрани, ама вече бил голям за бебешки игри. Wink
Хубав ден, момичета!

# 494
  • при късмета
В Искрец е най-стария белодробен санаториум в страната. До вилата са 10км. по пътя със завоите, по въздух разстоянието е наполовина. На същото място е практически. Пулмоложката ми каза да си стоя там, че мястото е много подходящо за мен, ама за сега хич не го виждам там за постоянно живеене.

Общи условия

Активация на акаунт