Домакини 93/ минаваме на вино

• 10 173
  • 245
  •   1
Отговори
# 240
Мария, утре е рожденият ден и е на внучката. Но ти благодаря от сърце!
Поправям се! Честита да е Лия! Да е здрава, да ѝ се радвате и да ви прави щастливи!
Смърфи, много добра идея е театърът.
Приключи работната ми седмица.
Хубава вечер!

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 20:39 от mariat

# 241
Да е жива и здрава Лия!
Смърфи оздравявайте.
Вале и на мен ми е интересно какво разказва Мими за представянето.
мако да историята помни няколко такива тенджери.
Благодаря ви за палците! Защитата мина, само, че цял ден си загубих започна в 14 и свърши в 17ч.  После се събрахме с единствените роднини, които имаме в това село, които гостуваха на майка си. Цяла вечер приказки.  
Сега пия кафе и почвам картофените кюфтета. Една зелена супа ще направя и днес мисля друго да не готвя.
Не помня писах ли за командировката на мъжът ми - е няма да ходи. В последния момент я прекратиха.

# 242
  • София
Добро утро!
Благодаря ви за хубавите пожелания!

Джей, честито за защитата!

Ние изкарахме много хубаво рождения ден. Младите организираха семеен обяд с наличната част от нашето семейство и с близките на зетя. Лийчето вече разбира и се радваше на подаръците и вниманието.
Върнах я вече снощи на техните и днес ще поседя малко с Ками, че тя използва почивните дни да полежава сега повече, а вчера дойдоха на рождени ден и тя се измори доста.
Утре ще използвам деня само за себе си и да се пошматкам из Рим, а във вторник поемам обратно към момчетата.

Приятна неделя!

# 243
  • при късмета
Фивър, да ви е жива и здрава рожденичката, да расте усмихната и безжгрижна!
Джейми, браво!
Ние махнахме големия боклук и поразчистихме, уж опряхме до правене на стаята, да видим какво още ще чу дойде на акъла на мъжо. Поне време уцелихме този уикенд

# 244
Честита да е Лия!
   Малко ви поизтървах, радвам се,че сте в кондиция.

# 245
Значи нищо не свърших от градинарстването, както го бях замислила.
Джейми, много се радвам и за защитата и за това, че ТМ няма да пътува. Wink

Общи условия

Активация на акаунт