Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 819
  • 669
  •   1
Отговори
# 390
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Ирка, какво стана днес с Господари на ефира?

Заснеха материала, ще знам резултати може би след седмица. Може да искат среща с още някоя майка или татко. Не са правили разследване още, сега ще го видят за какво става въпрос. Може би ще го дават за изследване, не знам, ще видим накрая за какво става въпрос и има ли нещо притеснително!

Искам да благодаря на Дежа Ву и съпруга й за подкрепата.  Hug

браво  Hug

# 391
Ирка, какво стана днес с Господари на ефира?

Заснеха материала, ще знам резултати може би след седмица. Може да искат среща с още някоя майка или татко. Не са правили разследване още, сега ще го видят за какво става въпрос. Може би ще го дават за изследване, не знам, ще видим накрая за какво става въпрос и има ли нещо притеснително!

Искам да благодаря на Дежа Ву и съпруга й за подкрепата.  Hug

smile3501

# 392
  • Варна
Не съм влизала скоро във форума....БРАВО, Ирка, за инициативата1 smile3501 Моля, дръж ни в течение относно "Господари на ефира".

# 393
  • София
Ми аз знаеш ли, как се ядосвам, че когато Vache ми говореше Joy, аз не та не, къде ще ти дам за един сироп 36 лв. Ниииикога! И ги разтягах, че организма трябва сам да си изгради имунитет. И кво стана - моето с астма и аз с него - в къщи, а децата в яслата, дето ги крепяха стимулатори си завършиха там. Че я натрових с лекарства, натрових я, че ме изритаха от работа за отсъствията ми - изритаха ме, че сега съм като подплашен заек от болести - е такъв съм. Ами какво да му мисля още?
Сватя, сватяяя... не слушаме ние.

Между другото, днес купих още едно шише Имун съпорт за 35 лв. от аптеката ни в Люлин 9.

Ню, пo едно време се страхувах да не ме биеш даже.. млъкнах и ти взе, че купи сиропа... това е то. Аз съм мърморилник голям  Joy

# 394
ирка браво ! Пиши ако ще се излъчва ! Дано всичко е легално !

# 395
Изчетох цялата темата и съм решила да давам от сиропа.Дано и при нас има положителен ефект Praynig
Имам няколко въпроса:
1. Дъщеря ми е на една година и четири месеца-по 5 мл. дневно ли да й давам?
2. Пием Цитросепт от август месец и поне още половин месец ще го пием. Съвместими ли са двата продукта?
3. Какво означава да не се дава заедно с продукти съдържащи мляко и месо? Ние сутрин, следобед и вечер имаме млечно хранене, а на обяд месно.Кога да дам от сиропчето?
P.S.Аз също мога да се включа с пари за химичния анализ.

# 396
А кога усетихте ефект от този сироп? колко от него трябва да сме изпили за да усетим ефект? Аз под ваше влияние го купих и давам вече седмица. Митко се разболя, след третия прием. Сега е по-добре, но не се храни и още кашля. Давам му по 10 мл на ден, той на близо 3 г. Дали пък дозата не е правилна?  newsm78

# 397
3. Какво означава да не се дава заедно с продукти съдържащи мляко и месо?
Означава да не смесваш сиропа с мляко, като го пие детето. Защото малко деца го пият чист сироп и все им го разреждаме със сок, с вода, с нещо си... да не е с мляко. А после, ако ще да изпие 5 литра мляко Mr. Green.

# 398
Момичета какво ще кажете за следното: След като този сироп се продава само тук и Русия, не искате ли да пуснем запитване в някой руски форум? Да се допитаме и до тамошните майки. Тук имат темичка рускоговорящи майки (в отчетните е) , можем да помолим тях да ни препоръчат  форум за майки и да оформят запитването. Проблем ще бъде обаче, ако на руския пазар сиропът е под друго наименование и в друга опаковка. Какво ще кажете?

# 399
  • София
Момичета какво ще кажете за следното: След като този сироп се продава само тук и Русия, не искате ли да пуснем запитване в някой руски форум? Да се допитаме и до тамошните майки. Тук имат темичка рускоговорящи майки (в отчетните е) , можем да помолим тях да ни препоръчат  форум за майки и да оформят запитването. Проблем ще бъде обаче, ако на руския пазар сиропът е под друго наименование и в друга опаковка. Какво ще кажете?

Ама какво точно трябва да ги питаме? Отзиви за сиропа ли? Аз тук виждам доста отзиви  Grinning Ако пък е за легалността на сиропа, нали Господарите се заемат с това...

# 400

Ама какво точно трябва да ги питаме? Отзиви за сиропа ли? Аз тук виждам доста отзиви  Grinning Ако пък е за легалността на сиропа, нали Господарите се заемат с това...
По-скоро относно легалността на сиропа. Отзиви наистина тук си имаме достатъчно. За повечето е добър, при някой не действа- тук вече всеки сам си решава дали да го дава на детето си.
Може ли някой да ми даде телефона на фирмата-производител. Някъдепрочетох, че всеки вторник имало лекар, който отговаря на въпроси. Искам да попитам каква дозировка ще препоръча за нас, че педито ми не го е чувала.

# 401
  • София
Фирмата вносител или формата произовдител???
http://www.admedicine-bg.com/

# 402
  • Варна
Тази сутрин гледах списъка с таксите за яслата. За пръв път ще платим за Владек пълна такса. Направо не мога да повярвам.  Grinning

# 403
Давам на сина ми Имунният съпорт по 5мл.сутрин /той е на 3год и 3мес./.Давах 20 дни сега почиваме 20 дни.От няколко дни се разсополиви,появи се и кашлица.Може ли да започна да давам пак от сиропа,въпреки че не са минали 20 дни?

# 404
след като разбутах страстите за този сироп, много sorry ирка че не можах и аз да присъствам, но какво да правя тук сме в пустинята, аз взех с мен Immune Support, Detox и For Kids. На сина ми започнах да давам с много свито сърце, когато вдигна температура, и се разболяваше жестоко , не знам какво беше това но само един ден температура и на другия ден нищо му нямаше, този ден му дадох един път 5мл и друга доза 4мл. Пробвах му вкуса на фор кидс, малко като развалени плодове с лекo горчив вкус. Така реших да почна аз да пия Detox на adliguids, досега мога да каза че не съм много детоксната(ама това е дълга тема) вкуса на тоя сироп е точно като вкиснали праскови. Много бих желала да разбера какво точно има в тия сиропи, и дали те спряха болеста ?
а за това че отварят апетит наистина е така, моя страшно злояд, сега яде, направо не е за вярване..
 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт