Красота отвътре: Суперхрани за сияйна кожа

• 1 583
  • 213
  •   3
Отговори
# 90
Кой е вашият любим бърз ритуал или рецепта със суперхрани за сияйно начало на деня?
Сутрин държа да закусвам храна, която съдържа повече фибри - това ми дава усещането за засищане за по-дълго време. Например овесени ядки с кисело мляко и мед + някакъв плод. Обърквам вечерта и сутринта е готово за консумация.

# 91
  • Елхово
Правя си за закуска кисело мляко с чия, овесени ядки и червена боровинка!
Става много вкусно и полезно хапване.

# 92
  • Г. О.
От предишната вечер приготвям за закуска кисело мляко с чия, протеин и плодове, получава се голяма вкусотия.

# 93
Сутрин имам броени минути за закуска и най-лесно успявам да приготвя кисело мляко с гранола, като добавям конопено семе, а преди месеци взех за проба happy gut и ми се отразява доста добре, така че това е актуалната ми закуска напоследък.

# 94
In shape mix - смесвам с ядково мляко, колаген на прах, блендирам и го пия. Разкош.

За ММ добавям и мака на прах.

Харесвам чиа с кисело мляко и боровинки също за закуска и често си правя.

# 95
Обичам да си приготвям следните рецепти:
Сладка - соев йогурт, с домашно приготвен микс от смлени семена (тиквено, конопено, слънчогледово, ленено и чиа), тахан (сусамов, лешников, бадемов), канела и подсладител (мед, кленов сироп или фурми).
Солена - овесени ядки (варени в касеролка) с ядково мляко, кокосово масло/зехтин, сол, куркума, черен пипер, джинджифил, кимион, кардамон - тук по някой път си добавям и от микса от семена.

# 96
Сутрин пия "златно мляко".

# 97
Обичам да закусвам кисело или прясно мляко, с чия, протеин на прах, сурови орехи и банан. Много вкусно,полезно и засищащо.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 19:38 от Памуче*

# 98
Всяка сутрин закусвам или плодово смути - банан, горски плодове, с.л. овесени ядки и кисело мляко или купичка кисело мляко с мед, канела и сурови орехи.

# 99
Сутрин си хапвам кисело мляко с ленено семе ,чия и плод.

# 100
Сутрин на гладно пия чаша вода с лимон.

# 101
Всяка сутрин започвам деня си с топла вода с лимон. Закуската е една и съща - кисело мляко (домашно ) с микс от био семена за хормонален баланс , плод и малко канела (понякога и малко домашен мед).

# 102
Всяка сутрин първо пия топла вода с лимон, мед и пчелен прашец. Закусвам по-късно с овесена каша с някакъв плод или сандвич с авокадо, варено яйце и котидж сирене.

# 103
  • Плевен
Закуска с чия и кисело мляко е част от ритуала сутрин.

# 104
Кой е вашият любим бърз ритуал или рецепта със суперхрани за сияйно начало на деня?
Овесени ядки със сурови орехи.

Общи условия

Активация на акаунт