НОЕМВРИйските дечица с теменужки във ръчица

• 11 954
  • 274
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Eййй, един ден ме няма, а то цяла страница комплименти за Борето! Мерсииии bowuu Абе, хубав си е, спор няма Mr. Green

Относно обличането - събличането и смелостта: аз съм отгледана така и съм, да чукам на дърво, здрава! Честно, първия ден и аз се чудих дали е добре така, това беше в понеделник, ама като видях колко добре се чувства  и продължих - няма му нищо! Колкото до чорапогащници под панталони - не съм носила аз, не съм слагала и не  смятам да слагам!  Може би, ако стане -10градуса Mr. Green Момичета, сериозно, ще си изнежите децата, недейте така! Вън е лято направо!

Днес бяхме цял ден навън, затова чак сега се появих, а вечерта имахме гости - много весело беше Hug

Айде, лека нощ Peace

# 31
Цвети, много хубав колаж.  smile3501

Vesi1,
в предишната тема ме питаш за акото - не знам какъв цвят е, защото пак се запече.А уж крушата действала разхлабващо.... newsm78 Вчера беше акала малко - нормално.

Днес купих на Бюбхен спрей със SPF 30.

gadamer, малко крайно си се изказала за пюретата на Ганчев. Марена е отгледана с такива пюрета и си ядеше после всякакви нормални храни и други пюрета, не е искала да бъдат подсладени. И детска кухня обичаше и изобщо не съм имала проблем да и давам каквато и да било храна след тези пюрета. Освен това не всички имат възможност да купуват само Хип. Peace

dreben78, много силно ти стискам палци. fingerscrossed

# 32
Здравейте, момичета!

Чета ви, но рядко имам време да пиша. То вече и домакинската работа изостава с това хубаво време.

Малко с нежелание, но и аз започнах захранването на Ради. Заради запека, давам пюре от круша на Хип. На Ради много му харесва. Но при първите лъжички прави муцунка на отвращение.
На разходки го обличам с боди дълъг ръкав, блузка, дънково гащеризонче с подплата, жилетка, чорапки, а от днес и с гуменки  /много сладурски/- в по-топлите часове без жилетка. Когато заспи, го завивам с одеало.

Наде, харесва ми новата тема, поздравления! Преди време беше предложила да изпратиш книга за отглеждането на детето, моля, давам ел.поща: kalina_s_d@abv.bg

Angeliha, моля и тебе да  ми пратиш рецептите на д-р Антоанета Антонова.

Цвети, честита нова работа. Чудесен колаж, отново. Какво е продължението на шофирането. Искам де те успокоя, че увереността при шофирането ще дойде с опита.

# 33
Ивиче, независимо от крушата, днес Ради пак пропусна ходенето по голяма нужда. Но поне се надявам да е по-редовен от сега, че стигаше да 6 дена запек, а е на кърма и АМ.
А бебето, ако е само на кърма, се допуска  до 1 седм. не ходене.  Не било запек. Ти нали кърмеше?

Аз днес купих на Чико - слънцезащитен - SPF 50  - не ми харесва как мирише. Опаковката е много голяма 75 мл. - мога да мажа и каката, но до сега съм я мазала с моите, които са с по-малък фактор  newsm78

dreben78, мила, и аз стискам палци!

# 34
МАМИИИИ, имам удоволствието да се изфукам, че приключих наааай-накрая:) И съм първа, преди Мина май май Simple Smile
 newsm44  bigdance2  ura  261uu newsm57  animal085 smile3535 newsm01  car003 newsm81 newsm81 newsm81 atwork hit hit hit hit hit hitНе можете да си представите какъв кеф ми е сега.... Малииииииииииииииииииииииии....
Обаче без помощта от Варна до никъде нямаше да стигна! БЛАГОДАРЯ още веднъж и на двете мами-грации, които се включиха с мноооого, много ценни и безценни съвети и идеи Simple Smile
Айде, вече и аз ще мога да се заема с чистене, готвене, гледане на бебе и т.н.... как ми липсват всички тези работи....
Пък и за среща сме на линия със Сашко:)
ЛЕКА!!!!

# 35
  • София
Честито, Жени, Браво!!!  bouquet

# 36

Здравейте,момичета!най-сетне се включвам и аз.

Прибрахме се в понеделник,но пране,чистене,влизане в училищния ритъм на баткото и за тук не остава време.На празниците много се забавлявахме,София беше сравнително добричка,но след като се прибрахме  вкъщи,София разкри същинския си скорпионски нрав.Спи по 15-20 минути,реве при всеки опит да я оставим сама с играчките.Върша цялата си домакинска работа с нея на ръце и най-много се изнервям от това,че не мога да установя причината от какво точно има нужда.Яде както обикновено по половин бурканче Хип-круша,слива,тиква или ябълка,а от другата седмица ще започна с картоф и морков.

Синът ми ядеше само Ганчев и няма проблеми с храненето по-късно,но сега давам Хип.

Изабела,би ли ми дала координатите на хомеопата,който идва в Търново!

Цвети,честита работа!Благодаря ти за прекрасния колаж!

Дил,къде бяхте на Еленския балкан?И ние много го обичаме и имаме 2-3 любими вили!

Отивам да спя,докато София не е решила да си поиграем като предната нощ.Доскоро!

Сложих и снимки на яйцата/то не че ви интересува вече,но.../ и на София на 5 мес. в албумите.

# 37
  • София
Цвети, супер се е получил новия колаж smile3501

Жени, крайно време беше, Хайде и варненки да се похвалят скоро Peace

Рени, не съм гледала как изстискват пъпката от задника на това недоразумение Азис, но всички само за това говорят. И това ми били българските випове
  Shocked

Благодаря на всички за отговорите  bouquet

# 38
Само се записвам,че днес ми е сутрин за  newsm75 1ironing wash newsm28 newsm79 и  трябва и да  cook cook нещо че ще уморя татито от глад.После ще чета,че много нещо сте изписали и нова суперска темичка сте почнали. 
 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 На Надя за темата и на Цвети за колажа
                                                           newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 39
Лайтблу, извинявай просто има приятелка Тея и се подведох- оправих го веднага Simple Smile

момичета, днес ще се запозная с екипа, с който ще работя- дано да и харесат..

# 40
Днес е Свети Мартин.
Честито на именниците!

А аз черпя за моята дъщеря  - Мартина.

# 41
Честит имен ден на щерка ти, lina_d ! Да й е живо и здраво името !  bouquet

Беше ме питала за Ваяна - да, само на кърма е, аз не се притеснявам за запичането, но ми направи впечатление.

Лек ден, ние отиваме на куклен театър.  Mr. Green

# 42
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте  Wink

За пюретата на Ганчев - ми не ги харесвам и това е!То защо на бебетата им харесват - защото са сладки, а защо ги засищат - защото са с нишесте. Аз нямама нищо против други марки пюрета, не съм само на Хипп. А ако не мога да си позволя да купувам качествена храна, предпочитам аз да я готвя  Naughty

Вчера си накупих няколко неща за лятото, днес пак ще пазарувам - лекувам мъката по отсъстващия тати с шопинг-терапия.  Mr. Green Вчера поизпразних картата, днес обаче Вики си идва и ще поизпразня и неговия портфейл  Twisted Evil Вече взех да поотслабвам и ми се върна желанието за нови дрешки. Остават обувките - искам летни сандали на висок ток, но се чудя дали да си купя оттук или от Будапещта след 1 месец като отидем. Там има магазин на Зара, а аз съм голям фен на тази марка - само парички ми трябват  Money Абе проблееееми, проблеееееми.....

Айде през седмицата да спретнем една младостка среща - аз нямам претенции за мястото и деня, вие кажете къде и кога. Тали, ела и ти, че тамън да ти дам мечките. Весето с, и за теб има  Wink

# 43
Здравейте мами и бебоци! Напоследък с това време няма кога да се пише и едва смогвам да ви чета.
За обличането - боди с къс ръкав, блуза ватирана, джинси или дънки, чорапи и маратонки и тънка шапка. Като заспи го завивам единствено ако много духа иначе не.
За захранването - вече ядем картоф, морков, тиква и тиквичка. Засега му купувам Хипп, защото повече от половин бурканче не изяжда.
Ето малко снимки:
http://images16.snimka.bg/002621418.jpg
http://images16.snimka.bg/002621419.jpg
http://images16.snimka.bg/002621420.jpg
http://images16.snimka.bg/002621421.jpg

# 44
  • sofia
Здравейте мами!
Нашия батко болен, май е настинал. Имаше Т и едвам говори, а вчера си беше ок ooooh!

Карил, в ориза няма глутен, той се съдържа в житните култури.
Цвети, много е хубав колажа, поздравления.

Общи условия

Активация на акаунт