Ние вече сме по-добре. Спряхме антибиотика на Дари, но ми се струва, че още понакашля отвреме на време, ама не ми се иска нова снимка да й правим. Достатъчно са й два рентгена.

За обличането - боди с дълъг ръкав, плюшено комплектче (цяло или блузка с ритънки), памучно яке, терлички и шапе. Не слагам чорапогащник
, но пък навън винаги е завита с една пелена.Авент дали нямат слънцезащитен крем? Досега всеки техен продукт, който съм ползвала е страхотен и съм много доволна.
За захранването - ние сме доста напред с материала.
Дари вече си хапва морков, картоф, тиква, тиквичка, круша, слива, ориз, каши от елда и банан. Интересното е, че щом ще се папка зеленчуково пюре, задължително в него трябва да има тиква, за да го поеме, иначе не иска.
След като се наложи така скоростно да я отбия, заместихме две папкания - обедно и 2ро следобедно, останалите са АМ. Та .. да ви се жалвам, не искаме вече цица.
Аз толкова се надявах да възстановим кърменето, но уви. А ХИПП наистина са добра храна, но идва доста скъпичко. Засега успявам да издържа на темпото с цените, ама да видим докога ще бъде. Лошото е, че тук нямам голямо разнообразие. В повечето магазини продават ХИПП, Ганчев, рядко АМ АМ и толкова. 
Цвети, колажът е жесток.
Би ли дала отново адреса, на който се качват снимките, за да добавя и Даринчето? 
Честито на именяците днес! Да им е живо и здраво името!

Весел ден!
.Аз ви чета редовно,но нямам много време за писане,както повечето от вас и ние сме през повечето време навън.За облеклото и аз съм в една чуденка,Поли я обличам с боди с дълъг ръкав,тъничка блузка отгоре ,тънки ританки,панталонче и една по -плътна блузка отгоре,за сега слагам и шапка,но май ще я махам вече.

Може ли да сложа нова снимка на Теди, че тази е много осветена? 

! Колажът е страхотен, браво 

Честита ти нова работа !
Татито си предложи услугите да гледа Дани и ние (2 приятелки и аз) ходихме на дискотека "по женски"
Хубаво си изкарах, бях забравила какво е
Събирам предложения как да каляваме децата (със сигурност, не като ги навличаме като мен