НОЕМВРИйските дечица с теменужки във ръчица

• 11 953
  • 274
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, мацки!  Hug

Ние вече сме по-добре. Спряхме антибиотика на Дари, но ми се струва, че още понакашля отвреме на време, ама не ми се иска нова снимка да й правим. Достатъчно са й два рентгена.  Naughty

За обличането - боди с дълъг ръкав, плюшено комплектче (цяло или блузка с ритънки), памучно яке, терлички и шапе. Не слагам чорапогащник  newsm78 , но пък навън винаги е завита с една пелена.

Авент дали нямат слънцезащитен крем? Досега всеки техен продукт, който съм ползвала е страхотен и съм много доволна.

За захранването - ние сме доста напред с материала. Blush Дари вече си хапва морков, картоф, тиква, тиквичка, круша, слива, ориз, каши от елда и банан. Интересното е, че щом ще се папка зеленчуково пюре, задължително в него трябва да има тиква, за да го поеме, иначе не иска. Crazy След като се наложи така скоростно да я отбия, заместихме две папкания - обедно и 2ро следобедно, останалите са АМ. Та .. да ви се жалвам, не искаме вече цица.  Cry Аз толкова се надявах да възстановим кърменето, но уви. А ХИПП наистина са добра храна, но идва доста скъпичко. Засега успявам да издържа на темпото с цените, ама да видим докога ще бъде. Лошото е, че тук нямам голямо разнообразие. В повечето магазини продават ХИПП, Ганчев, рядко АМ АМ и толкова.  #Cussing out
Цвети, колажът е жесток.  Party Би ли дала отново адреса, на който се качват снимките, за да добавя и Даринчето?  Peace
Честито на именяците днес! Да им е живо и здраво името!   bouquet

Весел ден!  Heart Eyes

# 46
Разписвам се и аз в новата темичка,нищо,че е чак на 3 страничка.Цвети колажа е супер smile3501.Аз ви чета редовно,но нямам много време за писане,както повечето от вас и ние сме през повечето време навън.За облеклото и аз съм в една чуденка,Поли я обличам с боди с дълъг ръкав,тъничка блузка отгоре ,тънки ританки,панталонче и една по -плътна блузка отгоре,за сега слагам и шапка,но май ще я махам вече.

# 47
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Здравейте неуморни писателки! Дори не знам колко на брой теми съм изпуснала. Нямах никакво време да чета напоследък. То не бе годишно приключване, работа, разходки...
Преди поне успявах да ви изчета, но сега и това не съм направила. Така ми липсвахте.
Ние с моя Кристиян се захранваме от десетина дена. Вече опитахме картофче и морков и доста ни се услажда.
Ето тук се вижда доста добре:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2621830
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2621852
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2621866

Иначе хапваме 4 пъти на ден Aptamil по 200 мл. Заспиваме към 22.30ч. и сутринта до 9ч. Ех живооооот. Припомних си що е това сън по цяла нощ. Знам, че няма да е задълго, но се наслаждавам на момента  Laughing

На последната конултация ни сложиха 2ия Пентаксим. Тежахме 7,500 кг. и 65 см.

Видях, че Цвети се е погрижила за 2ри колаж. Ето една снимка и от нас:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2621705

Приятни разходки и весел ден от нас!

# 48
Честит рожден ден на pepipetia!
 Бъди жива, здрава, обичана жена и любяща мама!

Честит имен ден на Мартина на lina d, на Мартин на Мина и на всички празнуващи! Със здраве да си носите името! Tada

jenny_b, честито ти приключване! smile3501
Цвети, успех днес Peace ...а колажът е страхотен newsm10 Може ли да сложа нова снимка на Теди, че тази е много осветена? newsm78

Момичета, аз днес съм на зъболекар! Стискайте палци да нямам много поражения от бремеността! Praynig

Слънчев ден и приятна разходка на всички! lovekiss

По-късно ще чета по-подробно и ще пиша... smile3529

# 49
Честит имен ден на Марти на Мина и на дъщеричката на Лина:)

# 50
Деничка, сложи- аз я светнах така, че исках добре да се вижда името, пък и бях на компютъра с кофти монитор- кой е сладкия гол бебок точно преди Йоана на Фъстъчка. Ейнджъл, албумчето е това на ноемврийките- влизаш в снимка бг с паралота и потрлебител, които в първия пост. Ще изчакам ден- два, за да може още някой да се присъедини или да смени снимка, че да не си играя 100 пъти-  Клю, искаш да му сменя снимката на ивко ли- щот тая с пръстчето на мен доста ми хареса, но ако кажеш- ще го направя-. Абе все забравям- да я набиеш от мен бабата със салама!!! И нашата Дидия се заканва, че ще дава вече бисквити и разни други забранени неща, но го прави колкото да ме дразни Simple Smile

Аз днес се поразходих до младост- там е студиото на новата игра- в аско деница. Запознах се с някои от новите ми колеги- други вече познавам - мисля, че ще бъде забавно- Така че мога да се включа в младоската среща- макар и без бебе- ако се уцели някоя почивка.

# 51
  • Ботевград
Записвам се за темата  Heart Eyes
Ще сложе и снимка на Злати, че и нея я няма  Peace
Приятен ден и много усмивки  Grinning

# 52
ЦВЕТИИ, И АЗ ЩЕ СМЕНЯ СНИМКАТА, ЧЕ МНОГО НАМРЪЩЕНО ГЛЕДА МОЕТО МОМЧЕ ОТ СЕГАШНАТА... МОЖЕ ЛИ????

Ние купихме джъмперуу (оф как го написах, ама ме мързи да превключвам латиницата) на Фишер Прайз, и Данни е доста щастлив с него... Всъщност той си го избра сам- в магазина го слагах във всички подобни устройства, ама той в това се сети какво да прави- веднага заподскача и заопипва играчките, та събрахме публика Simple Smile)))
Ето го: http://www.youtube.com/watch?v=EUSH0tLfdJ8
За мой срам, ще си призная, че малко след като го снимах това филмче и отидох да пусна една пералня, като се върнах намерих Данни вътре ЗАСПАЛ ПРАВ!!!  Embarassed И подскачаше насън отвреме навреме... ужас!!! Срам!!!
А се чудих, що киселееше преди да го сложа вътре- то му се е спяло... ама кой да се сети!!!
Отивам да се срамувам в ъгъла...

# 53
  • София
Честито на всички празнуващи!!!  bouquet

Аз имам проблем. Митко отказва да яде от известно време и незнам защо. Изчаквам го да огладнее започва и яде с охота 50-60 мл. и спира и след разхождане из стаята, говорене, въртене може да хапне още 20-30 мл. и това е. И не се мислете, че скоро огладнява - това става след 5 часа с рев, но историята е същата 50-60 и спира. Единствено нощното ядене като почне не спира. Мислих, че е от биберона и го смених с този с трите позиции, но файда няма. За капак днес досега е изял всичко на всичко 260 мл. като имате предвид, че през нощта е ял в 1 ч., т.е. от 1.00 часа до 18.00. Незнам вече какво да го правя. Моля ви ако някой има идея да пише на какво може да се дължи това   .Възможно ли е да му е омръзнал НАН-а или пък да иска да яде пюрета. Ох май глупости говоря - как ще иска като незнае какво е това.  

# 54
  Здравейте и от нас с плюещия Бу  Twisted Evil!
  Цвети, ние днес до 16:30 бяхме около Деницата. Жалко, че не сме се засекли  Tired! Колажът е страхотен, браво  Peace!
  Sofkobofko, Данни е много сладък, а колкото до заспиването - Вили така беше заспал в проходилката си като бебе  Mr. Green!
  Честито на именниците   bouquet! Със здраве да си носят името   bouquet! 
   Честит рожден ден на pepipetia   bouquet! Желая ти здраве и много слънчеви мигове в живота   bouquet! 

И ето за който иска да гледа за пъпката на Азис  Sick 
  http://www.clip4e.com/play_vip_brother_korema_na_azis.htm

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 18:41 от benighted

# 55
Честито на именниците !  bouquet
Честит рожден ден pepipetia !    smile3510
Да стее живи и здрави - щастие и любов ! babydust7

Карил - няма глутен в пюрето, тя и vesi1 е казала :peace
Цвети - много хубаво колажчето- браво  bouquet Много хубави тия наши ноемврийчета , ей  Two HeartsЧестита ти нова работа !

# 56
Здравейте на всички! Simple Smile
Аз се поизгубих напоследък, ама тва хубаво време-все навън сме Simple Smile
Много благодаря за пожеланията, черпя за РД-то, макар със закъснение  cook beer  party023 Татито си предложи услугите да гледа Дани и ние (2 приятелки и аз) ходихме на дискотека "по женски"  newsm68 newsm53 Хубаво си изкарах, бях забравила какво е Simple Smile Ама се чуствах поодъртяла-те под 15 ли бяха децата.. newsm78
На Дани май му растат зъбки, ама не съм много сигурна, не дава да проверя..  Иначе хапва в 6, 10-АМ (200), 2-пюре (не иска никакви купени зеленчукови-плюе и реве, като че ли отрова давам Shocked, правя картофено), 4 плодово или кисел (незнам колко е полезен, ама му е любимото ядене), 6, 10-АМ.
За обличането - от скоро не слагам ританки (под панталончето), боди с къс ръкав, блузка с дълъг, и ..(горната част на анцуга...) Кво обяснение стана... Днес беше по къс ръкав, ще го разсъбличам, че ще го изнежа.. Wink Събирам предложения как да каляваме децата (със сигурност, не като ги навличаме като мен  Embarassed) За обливането с по-хладка вода- и ие го правим, защото водата, отделена за излакване  изстива докато го изкъпем  Mr. Green. От утре ще го оставям да поритка без памперс! Hug
Още се чудя за кремче , много е бял и ме е страх от исгаряне, бузите му вече са толкова червени..май ще взема, все пак. Сега го мажа на бочко, с невен, ама колко да не е без хич..
Ще кача снимки тия дни..
Целувки на всички!!! Hug Hug Hug Много слунчеви разходки и весели бебчета! Peace

# 57
Pepipetq-Честит Рожден Ден!!!!! Много любов, здраве, щастие и сбъднати мечти!!! newsm59 nbirthday nbirthday Gift

# 58
# 59
  • София
Честит рожден ден на Пепипетя  bouquet

Да са живи и здрави именниците на  Мина и на Лина  bouquet

София, благодаря ти, че сподели и показа нагледно как обличаш Борис, за да мога и аз да се престраша да си разсъблека детето. Вече имам напредък - днес бяхме с боди с къс ръкав и тънка памучна блузка, чорапки, дънки и пантофки. Когато задуха и детето спи слагах много тънко памучно одеалце.

Мони, значи ти още не си захранила Митко, така ли? Защото децата на АМ по принцип се захранват от 4-тия месец. Редовно ли яде толкова малко или днес е прецедент? Смяната на АМ понякога влошава нещата - виж какво стана с Дани на Карил. Дръж ни в течение какво става  Peace

Софко, този твой Данни е супер сладък. Сега видях и момченцето на Луси - красавец. Изобщо това ноемврийчетата са НОМЕР 1

Общи условия

Активация на акаунт