НОЕМВРИйските дечица с теменужки във ръчица

• 11 957
  • 274
  •   1
Отговори
# 60
Малко късничко питам, ама иска ли някой среща утре на Камбаните? Ние ще ходим по всяка вероятност, така че ако на някой му се идва.. ама след 13-14ч... сигурно... Хората ходят в Южния  днес беше лууууудница, ние в Младост  Mr. Green Mr. Green

# 61
  • София - Дианабад
Привет и от нас!
Хайде и ние да се разпишем.
Честити рождени дни на Диди_777 и на Пепипетя! newsm59 nbirthday Да бъдат здрави, късметлийки и обичани!
Честито на именниците Мартин на Мина и Мартина на Лина Grinning! Да са здрави и послушни!
Цвети, Надя, Дени, мнооого хубави неща правите за нас! Мерси!
Жени, честито приключване! newsm10 Скоро и другите да се похвалят! Peace
Мони, разконспирирала си ни Grinning. Наистина са станали много хубави снимките. Сега като ходим на "9 месеца" ни казват: "Вече ви познаваме" Laughing. И разказчето е станало добро, успели са да извлекат най-важното на толкова място - абе хората са си професионалисти, спор няма. Grinning
Рени, честито за Бу! Наистина в списанието е много сладък, просто се отличава сред другите бебета Grinning. Ама то се знае, ноемврийчетата са номер 1!!! Като разглеждам албумите и много им се кефя.
Мнооого ви благодаря Grinning за съветите за София. След 2-3 намазвания с крем "Здраве" и проветряване без памперс /съответно и изцапване на мама Mr. Green/ нещата се оправиха.
Аз си взех и втория изпит и продължавам да чета - последният ми е във вторник. Дано да го взема и него и да имам време за форум, срещички и работа вкъщи, в градината...  Praynig
Обличането за разходка е следното: боди с къс ръкав, ританки, блуза и сукманче или жилетка. Взимам и тънка пелена за всеки случай. Вкъщи сутрин я оставям да порита поразсъблечена на слънце. Следобяд обаче й обличам жилетка и панталонче, или пък гащеризонче, тъй като сме в къща и вечер все още става хладно.
Мони, освен да пробваш да смениш АМ. Може пък и да му е омръзнало на човека.
Верче, и ние изплакваме с чиста вода, ако сме къпали София с шампоан.
Слънцезащитен крем още не съм купила, но и аз като Миленка съм се замислила, че вчера на Софи направо й горяха бузките Blush.
Момичета, да сте били скоро на х. Триградски скали? Ще ходим в Родопите 4 дни за 1 май и първата ни нощувка може би ще е там. Сега пишат хубави отзиви за нея, но преди е била в ужасно състояние според наши познати. Притеснявам се заради София - ако не става, да търсим на друго място. Благодаря!
Карил, дано се оправите съвсем скоро! Също Благ, Жени от Бургас и вече да няма болно бебе или мама Peace!
Хайде, отивам да чета. Стискайте ми палци!
Лека нощ! Grinning

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 23:55 от goris

# 62
Благодаря за поздравите за Мартина!

Аз имам проблем. Митко отказва да яде от известно време и незнам защо. ....  

Мони
, аз не мога да ти помогна /и на мен ми се струва малко, но Митко не наддаваше ли добре?/. Защо не зададеш въпроса си на Bridge - на мен ми е помагал. Той би могъл да ти даде идея и съотв. да се успокоиш.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=160982.0;topicseen

# 63
ДОБРО утро на всички!!  bouquet
НА ПАТЕРИЦА НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ВЧЕРА - ЧЕСтИТ ПРАЗНИК!!!  bouquet
мама МОНИ,добре са ти казали, искай повече мнения по въпроса за хранененето. Аз лично смятам, че може да даваш и други храни. Не бива да сме крайни. Едно време\не отдавна\ всички са захранвани рано и с кисело мляко, картофено пюре с масълце и пр.но колко от нас са алергични, така както сега са алегрични децата. ДЕЦА - кърмени и т.н. са по-алергизирани от тези хранени преди години с всичко, което сега се отрича...Знам ли къде е истината ..може би по средата. Бих ти препоръчала да не се шашкаш от количеството. Да, малко е но разнообрази му менюто...А АМ мисля, че и да го смениш, няма да има особено значение.
софкобофко, за кой ли път ще кажа, Дани е страшно бубулече..и .. Winkмай прилича на тате Stopспоки момата ще е на теб Laughingаре, отпускай гащите Софко... Hug
горис,дано си вземеш изпита леко и с финес...То че ще го вземеш - ясно е...ама да е без нерви и напрежение...Пу Пу!  Peace
джени,бравос за добрата работа...Смачкай ги Джени лошите цифри #2gunfireи глътни глътка чист Витошки въздух! Mr. Green
Ние сме пъпчасали по бузите, а раничката ни върви към Педито утре. Дано ми даде нещо по хард - да се маха тая гадост от ръчичката на Бебко, че сърцето ми се къса като го гледам..
Рени, това с Азис го гледах и с пъпката на мазния му глутеус,ама по ме впечатли как ДесиСлива не си перяла гащите, а ги скътавала в куфара си. Имала толкова гащи колкото дни щяла да е в къщата. А Кътету, дето ги кътка като квачка ме впечатли със своята клюкарщита, нехранимайство и тотална безизвестнот, алкохолни торби под очите и безрезервно повяхнала външност. Позор за Бг, ако това са ни ВИП-ове...Простатци! Винета загуби анорексично всякакъв имидж...май Китайчето е най-достойно да вземе некой лев, барем ще си оправи живота..и няма да е зависим от гейове. Thinking

# 64
Момичета обичам ви!!!
Толкова сте мили стоплихте ми сърцето...А днес малката принцеса става на 5 месеца...
На всички празнуващи днес много здраве и щастие...много любов и много десктки смях във вкъщи.

# 65
здравейте мамита, ние се подготвяме и излизаме на разходкааааа- понеже тати малко ще поработи ще поджиткаме към обяд в парка Заимов докато го чакаме- това е единия вариант- другия е да сме в южния с моята кума и нейната принцеса- който се разхожда натам да се оглежда за нас Simple Smile

Не мога да се въздържа от коментар за баш бай брадъра- не го гледам, защото съм сигурна, че всичко е режисирано- не мога да си обясня тая атака срещу Венета- работила съм с нея, била ми е шефка в Евроком България и мога да каж, че може да е с остър език, но в никакъв случай не е злобен човек- всъщност по- добър шеф от нея не съм имала- строга, но защитаваше нашите интереси и не работехме за без пари- това тя го извоюва и когато отказа да стане любовница на шефа ни уволниха ВСИЧКИ на връх нова година- целия екип на софийския офис, защото бяхме зад нея

# 66
  • София
Благодаря ви момичета добре че сте вие Hug

Верче от известно време просто яде много малко, но вчера наистина прекали #CrazyИ да не е захранен още, но мисля от днес да почвам и дано в това да е проблема. За смяна на АМ се колебая още, но може и това да направя знам ли newsm78Някой има ли впечатления от Нутрилон. Не искам Аптамил защото се разтваря при 50 гр., а после трябва да го охлаждам и въобще дълга и широка. Всъщност Нутрилона на прах ли ет.е. разтваря се като НАН-а? А иначе Лина  Митко наистина си наддава добре и това не ме притеснява няма да заслабне, но не ми се струва нормално да яде толкова малко тез килца 7 700 трябва да се поддържат все пак Laughing С това неядене вече започнах да се радвам на нощното поне тогава яде без проблем.

Хайде мацки времето е чудесно да излизаме навън!

# 67
  • София
Някой има ли впечатления от Нутрилон.  Всъщност Нутрилона на прах ли ет.е. разтваря се като НАН-а?

Мони, аз ползвам Нутрилон и съм много доволна. И да, като НАН-а е!!!

# 68
Здравейте, мадамки! Kissing Heart
В последно време въобще не ми остава време за форума - през деня на разходки 1stroller, а вечер гледам да свърша домакинската работа...след това съм толкова уморена, че направо се "паркирам" в леглото... sleepuu
Да похваля и аз моята половинка - вчера почти цял ден се е занимавал с младежът, а аз направих едно следвеликденско почистване...направо ми се разказа играта...успях и на зъболекар да отида и тук е момента отново да се похваля...от бремеността пораженията са САМО един кариес...Много съм доволна! newsm44...вчера ми го направиха и остана само зъбния камък да изчистя...

Теодор расте с дни...всеки ден прави нещо ново...напоследък все бръмчи с уста, а лошото е, че почна да го прави и по време на хранене и всичко наоколо става мазало...ама карай - да ми е жив и здрав...от вчера започна и да пищи или по-скоро да вика...доставя му голямо удоволствие и се смее с глас...Абе изобщо, програмата е пълна!
Днес при нас е малко мрачно, но смятам като го награня след малко да го изведа...

Габи, все забравям да кажа - прическата ти е страхотна coolcool и много те освежава! Peace
sofkobofko, Данни е голям сладур...явно има артистични заложби...колкото клипчета съм гледала, на всички все едно позира... Hug
goris, стискам палци изпита да мине леко! Praynig
Цвети, пратила съм ти на e-mail снимки! Crazy

Хубав неделен следобед! Целувам ви!

# 69

Мама Мони,
това вашето е класически случай на КЪРМАЧЕСКА СТАЧКА. Тя се случва не само на кърмени бебета, а и не хранени с АМ. И ние с Ники минахме през такъв период. Много е изнервящо, но ще мине.
До тогава - какви хитринки да ползваш - храни го като е полу-сънен, опитай на тъмно в банята, както и по-честичко през нощта.
Прочети в кърмаческия в библиотеката - има доста за кърмаческата стачка.

# 70
Хайде и аз да почерпя за 5 месеца.Кога пораснаха тия деца  newsm12

Wine Glass   party023  cook beer beer3 beer2 cheers

# 71
Мерси за милите думи за, моето зайче, момичета!!!
То аз Данни-то за учен човек- професор, го готвя, ама той, май ще се отдаде на артистичното поприще  Mr. Green Верно много позира...

Вчера му беше от веселите дни, купих му нова книжка и той много се радваше и танцуваше докато му четох (един такъв танц - легнал по гръб, маха с ръце и се шляпа по корема и бедърцата, като мазохистче  Laughing - прави го като е щастлив, а аз се чудя нормално ли е   newsm78 ). Още не се обръщаме сами...

Оня ден го заведох на една детска площадка и го люлях на люлките (специални за малки деца са, ще ги снимам- няма падане от тях) и Данни много доволен беше, защото ми се хилеше като го залюлявах и с огромно любопитство оглеждаше другите деца, и се усмихваше на другите майки...

Тука вече много се отплесвам, ама незнам защо Данни си пада много по баща си, по всякакви дядовци и по млади майки, но не и по родната си майка, на която най- рядко се усмихва... ох, ама и аз се очертавам като ревнива свекърва  Laughing Laughing Laughing

Карилчеее!!! Стягам си яко гащите, щото още ме държи шубето от контракциите и секциото и даже много се чудя как хората имат кураж и време за две и повече деца... бих се навила, само ако няма накъде... надявам се да ми се промени мнението до годинка- две, ама бррррр... предполагам, това е, защото не родих естествено и съответно не съм получила нужната си доза хормон на удоволствието след това...

Поредната нощ с будене на всеки час мина...  омръзна ми да ставам, без да съм заспивала като хората, но оптимистично се надявам, това да не му е навик на Данни, и да отмине след някоя и друга седмица или месец... мечтиии...

Хайде, чао, че се заприказвах много... отивам да си варя ароматно кафенце, докато мъжете спят  Hug  bouquet

# 72
  • на странно място ......
Хайде и ние станахме на 5 месеца, поздрави на всички набори Grinning и хапнете за наше здраве

И моята Диляна се е научила да пее /вика/, но задължително пръста е в устата, стават все по-забавни малките ни бебоци!
Приятни разходки, ние се прибрахме за малко да хапнем и пак излизаме  smile3502

# 73
  • София
Софко дано наистина скоро отминат тези безсънни нощи Praynig
А това за секциото и хормона на щастието не мисля, че е така. Аз родих нормално, но да ти кажа въобще и не си помислям засега за второ като се сетя за раждането. Е искам една принцеса, но по-скоро в сферата на мечтите. Ако може друг да я роди пък аз я поемам след това. По този повод се сетих за онзи филм с Арнолд Шварценегер, където той раждаше. Да не беше филм добре щеше да е.

Мишенце незнам дали е някаква стачка, но Миташки беше захранен на обяд с пюре от тиква, но и захранването му не беше като хората та сега и затова ще му треперя. Отидох в кухнята да готвя спанак (може ли да се направи за малките такова пюре newsm78) и оставих мъжът ми да го храни като му казах "Отсипи съвсем малко пюре и му дай 2-3 лъжички". Той отсипа обаче повече към 40 мл., защото толкова се отляло, но каза "Давам 2-3 останалото аз ще го изям". Това добре, но след малко отивам в хола и гледам чашката с пюрето празна, а Митко си пие млякото. На въпроса колко е изяло детето и хареса ли му отговорът беше - "Много му хареса и изяде всичко. Ами как да го спирам като си отваряше устата и дори искаше още" при което на мен лошо ми стана. Дано да не аправи някаква реакция само PraynigСлед толкова много пюре изяде 60 мл. мляко, но пак със зор. Сега са навън, а аз чистя.
Ами това е сагата продължава...

# 74
Мони, стискам палци да нямате проблем от това стремително навлизане в захранването.
Дарко е добре, само дето днес се скъса от рев заради зъби. На консулацията в четвъртък бяхме 7.200 кг, 66 см, и ни биха втора ваксина ДТК. Вчера бяхме на едни бунгала цял ден, и дечко беше много кротък и весел, смя се на всички (на брой 15) човеци... и на още 10 човека в къщи. И всички казват  "що се оплаквате, много е спокойно детето" Simple Smile А той плаче предимно в къщи.. е, преди седмица и Изабела го чу на разходката... ама Дарко вече иска да гледа света, не признава легналото положение.
И ние във Варна приключихме (аз по-малко, Мина повече, а с помощта на Мина подадохме декларации без да чакаме на опашка)... вече може да започва 2007 година.

Общи условия

Активация на акаунт