Да бъдат здрави, късметлийки и обичани!
! Да са здрави и послушни!
Скоро и другите да се похвалят! 
. Наистина са станали много хубави снимките. Сега като ходим на "9 месеца" ни казват: "Вече ви познаваме" 
. Ама то се знае, ноемврийчетата са номер 1!!! Като разглеждам албумите и много им се кефя.
за съветите за София. След 2-3 намазвания с крем "Здраве" и проветряване без памперс /съответно и изцапване на мама 
.
!

май прилича на тате
споки момата ще е на теб 

и глътни глътка чист Витошки въздух!

И да не е захранен още, но мисля от днес да почвам и дано в това да е проблема. За смяна на АМ се колебая още, но може и това да направя знам ли
Някой има ли впечатления от Нутрилон. Не искам Аптамил защото се разтваря при 50 гр., а после трябва да го охлаждам и въобще дълга и широка. Всъщност Нутрилона на прах ли ет.е. разтваря се като НАН-а? А иначе Лина Митко наистина си наддава добре и това не ме притеснява няма да заслабне, но не ми се струва нормално да яде толкова малко тез килца 7 700 трябва да се поддържат все пак 
, а вечер гледам да свърша домакинската работа...след това съм толкова уморена, че направо се "паркирам" в леглото... 
...вчера ми го направиха и остана само зъбния камък да изчистя...
и много те освежава! 

). Още не се обръщаме сами...

) и оставих мъжът ми да го храни като му казах "Отсипи съвсем малко пюре и му дай 2-3 лъжички". Той отсипа обаче повече към 40 мл., защото толкова се отляло, но каза "Давам 2-3 останалото аз ще го изям". Това добре, но след малко отивам в хола и гледам чашката с пюрето празна, а Митко си пие млякото. На въпроса колко е изяло детето и хареса ли му отговорът беше - "Много му хареса и изяде всичко. Ами как да го спирам като си отваряше устата и дори искаше още" при което на мен лошо ми стана. Дано да не аправи някаква реакция само
След толкова много пюре изяде 60 мл. мляко, но пак със зор. Сега са навън, а аз чистя.
А той плаче предимно в къщи.. е, преди седмица и Изабела го чу на разходката... ама Дарко вече иска да гледа света, не признава легналото положение.Препоръчани теми