НОЕМВРИйските дечица с теменужки във ръчица

• 11 969
  • 274
  •   1
Отговори
# 120
Маша, моя вариант е удачен за теб- аз се върнах на работа, когато Ран беше на 9 месеца, месец по- късно забременях и като излязох майчинство бях работила точно 9 месеца - ако изчакаш и 2-3 месеца още- ей ти година работа Simple Smile моите раждания и двете бяха леки- първото съвсем безболезнено и за това исках веднага второ дете. Трудно е, но не и невъзможно- децата се нагаждат едно към друго- съобразяват се- нищо, че са малки- не съжалявам за секунда

Карил, бях писала, но явно си го прочела- аз имам такава екзема като рана, която се лющи и тн и е точно дод лакътя- диагнозата е алергия към храна- при мен домати и яйца

аз си ги обичам всички- децата естествено са ми най- скъпи, но и без тати не мога..

Григ, браво бе!!! Ти май след мен се записа, а вече с книжка! аз се подмотвам- все време не стига- и ъм едва с един час кормуване- прогнозата ми за изпит е някъде края на май- началото на юни- дано не се проточи , че покрай новата работа..Клю, ще бъда кастинг мениджър на новата игра по тв 7- "Играй за милиони" - това е най- скъпата игра правена някого в БГ- наградата е 1 или 2 милиона лв- не са решили още - с други думи аз ще избирам кандидат- милионерите Mr. Green

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 12:45 от Цветина

# 121
Ама съм и аз една куха лейка пробита smile3555

Габи, честит Ден на юриста! Много успехи в професионалната сфера, но най-вече да си жива и здрава!

# 122
Честит празник,Габи!Да си купонясваш добре тази вечер!
   Деничка,най-удачно за апартамента е Фендона/търси по ветеринарните аптеки/.Бандита е по-скоро за животинките и за пръскане навън.Последните години тези гадини са се увеличили неимоверно.И на мен ми се е случвало да ги донеса вкъщи.

# 123
При нас се показа    Nature Partly Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny  и изчезваме на разходка.
София,опитах се да помогна с тази маска,никого не задължавам да я ползва,дори и аз мажа само с Хининова вода както казах.
Честит празник,Габи.

АЙДЕ на разходкаааа 

1stroller 1stroller 1stroller

# 124
ОХ че хубавка работааа-браво Цвети Hug
 момичета Ивахло ми взе акъла-верно не ще пюрета и като се задавиии-ужас-едва го освестих и му дадох цица -засмука си я и сега заспа спокоен.
  Кажете ми какво да правя  в шише ли да му ги давам все пак нали уж заместих едното хранене,а сега пък неще грам-да изчакам ли извесно време с пюрето(ама не е ли късно за това) newsm78имам чувството,че вече е доста стресиран от лъжицата.
   А колкото до притеснението ми за кърмата-от една седмица съм на салата и пилешко та за това ми се струва,че понамаля.....

# 125
  • София
Клюки не виждам какъв е смисъла да даваш пюре в шише, а и то няма да мине през дупките. Нали трябва да се научат с лъжичка. Според мен изчакай няколко дни и не му давай нищо после пак пробвай. Само не разбрах защо да е стресиран от лъжичката.  newsm78

Миташки днес пак хапна тиква и му е наистина вкусно и сам си отваря устата, а аз както Цвети беше посъветвала доближавам лъжичката до горната устничка и така му е лесно на детето и си засмуква. Цвети безценен съвет Hug

# 126
  Мони еми като я види само и си знае,че следва пюре и стиска мннного силно устенца-така направи и днес  като понечих да му дам вигантола-видя лъжичката и стиска устни -а до сега съм нямала проблем.Той с лъжичка си плакнеше устенцето като новороден и не е имало никакъв проблем .обначе сегааа Rolling Eyes

# 127
klukarkata - що не смениш лъжичката, може да има ефект newsm78

# 128
  • София
Наистина пробвай с друга лъжичка. Може пък това пюре, което си му предложила днес да не го харесва знам ли newsm78

# 129
  • София
Клю, ти да не си почнала диетата (вече не си спомням кой я беше препоръчал, май Бедствието newsm78)? Има ли ефект? Аз все на сладко налитам Twisted Evil А за пюрето - може просто в момента на Ивко да не му се е ядяло пюре Sick

# 130
ми аз му давам със зелена лъжица ама сутринта вигантола с оранжева и пак същото smile3511
   а за диетата
ами сутрин чаша доматена супа на маги с 2 препечени филийки диетичен хляб-може със сиренце,обед кисело мляко или салатка ,вечер салатка-а когато ми скимне и пилешко месо,по цял ден ръбам и плодове.До сега се притеснявах за кърмата ,за да има ядях  ама вече стига-ПИСНА МИ ДА СЪМ ДЕБЕЛА

# 131
Момичета, вижте какво намерих при септемврийките за алергените и захранването:
http://www.hallpublications.com/title2_sample1.html
http://www.hallpublications.com/title2_sample2.html
Царевицата я дават за над 12м., а карфиолът над 9м!!!
От 6м. се яде ориз, просо, сладък картоф, цвекло, броколи, морков, грах, зеле, картоф, агнешко, пуешко, праскова, круша, кайсия, банан, боровинка! Като алергени са отбелязаните в червено, когато се дават сурови /зеленчуците и сготвени/!!!

Миленче, аз заради алергията на Бу съм на безмлечна диета и откак ми е забранено да ям неща с мляко и шоколад се тъпча като невидяла, ама дори отслабвам  Mr. Green! Мариянка и тя каза, че отслабнала откак е на безмлечна, а кърма и двете си имаме! Минавай и ти на диета без млечни продукти и да видиш как ще се стопиш  Mr. Green!

# 132
  • у дома...
Здравейте и от нас с Ани!

Ние два дена бяхме скитници - в събота цял ден обикаляхме из Драгоман, а вчера бяхме в Кътина при роднини на мъжо.

Клю, днес и аз задавих Ани - нещо приреваваше и аз и тикнах лъжицата с пюрето и... мани мани - Ани реве и аз рева, а татите се чуди кой да успокоява - бебето или мен. Анка бързо след това забрави за уплаха, ама мен още ме е шубе.

Ние с мъжо отдавна сме си решили за второ дете. Ако не ни мине котка път и ако е еркъл Господ надявам се да се сдобием с още едно чаве. От септември май ще работим усилено по въпроса.

# 133
Ох, отдъхнах си, момичета...Гърлото е добре, само нослето ни мъчи. Педи каза, че тъй като много често се случва, най-вероятно е алергична реакция от пролетните алергени...Сега ще давам капки Фенистил. И отново отлагаме ваксината...Все пак възнамерявам тези дни да посетим и специалист УНГ.
Карил, дано и при вас всичко е наред  Praynig

# 134
Здравейте, мамчета!!!
...
Аз все на сладко налитам Twisted Evil
Ама не ти личи, лошо прасе си ти, не като мен... Преди 10 дена при една семейна разходка си взех панталони; оня ден Иво ме гледа и вика - това не са ти новите панталони, нали, те ти стояха по-добре  Close. Мда, трябва да се отслабва, ама вече май съм сладкоманка, и не знам как ще стане.
Дребен 78 - направо изтръпнах като прочетох за реакцията към Пентаксим-а... Радвам се, че всичко е наред!  Hug

Пам, Карил - стискам палци всичко да се размине леко на бебоците!

Григ - честита книжка!!!   bouquet Веднага се качвай в колата и тръгвай, щото моята така си отлежава вече 6-та година  Rolling Eyes.

Цвети - честита работа! Само хубави емоции с новия екип! М/у другото това, което написа за Венета, много ме учуди... аз имах друго виждане за нея; а за бай брадър - то е ясно, че всичко е нагласено. И на мен ми е странно че толкова много хора му се връзват да го гледат.

Йоана беше в къщи /и още е де/ 10 дена - заради постоянната хрема и леко възпаление на едното уше - днес беше на контролен преглед и сега ще я водя на физиотерапия 7 дена - заради третата сливица. И докато д-ра пишеше за физио-то талона аз разглеждах таблицата за бебетата - какво трябва да могат да правят на 5 м. Той ме видя и вика - дай да видим бебето как е. Започна да я мачка, извива, вдига и т.н. - и ми подхвърли - ако искаш вземи направление за гимнастика, така и така ще водиш каката, иначе нищо му на няма на детето, само малко изостава във физическото си развитие. Хем нищо му няма, ама малко изостава... невероятно! Тя вярно не може да се обръща още /а трябвало вече да може/, аз го отдавам на това, че е доста спокойна натура.. Утре ще говоря с педиатърката, да видим какво ще каже за идеята.

...
Останаха ли мами, дето не са захранили?

Лина също я почнаха зъбите - ..
Останаха, да  bowuu. На Гери на долния венец отдясно има ясно изразено връхче - очаквам всеки момент да пробие - всичко пъха в устата милата.
... 
Ако до 6м. на детето очите не потъмнеят - ще останат светли  Peace! Може обаче да се промени цвета - да станат зелени, сиви или пъстри!
...
Значи трябва да устискаме още 1 месец... Ха дано Wink.
Ред.: ПамHug.

Общи условия

Активация на акаунт