моите раждания и двете бяха леки- първото съвсем безболезнено и за това исках веднага второ дете. Трудно е, но не и невъзможно- децата се нагаждат едно към друго- съобразяват се- нищо, че са малки- не съжалявам за секундаКарил, бях писала, но явно си го прочела- аз имам такава екзема като рана, която се лющи и тн и е точно дод лакътя- диагнозата е алергия към храна- при мен домати и яйца
аз си ги обичам всички- децата естествено са ми най- скъпи, но и без тати не мога..
Григ, браво бе!!! Ти май след мен се записа, а вече с книжка! аз се подмотвам- все време не стига- и ъм едва с един час кормуване- прогнозата ми за изпит е някъде края на май- началото на юни- дано не се проточи , че покрай новата работа..Клю, ще бъда кастинг мениджър на новата игра по тв 7- "Играй за милиони" - това е най- скъпата игра правена някого в БГ- наградата е 1 или 2 милиона лв- не са решили още - с други думи аз ще избирам кандидат- милионерите

и изчезваме на разходка.

имам чувството,че вече е доста стресиран от лъжицата.

. Мда, трябва да се отслабва, ама вече май съм сладкоманка, и не знам как ще стане.
Веднага се качвай в колата и тръгвай, щото моята така си отлежава вече 6-та година
. На Гери на долния венец отдясно има ясно изразено връхче - очаквам всеки момент да пробие - всичко пъха в устата милата.
! Може обаче да се промени цвета - да станат зелени, сиви или пъстри!
.