Бързо оздравяване на всички болни дечица и мамчета!

Явно това мрънкане и плач е всеобщ проблем.
Зъбките започват все повече да ни мъчат. Педито ни каза, че на долния венец имало едно ръбче, което изчезвало от подуването, когато зъбките се активизират. Дали е така?
Мамите, които вече са сигурни, че заради това плачат бебоците, може ли да проверят.
Дарито още покашля от време на време. Давам и Проспан, ама май не се влияе много от него, та се чудя да се примиря ли с факта за направата на още една рентгенова снимка.

Габи, Честит празник!

Ради, не получих отговор на ЛС, дано не си се обидила за нещо.
От 2-3 дена Дари ми отказва зеленчуковите пюрета.
Преди това ги ядеше като топъл хляб, а сега е мъкааааааа, братко! Една доза от около 140-160 мл. я яде 98723478623 часа и плюе. Много се изнервям и понякога дори ми иде да си хвана пътеките.
Сега разбирам какво е злоядо дете, каквато всъщност съм била аз като малка. Дано не ме сполети това нещастие. Сега като се събуди, ще дам каша и искрено се надявам с нея поне да нямаме проблеми. Цвети, сложих снимка и на моето момиченце.

Все по-често се замислям за следващо отроче. Раждането ми не беше особено трудно, въпреки че имаше сериозен брой шевове. Ще ми се поне още веднъж в живота да изпитам това безпределно щастие от появата на новото човече, а и искам Дари да не се чувства самотна. Аз съм единствено дете и винаги съм усещала липсата на сестра или брат. Така че след около 2-3 години определено ще си спретнем още едно бебче, живот и здраве.

Весел ден на всички!

Пък не качва много това дете 
То значи и ние изоставаме..Лина се вие и гърчи, досега само един път се е обръщала и то явно по някакво щастливо стечение на обстоятелствата съм я видяла. Още не съм водила детето на ортопед
любимото е да я в мен седнала и да гледа тв.