🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 9 226
  • 356
  •   82
Отговори
# 120
Не, има една – полегнала в цялата си дължина на мръсните плочки... Покъртително е просто!

Има и една, на която се виждат зад нея парцалки, които висят от шкафовете. Сега си обяснявам кочината, в която живее съвсем спокойно. Тази Кристина и тя се напъва да я защитава в Тредс- не било хубаво да се обижда човек на външен вид. Може би тренира за адвокат.

# 121

Аз съжалявам, че изгониха Емили,
Скрит текст:
док Пи и бургаския бек. За мен това е шоу и интересните образи трябва да се пазят. Дано поне ги заменят достойно😆
Не са я гонили, тя излезе по свое желание.

# 122
Профилът на Бурачек всъщност е тъжен разказ за уродливото лице на нищетата, което ражда търговията с човешка плът, разбитите мечти и гнева. Какъв лукс, какво внимание, какъв лидер, какви брандове, какви пет лева??? Мизерни улички в гетото, пепелници по масата, снимки по гащи, примитивно обзавеждане, пържени картофки, мръсни плочки за фон на пошла поза...и опаковки от дезодоранти "Фа". Страшно си е, все пак говорим за снимки от преди десет години, не за късния соц. Би ми станало жал ако тя беше прегърнала скромния си произход и бит, бих дори я разбрала защо иска да изплува от това. Не разбирам наистина какво й носи този правеж - богата съм, принцеса съм, свикнала съм на лукс и внимание, лидер съм? Никой няма да е екстра мотивиран да я спонсорира заради тая мантра.

# 123
  • Пловдив
Шерминчето на главната улица в Тел Авив

# 124
Профилът на Бурачек всъщност е тъжен разказ за уродливото лице на нищетата, което ражда търговията с човешка плът, разбитите мечти и гнева. Какъв лукс, какво внимание, какъв лидер, какви брандове, какви пет лева??? Мизерни улички в гетото, пепелници по масата, снимки по гащи, примитивно обзавеждане, пържени картофки, мръсни плочки за фон на пошла поза...и опаковки от дезодоранти "Фа". Страшно си е, все пак говорим за снимки от преди десет години, не за късния соц. Би ми станало жал ако тя беше прегърнала скромния си произход и бит, бих дори я разбрала защо иска да изплува от това. Не разбирам наистина какво й носи този правеж - богата съм, принцеса съм, свикнала съм на лукс и внимание, лидер съм? Никой няма да е екстра мотивиран да я спонсорира заради тая мантра.
Тя иска да печели имидж в определени среди, за да си създаде определен статут в тях. Не се подхлъзвам по сърцераздирателната история как трябва да издържа семейството, видяхме последните снимки на мама със същото пошло костюмче. При нея всичко е пресметнато. Обаче едно е вярно: всички говорят за нея, дори и на улицата, макар и с подигравка, я обсъждат. И продукцията дава стабилно рамо.

# 125
Аз пък в снимките на плочките съзирам поне две мили, и много романтични послания - “диаманти се намират и в прахта”, и “земна съм, въпреки класата”. Самият факт, че се омешва с простолюдието, давайки повод на масите да излеят злобата си незаслужено върху нея, и въпреки това да остане неопетнена, в търсене на Любовта Heart потвърждава мнението ми

# 126
  • София
На всички снимки това момиче има толкова бездушни очи.

# 127
Тук беше посочен и предполагаем фб профил на родителя на Шермин......и той дава много отговори....Побиха ме тръпки.
Надявам се тази седмица да си тръгне от шоуто,получи си няколкото часа слава,за които е блянувала. Достатъчно, днешните разкрития ни казаха всичко.

# 128
Изтеклото инфо дава кураж на всички циганки, магистралки и т.н. че и те могат да станат Анна Шермин.

# 129
Аз пък в снимките на плочките съзирам поне две мили, и много романтични послания - “диаманти се намират и в прахта”, и “земна съм, въпреки класата”. Самият факт, че се омешва с простолюдието, давайки повод на масите да излеят злобата си незаслужено върху нея, и въпреки това да остане неопетнена, в търсене на Любовта Heart потвърждава мнението ми
😂 Убеди ме! Шермин президент!

# 130
Шермин си има своите травми и проблеми. Изтъкана е от комплекси и се е нашарила с интервенции в опит да се хареса и заобича, ама не е това начинът. Обижда Киара от чиста несигурност и завист. В профилът, който е изтекъл, виждам една класическа проблемна тийнейджърка. Хубава, грозна, няма значение. Но пък говори много за произхода на комплексите и. Да, и мен ме дразни каканиженето и, но квалификациите и подигравките по нейн адрес смятам, че са в повече.

# 131
От любопитство отворих профила на бащата.... хора, защо не предупреждавате какво е качено там🤢 снимките от 2014 не знам как са минали цензурата на фейса, направо потрес😵

# 132
Заслужава си го с отвратителното си държание . Изобщо не ми пречи има ли няма ли пари, в лукс ли тъне или в мизерия . Нито намирам за огромна страхотия търкалянето по плочки. Как си изкарва прехраната , пък съвсем не е моя работа и 100 шугар дедита, батета и какички ако иска да я спонсорират. Просто е гадна като харатер, и напълно бездушна . Тъпото обаче , че и много зрители падат досущ на нейното ниво и не са много по- различни , за това  и избягвам да чета коментари из мрежата . Не че я съжалявам, нормално е да критикуваш недопустимо поведение, но много народ се излага още повече в чоплене на мръсно бельо

# 133
Дайте фейса на майката и бащата. Или ги покажете тук

# 134
Шермин си има своите травми и проблеми. Изтъкана е от комплекси и се е нашарила с интервенции в опит да се хареса и заобича, ама не е това начинът. Обижда Киара от чиста несигурност и завист. В профилът, който е изтекъл, виждам една класическа проблемна тийнейджърка. Хубава, грозна, няма значение. Но пък говори много за произхода на комплексите и. Да, и мен ме дразни каканиженето и, но квалификациите и подигравките по нейн адрес смятам, че са в повече.
Знача тя може да обижда всички и всичко, а нея с перце да я галят?! Каквото повикало такова се обадило! Сама си е докарала това положение на провалена жена и за съжаление продължава да се излага. Продукцията ще й направи услуга ако я изкара от формата.

Общи условия

Активация на акаунт