🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 56 309
  • 1 653
  •   75
Отговори
# 420
Много ми е странна как при 3300 приятели има 35 харесвания на снимките във фб? Явно няма и истински приятели, че то аз събирам повече лайкове като кача снимка без да имам корекции, не зная 5 езика и не съм 48 кила.
Явно имаш хубав нос. Yum

# 421
В последните 2 дни излезе много информация за истинската Ана Метушева, започва да ми става жал за нея.
Родена и израстнала в ловешко село (мисля, че Българево се казва) в дълбока мизерия. Баща ром, майка туркиня, нездраво семейство. От ранна тинейджърска възраст оставена на произвола, последващи лоши избори. Евтина проституция (видях нейна съученичка да пише във ФБ че са и забранили да се събира с Анито) за дребни пари.

Заминаването на майката за Израел до някъде я изважда от нищетата, но и там не е била обргижвана както твърди. Отново секс за пари и корекции за да се вдига тарифата.

Всичко това и е нанесло огромни прихически поражения. Сами виждате.

Продукцията не се възползва от Емили (за която се твърдеше, че е на хапчета), а по скоро от Шермин.
Предполагам имат железни договори.

# 422

И Крисито ще се окаже същата като Аише

# 423
Леля Криси не и издържат нервите вече.

# 424
Много ми е странна как при 3300 приятели има 35 харесвания на снимките във фб? Явно няма и истински приятели, че то аз събирам повече лайкове като кача снимка без да имам корекции, не зная 5 езика и не съм 48 кила.
Явно имаш хубав нос. Yum

Eее признавам си, от късметлийките съм и по-добре, че не бих дала пари да се окепазвам/ малко съм стисната/:laughing:LaughingLaughing

# 425

И Крисито ще се окаже същата като Аише
Какво е казала?

# 426
Не знам за Ван Клийфа , обаче това рокле е 29.90 лв. В Шеин.

# 427
Предполагам, че гривните и са също реплика.  Лъже много смело, че била завършила психология, че учила в частни училища. Допускам, че може да си позволи оригинални, но по скоро не са.

# 428
Предполагам, че гривните и са също реплика.  Лъже много смело, че била завършила психология, че учила в частни училища. Допускам, че може да си позволи оригинални, но по скоро не са.
Щом опря до пиленцата от Монако да и сводничат, вече на всички стана ясно какво може да си позволи и какви мъже я чакат навън.😭

# 429
Всъшност пиленцата от Монако са със същата диагноза. Патологичен лъжец.

# 430
Всъшност пиленцата от Монако са със същата диагноза. Патологичен лъжец.
И те живееха доста лОксозно🤣

# 431
Тоз сезон стана Ергенина - любов в лудницата.
Участниците се усетиха, че сред тях има не една луда, а са най малко две. В началото Емили беше нарочената и отклоняваше вниманието от Шермин, но с времето втората се разгърна, а след като Емили излезе, Шерма лъсна в целия блясък на диагнозата си.
Останалите се държат с нея като с психично болна каквато всъщност е. Стъпват на пръсти, не и противоречат, говорят и тихо, мило, напоително без да са прекалено настоятелни, виждат хората, че насреща си имат болен човек. Подсмихват се, споглеждат се, коментират помежду си.
Хиената вчера не успя да се сдържи и се разсмя право в лицето на Шерма, която даже и не разбра.
Габа обаче почна здраво да отърва козите и да и намила за Красьо и поведението и като цяло, но си търси белята с това психо. Шермата не разбира и не слуша какво и пее радиото, тя слуша само гласовете в главата си.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 17:28 от Джаста Праста

# 432
А това, че Краси изпра с Емили , но отряза Шермин трябва да и говори много.

А тя разбра ли за прането с Емили всъщност? Ако да, как го преживя и оправда?

Значи хора, само като прочета, за прането или изрази като "  Емили и Красимир изпрали " се попиквам от смях и ми се оправя настроението Simple Smile))). Та се чудя дали и аз да не изпера тази вечер, хахахахахахаха

# 433
От ФБ - стихотворение посветено на Шермин. Тя е муза Joy

Скрит текст:
Тук е моментът да покажа
Израелския си манталитет.
Мълчаливи селянки да накажа.
Мъжете с яхти,вили са ми приоритет.

РИално владея 5 езика
Няма втора с мойта красота.
Носа ми е малък,лицето - антика
Не можеш да стигнеш мойта висота.

Дошла съм за любов,а не за игрички
Достоен за мен сама ще избера
Красив, висок и пълен с парички
Може да си сродната душа.

Комюникейшън обаче трябва да има
Мълчиш ли не можеш да ме разбереш.
С Киара не сме двама,а трима.
А ти... "Переш ли...переш " !

# 434
  • София
Шерм3то трябва да се учи. Ето как се прави, ако искаш да си по-класна прост...ка.  Книги,  реклами, женски енергии и валидации. Чак пък психологически шедьовър.

Общи условия

Активация на акаунт