🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 26 332
  • 861
  •   149
Отговори
# 795
Aха 👌 не знам и аз защо се приема , че е жертва .

# 796
Ами защото за мен езикът на тялото е по-важен от думите, които си разменят. Той може да каже истината, дори когато думите казват обратното.

# 797
  • Пловдив
Здравейте, присъединявам се към тази тема, за първи път гледам "Ергенът", като не съм от най -върлите фенове, но пусто любопитство, продължавам да си го причинявам. На този етап симпатични са ми двойките Дениз и Виктор, Габриела и Джани, Криси и Петър, Габриела е много красива, както и останалите две дами, не знам дали имат корекции или не, но изглеждат чудесно. Надявам се да са останали заедно. Останалите са ми странни птици, Натали ми идва твърде лигава, Йовица и Филипа до вчера не ги отразявах, Габи и Калоян до някъде са ми симпатични, но тя определено си е клюкарка и не се държи много приятно в част от случаите. Въпреки това не ме дразни колкото някои други елементи, даже като двойка са ми симпатични с Калоян.
Хени ми е пълен потрес, изкуствена, театралничи при говорене, не мисля, че е дошла да търси любовта. Лили Естер и тя не е твърде приятна, няма да коментирам Шермин, там получих културен шок, но вие сте изписали много, не заслужава да й се обръща внимание. Виктория и Киара за сега не дразнят, искрено се надявам Красимир да даде роза на Киара и  така да си отиде онова недоразумение.
Доста ме шокира обстановката във вилите, направи ми впечатление обаче, че стаята на Филипа, където настаняваха Киара изглежда по-чиста, тази на Шермин е бардак, мивката им е потрес доста често. Като цяло мизерия, явно има едно -две момичета, които не са мърли, но другите са много зле. Което говори доста, сексът и привличането е до време , но все някога се стига до битовизмите. Колкото и да сме еманципирани миялната можем да я заредим.
От снощи определено мисля, че Тъпица е подходящ псевдоним, никак не ми хареса поведението му и то спрямо жена. Заяжда се нарочно за глупост, каза й го, няма нужда да продължава. Отделно определено постъпиха тъпо със стаите, в крайна сметка не са те господари на къщата.

# 798
Това е от стори на Азис - явно се разграничава от "приятелките си" Анна и Лили

# 799
За малко си рекох, леле Philip Plein ли е писал за "ЕргенОт"! 😆😆😆

Azo, отдавна стана ясно на масите, че има много лош матриял...

# 800
Ох Божее, Азис се има за будител ли що ли...че ще дава пример?! Тези хора нямат реална представа за себе си.

# 801

Този рай води в ада пееше Вълдобрев…
За моя почуда Шермин пише по-грамотно от Бандата.
А втората не пропуска случай да изтъкне, че именно тя е свикнала на лукс и излишества от малка.
Ок, бейби, но и ти не си олд стайл мъни с класа, а наследничка на комунистически пари, канализирани в капиталистически стандарт.
И, да! Очебиещо неграмотна си, което за претенциите ти е недопустимо.
При цялото ми неуважение към Шермин.

" Наистина ли си мислиш, че съм мислела ", хахахахахахахахахахахаха

Това определено е начин на изразяване, на интелигентна и начетена личност с претенции, хахахахахахахахаха

Конкурираш я успешно в начина ѝ на изразяване, но относно Шермин никога не съм имала претенции за ниво.
Почудата ми беше, че не е толкова зле.

Моля ? Не разбирам този коментар ? Аз съм коментирала, това, което е написала Шермин в чата, а получвам критика срещу себе си ? Нещо не ми се връзва ?

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 19:17 от BlackCat12

# 802
В Надкаст към края  Туджаров казва ,че Емили си признала , че прала два пъти и питат Вальо той ли е втория. Той се ухили до уши и каза , че нямало да коментира.
Туджаров мекотелото му казва "Браво, намазал е батката, така трябва" ...

# 803
Ох, пуснах си малко от батката. 😂😂😂 Неделчо май едва се сдържа да не се изсмее, само повтаря мхм. Питат го защо е решил да си ходи от предаването, казва, че имал ангажименти. 🤣🤣🤣 Имали много голяма автокъща, единствената със стъклена ограда. 😂😂

'' Имах най-много мемета,значи аз  съм най-известен.Аз знам как работи маркетингът,знам как да ме говорят хората"Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
И “попринципно” ми хареса. 🤣🤣🤣

# 804
Може ли някой да ме осветли коя е тази Банда и защо се отдава такова значение на коментарите и към Шерминката?

# 805
Не си пълни файловете с ненужна информация.

# 806
Ох Божее, Азис се има за будител ли що ли...че ще дава пример?! Тези хора нямат реална представа за себе си.
Той според мен се самоиронизира, защото от край време го заклеймяват като лош пример, заради провокативната си визия, поведение и тн през годините. Но това е мое мнение.

Аз се чудя обаче, как така участниците са активни в социалните мрежи ? Нямаха ли забрана да се показват, докато не приключи? Тези тук направо прекаляват..снимки, сторита, коментари, обяснения..какво се случва?

# 807
В Надкаст към края  Туджаров казва ,че Емили си признала , че прала два пъти и питат Вальо той ли е втория. Той се ухили до уши и каза , че нямало да коментира.
Туджаров мекотелото му казва "Браво, намазал е батката, така трябва" ...

Колко ми е мазен тоя Туджаров… не мога да го търпя наистина

# 808
Здравейте, присъединявам се към тази тема, за първи път гледам "Ергенът", като не съм от най -върлите фенове, но пусто любопитство, продължавам да си го причинявам. На този етап симпатични са ми двойките Дениз и Виктор, Габриела и Джани, Криси и Петър, Габриела е много красива, както и останалите две дами, не знам дали имат корекции или не, но изглеждат чудесно. Надявам се да са останали заедно. Останалите са ми странни птици, Натали ми идва твърде лигава, Йовица и Филипа до вчера не ги отразявах, Габи и Калоян до някъде са ми симпатични, но тя определено си е клюкарка и не се държи много приятно в част от случаите. Въпреки това не ме дразни колкото някои други елементи, даже като двойка са ми симпатични с Калоян.
Хени ми е пълен потрес, изкуствена, театралничи при говорене, не мисля, че е дошла да търси любовта. Лили Естер и тя не е твърде приятна, няма да коментирам Шермин, там получих културен шок, но вие сте изписали много, не заслужава да й се обръща внимание. Виктория и Киара за сега не дразнят, искрено се надявам Красимир да даде роза на Киара и  така да си отиде онова недоразумение.
Доста ме шокира обстановката във вилите, направи ми впечатление обаче, че стаята на Филипа, където настаняваха Киара изглежда по-чиста, тази на Шермин е бардак, мивката им е потрес доста често. Като цяло мизерия, явно има едно -две момичета, които не са мърли, но другите са много зле. Което говори доста, сексът и привличането е до време , но все някога се стига до битовизмите. Колкото и да сме еманципирани миялната можем да я заредим.
От снощи определено мисля, че Тъпица е подходящ псевдоним, никак не ми хареса поведението му и то спрямо жена. Заяжда се нарочно за глупост, каза й го, няма нужда да продължава. Отделно определено постъпиха тъпо със стаите, в крайна сметка не са те господари на къщата.
То при красавиците, ако няма кой да поеме домакинството, е пълна кочина, мизерия и бедредие. Защо да се хабят с домакински задължения, за да се изморят и погрознеят?! Колкото да ми е антипатичен и противен Джани, той е прав, че днешните млади жени не знаят как да почистят с прахосмукачка, как да оберат прахта по мебелите и техниката, как да пуснат пералня и т.н. Пълна трагедия. Така е като Емили напусна. Няма кой да им пере! Joy

# 809
Аз поради разни причини се наложи да изпусна шоуто до тук. Но последните две-три серии ги изгледах и стигнах до извода, че Краси е готин. Повече ми харесва от всичките мъже там. По принцип е темерут, обаче има някакво вродено чувство за правда, което силно ме учудва за човек с неговите занимания. По принцип е много увлечен по Шармин, обаче това, което ми направи впечатление е, че каза, че тя е празна отвътре. Много е близо до това, което аз самата мисля за нея. На това момиче му липсва всякаква духовност и е изключителен нарцис.

Другите са ми сиви, но определено не харесах Филипа и Йовица в последната серия с виковете и крясъците по Виктория. То тя, че е дразнител, дразнител е, обаче както й се нахвърлиха, разкри интересни черти от характерите им. За Йовица вече казах, че щом е македонец, независимо от коя страна на границата, не ми го хвали. Смятам, че това ще се докаже впоследствие.

Общи условия

Активация на акаунт