🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 31 304
  • 1 051
  •   67
Отговори
# 840
Гледахте ли близнаците ? И те бяха гости.
Ето какво казаха за Шарнира:
Тя изключително много си противоречеше. Цялостната ѝ ценностна система пред мен се промени. Аз като я гледам в момента бих казал, че единственото истинско нещо по нея е гривната. Ако е истинска", сподели Стефан за Шермин.

Айде да не се прави на луд - всички го чухме, как й каза "обичам те" на иврит Joy
Имаше коментари , че му го казала в женски род

# 841
ШерминЪ, която непрекъснато слага "Ъ"накрая на всяка дума като КрасимирЪ и т.н., и има смелостта да казва кой говори правилно български. Разграничава се тотално от българското си потеклото -  те са простите ....обаче се причислява към  дали " турско, еврейско, ромско или не знам какво си потекло. Опа към "олд мъни" й се иска, но греда. "Където и да отидеш, каквото и да направиш - няма как да избягаш от себе си." ...

# 842
Мале, кой излъга така жестоко Наталито, че може да пее. 🫠🫠

# 843
Гледах студиото с близнаците. Най-големия абсурд беше, че присъстваше Теа, която в техния сезон крещеше "циганко" и пр., а тук порицаваха Шермин, Габи и др. колко грозно се държали с Виктория и как я обиждали на етническа основа! А до тях седи същата таква обиждачка, която с цялото си нахалство обясни, че Шармин била много отмъститилна и затова сега обиждала. А за това, че тя самата се оля и я изгониха даже за същото всички сякаш бяха забравили. Цирк.

# 844
  • софия
Друго е да си вържеш опашки, ала Пипи.
А и те не те спасяват, нито на ливадата, нито в чалгата Blush
Но да кажа за Виктория-абсолютно нелепа. Явно майчината обич не е достатъчна да покрие дефицитите
Като таралеж е наострена, такава беше и в предния сезон. Живееше в някаква фантазия колко я обича Ергенът и непрекъснато му се сърдеше и изискваше! Демонстрира самочувствие, но само демонстрира...  много е озлобена и го показва по   махленски...

# 845
Е, как мисълтта за "провайдъра" на кметския роднина е достатъчно да се развихри.🙂

# 846
Е, как мисълтта за "провайдъра" на кметския роднина е достатъчно да се развихри.🙂

Явно затова се ориентира точно натам. Той май й каза, че е музикален продуцент още в самото начало (ако не се бъркам?)

# 847
За Натали така си мисля, иска развитие дали в певческата си кариера или по принцип. И двете са верни за мен. Интересно ми е , защо Лили не го харесва Орлин ?

# 848
  • here and now
Хубаво де, какво го хранят КрасимирЪ, че писал на тая и оная. Те не търсят ли точно това в ИГ? Нали е свободен мъж, проучва пазара, тарифите....
Че не е съвсем ок е ясно, нормални хора там не влизат, ама точно затова да го кълват ми е странно..

# 849
  • софия
На мен ми се струва, че е добряк и по своему джентълмен.
Еее, не е old money, но е достатъчно кавалер, за, да не постави на мястото и дубайската принцеса.
Не се съмнявам, че е наясно със, статуса и.
И не, няма да и купи апартамент в LA Blush

# 850
Не е много нормално да си писал на един "тон жени ", най вероятно за това го хранят. Не изглежда добре - дори изглежда тотално ЗЛЕ. Но ми е забавен в това реалити  - като не ми е вкъщи/ 🤣ми е забавно/.

# 851
# 852
пОснах сАлза Sleepy

# 853
Проблемът на Тушев е, че е в "колапс" в този момент, а няма подходяща инжексия за да оправи  сезона, каквото и да си говорим тук. Близнаците не проявиха интерес... и ще си скандализира докрай колкото може, защото образуваните/образованите двойки са... малко скучни(колко са двойки🤣), не знам...

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 22:00 от a.vasileva

# 854

Що ли не се учудвам. Даже се забавиха

Общи условия

Активация на акаунт