🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 50 869
  • 1 575
  •   99
Отговори
# 1 245
Няма ли да кажете батката кой е боднал.
Хвърляте бомба, а не палите фитила.
Я, бързо тука на отчет. Joy
П Ако сте казали, а е трито, може и на лични. Grinning

Пп Охооо, днес се очертава поредния панаир гарниран с обиди и злобни грозни мутри.

Емили

# 1 246
  • На морето!
Ама и тя сви перките вече.
Имало е пране и той вече губи интерес, тя го усеща и променя посоката.
Браво, КрасимирЪ, все пак кастрацията не е била пълна.
Габи много уплашена от тоя КрасимирЪ.
Много са грозни тези деформирани от гротескните устни лица. Много.

# 1 247
Как се надлъгват. Краси се опитва да и вменява вина макар, че изобщо не му дремеше с кого говори Ана и дори му дойде много удобно за да иде с Киара.
А тя е омекнала щото явно наистина е имало пране и тя вече нищо ново не може да му предложи.

# 1 248
рИално,тази е най-противната за всички сезони,рИално и най-грозната,рИално и най-простата ергенка🤣

# 1 249
  • София
Тя се уплаши, че няма да получи роза, а той иска да я подготви за това, да не е съвсем изненадана. Не мисля, че са прали Grinning

# 1 250
  • у нас
Кой ще е този мъж, дето ще я хареса Ш. и няма да се дразни на голямата й уста? Някой глух, вероятно.

# 1 251
Габи: Краси е много добър, емпатичен, много помага на хората...

Говори като човек, ползвал помощта му в определен период.

# 1 252
Адски ме дразни Красимир. Повече от нея даже.

# 1 253
  • На морето!
Доста гнусно се въргалят с тези изрязани бански по диваните.
Пред тях двете Дениз изглежда изключително ерудирана и приятна млада дама. Габи си е простачка и точно тя не би трябвало да коментира лицата и фигурите на другите.

# 1 254
Аз съм изненадана от на Краси реакцията и като цяло хронологично нещо изпуснах май. Този разговор на басейна е преди общата вечеря? И вчера кога са се отделяли насаме с Ш.? Докато се разправяха за леглата ли?

Нещо рязко им се промениха отношенията. Даже ми се струва, че Шермин почва да отстъпва пред него, което за дебелата и овенска глава си е голяма работа

# 1 255
  • Пловдив
Шермин с това "ъ" накрая на думите все едно рапира

# 1 256
Шерми ще се ужаси, ако някой я светне, че това да не можеш да се поставиш на нечие място, е признак за нисък интелект Joy

# 1 257
Тази Ани......никога не вижда проблем в себе си. Не е обяснението в зодията, а в нарцистичната й същност . Нарцисистите никога не са удовлетворени,никога не им стига-нито в емоционален ,нито в материален аспект. Винаги са нещастни и празни....

# 1 258
Красимир кво избяга от едната и отиде да си вдига акциите пред другата...

# 1 259
КрасимирЪ вече не може да я понася!

Общи условия

Активация на акаунт