🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 49 312
  • 1 550
  •   110
Отговори
# 1 500
Аз мисля ,че идваше оттам ,че само намила и църка като мишка .Християна го измисли.
Тук има много по-гадни прякори от Цър Пър.Grin  . Виктория си е същата махленка от преди две години ,ако не беше влязла по този начин никой нямаше да я отрази най-вероятно.

# 1 501
За спомен на Махалушева от наблюдателни фенове.

# 1 502
Значи малко си чела темата.

Не виждам връзката между двете неща. Такова падение във форума не съм прочела.

# 1 503
  • в сърцето на един мъж...
Ох, направих грешка снощи да гледам, единственото интересно нещо беше - чак не мога да повярвам, че го пиша, как Джан и Краси се обърнаха към Йовица и че се опитаха да му обяснят, че не е мъжко това, което прави. И как Краси се опъна на Шермилинго. Тая жена не спря да мели, направо ме заболя главата от нея. Крайно време е да си иде. И Дениз ми хареса как говори. Останалото беше.... мама мия... Мислех, че ще се разминем с петте езика, обаче не би... Че и силикон подрусахме... Пълно и тотално падение
Популисти. Джан Микеле да учи някого как да се държи с жени...

Е ся, не знам дали са популисти или има друга причина, но беше правилно.

# 1 504
На мен лично не ми пука и нямам скрупули към участничките, що се отнася до прякори. Сега обиди и вече квалификации към някои мога да кажа, че са прекалени, но като цяло те са се изтупкали там доброволно, реалитита в България има от 20+ години и знаят къде отиват, наясно са какво се случва. Гадно ми е като се вадят снимки на семейства и се започват обиди към майки, бащи, братя, сестри, които е много вероятно да не са много съгласни с подобни участия. Даниела например можеше да я наричат както си искат, все ми е тая, но беше грозно да се чепка темата с баща ѝ и майка ѝ, които хорица не са виновни тя какво прави на 32. Биха имали, ако беше под 18.  Това да се обижда братът на Шермин също беше грозно. Дезертьор. Сигурна съм, че всичките мами тука ако стане война и имат 17 годишни момченца, щяха да идат да ги пратят и в Занзибар, за да си ги опазят. Те и на 40 да бяха....

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 15:26 от RoseofVersailles

# 1 505
  • Варна
Това с турското и византийското робство е мега нагла провокация. По-голямо дъно от това не знам дали има.

Аз пък предлагам всички дружно да я кснселираме. Тук в темата. Мисля че и тя и продукцията заслужава това. А и ще е един чуден експеримент.

Т.е. не я споменаваме повече, все едно не съществува такъв човек.

Мхм? Bowtie
О, не. Не заслужава кенсъл.
 Заслужава хубавичко да и се разнесе славата, за да не може да заблуждава никой за трите религии, петте езика и нивото си.
Така да се разнесе, че вече никой да не иска да свързват името му с нейното.

# 1 506
Новата,която влезе ,както я наричат "Цър пър" ,определено влезе с провокативно поведение,но  според мен всички малко "претоплиха манджата" с коментарите за това нейно влизане .
А нападките от страна на Габи и Шермин към нея бяха огледало на това как и в обществото хората,които се имат за нещо повече ,нападат по слабите до степен на унижение. Извикаха я ,настаниха я на дивана и започнаха да я мачкат и сриват психически демонстративно и за жалост, както много често и в обществото става и там всички слушаха,гледаха и се наслаждаваха безучастно на униженията,на които я подлагаха.
Дори да е конфликтна ,мисля,че това не е начина да се комуникира .

# 1 507
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ами как да няма връзка... Тартюфщина....
Жалко за вас, че се асоциирате хем като Тартюф, хем защитавате "булита", но форумите дават изява на всеки да прояви себе си........

# 1 508
Бланко си е направила устни като друга част на тялото засегната от венозно заболяване и определено от там ѝ излизат само предопределените неща.
Този близнак който е бил на рождения ѝ ден, няма ли поне малко себеуважение? Толкова ли зор за слава?
Ами аз от обърканото бръщолевене и неясен говор на близнаците(оказа се, че и те не блестят с интелигентност, завалват думите, трудно формулират изречения и са далеч от възмажали) в БТВ останах с впечатление, че те случайно са били в заведението, в което Габа е празнувала РД и било неудобно да не я поздравят, а не че са били поканени като гости на събитието. Време е всички участници - тип мебел да ги изпидуркат. Габи Джанковица, Лили и Хени, Натали и Орлинчо, Калоян, а покрай тях Габата, Джани и най-вече иСраелската пача. Много би ми се искало да изкарат и кексманиака с Фифито, но знам че няма да се случи. Още ще ги цедят, докато няма кекс в бежанския лагер. Да вкарват нови муцуни, че тези много си изпяха песента.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 15:32 от Fatalina

# 1 509
Жалко за вас, че се асоциирате хем като Тартюф, хем защитавате "булита", но форумите дават изява на всеки да прояви себе си........
За мен това е карма. Когато “Цър Пър” наричаше Надежда, Маги, дори приятелката си Мария (все хора, които не са казали лоша дума за нея) с разни епитети, тя беше булито. Добре е за нея, че този път опонентките ѝ не са харесвани от публиката, та изглежда бяла и добра.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 15:33 от Lilly_85

# 1 510
Ами, по повод обидите и епитетите, особено като са просташки и "махленски" смятам, че излагацията си остава за този, който ги е изтекъл. Какво има да се обиждам, че някой ме е нарекъл "пача", "парцал", "цър-пър" на масата?
Кой какво си вика -- на себе си го тика.
Сеири да има, че няма друго с какво да привлекат вниманието.
ГабИ толкова се подмазва на Красьо индиректно, че все едно ще купува с 300 процента отстъпка заложени златни часовници от него...

# 1 511
Само да подчертая, тъй като ми беше изтрито мнението, в което не съм обидила никого, Вие, като гледам сте част от форума много, много отдавна, би трябвало да знаете, че сте част от своеобразна були група, която прави ама абсолютно същите шегички като Габи Бланко към доста жени, включая себе си, но аз не апелирам към неправда. Сега ли видяхте Вие, че тук не само се защитават булита, ами и се извършва булинг? Или то може, ако не ни кефи жертвата?

Hastar, ти верно изкара тук нова тема. Верно, не се бях замисляла, че Габка верно може да е задлъжняла към лихвара и затова да му е такъв гръб.

# 1 512
  • Пловдив
Като цяло не ми харесва обиждането на жени от други жени на база външен вид. Виж поведение, умствен капацитет това мога да оценя. Но и Шермин не бих я нарекла парцал, въпреки че вероятно го заслужава. За това не намирам Виктория за невинна жертва, но беше ужасен начинът по който беше подложена на обиди. Както и не бих обидила някоя от жените по отношение на външния им вид с такива епитети като парцал или определения за захапката, грубичко си е. Това важи за всички. Надявам се Шермин да изхвърчи, защото е досадна, има психически проблем и такъв с алкохола и не ми се слуша едно и също. Дори и да стане скучно, все ще е по-добре.

# 1 513
Цър-пър идва от приликата с гризач- едри криви зъби и дълъг(преди да го оперира) нос.

# 1 514
Никога не бих си позволила да нарека жена в реалния живот с обиден епитет, дори човек рядко бих. Но ти сама си влязла в тоя телевизионен бардак, ще извлечеш от това дивиденти, наред и с осъзнатите рискове. В такива ситуации ти доброволно се поставяш в ситуации, в които да те наричат така, защото си в едно бутафорно предаване и си обект на наблюдение и коментар, доброволен такъв. Никой не ти знае животът и обстоятелствата навън, сама се поставяш в ролята на герой, пък във филма биографията ти започва и свършва с началото и края на лентата.

Общи условия

Активация на акаунт