🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 64 507
  • 1 766
  •   45
Отговори
# 1 740
  • here and now
Много сте заблудени ей Mr. Green
Не сме заблудени, просто гледаме и завиждаме.
Приемам забележката. Пропуснах да спомена, че всяка втора жена иска да е като нея.
Добре, че тук сме се събрали само от първите...

# 1 741
Temu и SheIn нанасят толкова вреда върху околната среда. По-добре без тях

# 1 742
Аз наистина мисля, че тя не е добре психически. Вижда нещата изкривено и си вярва и е смешна в очите на хората. Как няма близки покрай нея, да ѝ помогнат...Вече взе да не ми е чак толкова смешно...

# 1 743
Така е, много й завиждаме 😭
Всички са влезнали там заради нея, не само Красимир 😂😂
Красимир: https://www.facebook.com/share/r/1FCBgDSYyw/

Temu и SheIn нанасят толкова вреда върху околната среда. По-добре без тях

Shein за Шермин ли се отнася? Супер попадение! Жива да си! 😆

# 1 744
Искрено благодаря, че ме приехте на вашата маса, въпреки че не отговарям на входящите условия - 173 см съм , 67 кг, 72 см талия. За годините предпочитам тактично да замълча.
Колкото до подозренията относно регистрацията- макар , че съм от малцината динозаври без никакво присъствие в социалните мрежи и аз съм човек и нищо човешко не ми е чуждо. Исках да споделя своето мнение и тук намерих трибуна, която ми допадна.

Макар, че живея отдавна в чужбина, какво се случва в България ме вълнува дори повече отколкото в страната, в която по стечение на обстоятелствата живея.
По отношение на участничките във всички издания на Ергенът ще цитирам по памет една мисъл на Маргарет Тачър: "Ако твърдиш , че си дама и  трябва да го доказваш - значи , не си". 
Има и българска такава със същото послание- "Добрият кон и под скъсан чул си личи". За по-младите- "чул" е покривало за кон.

Изумена съм как помните имената на всички участнички от всички издания на Ергенът- аз помня само на няколко и то на тези , които са оставили изключително негативно впечатление. Но нали както беше казала Мерилин Монро мисля- "Няма лоша реклама".
И така драги събеседници в начинанието guilty pleasurе , а именно обсъждането на други хора - до нови срещи в очакване на следващият епизод от Ергенът- Любов рая. Дано не съм ви досадила.

# 1 745
Аз също завиждам, но на 5 езика. Та в таЯ връзка да Ви питам, вълнуват ме ектеншъните на момите. Шавърмата как има рядка косица в корените, а не виждам как е прикачено руното?
Колко време са снимали, не израстна ли   косицата й?
На мяукащата танцьорка и е доста рядка косата, но като се курдиса като второкласничка  с две опашки, бая коса има. Изкуствени ли си закача?
От завист питам и от непознаване на материята.

# 1 746
Близнака (май Стефан) в Надкаст каза че след излизането са му се обадили да го умоляват да се върне.
Някоя от ергенките е била лудо влюбена в него, но чак сега се е сетила.
Теорията е че Ана Шермин се е сетила че Красимир може да мине към Киара и тя да остане без роза.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 01:56 от Glutenfree

# 1 747
Искрено благодаря, че ме приехте на вашата маса, въпреки че не отговарям на входящите условия - 173 см съм , 67 кг, 72 см талия. За годините предпочитам тактично да замълча.

Точно си си. Шафран ти стига до кръста, пардон талията. И за годините не се кахъри, тя и без това лъже за нейните (на 20 и няколко била твърди). Trollface
Уелкъм ин беге мама.

# 1 748
  • Sofia

На мяукащата танцьорка и е доста рядка косата, но като се курдиса като второкласничка  с две опашки, бая коса има. Изкуствени ли си закача?
От завист питам и от непознаване на материята.
Закачва си.

# 1 749
Колкото до подозренията относно регистрацията- макар , че съм от малцината динозаври без никакво присъствие в социалните мрежи и аз съм човек и нищо човешко не ми е чуждо. Исках да споделя своето мнение и тук намерих трибуна, която ми допадна.

Скрит текст:
Макар, че живея отдавна в чужбина, какво се случва в България ме вълнува дори повече отколкото в страната, в която по стечение на обстоятелствата живея.
По отношение на участничките във всички издания на Ергенът ще цитирам по памет една мисъл на Маргарет Тачър: "Ако твърдиш , че си дама и  трябва да го доказваш - значи , не си". 
Има и българска такава със същото послание- "Добрият кон и под скъсан чул си личи". За по-младите- "чул" е покривало за кон.

Изумена съм как помните имената на всички участнички от всички издания на Ергенът- аз помня само на няколко и то на тези , които са оставили изключително негативно впечатление. Но нали както беше казала Мерилин Монро мисля- "Няма лоша реклама".
И така драги събеседници в начинанието guilty pleasurе , а именно обсъждането на други хора - до нови срещи в очакване на следващият епизод от Ергенът- Любов рая. Дано не съм ви досадила.
[/spoiler]
РИално те поздравявам! РИално си номер 1 !! 😆❤️ РИялно ще ти напиша сюнет!😄
И  РИално на 10% нямам твоята красота Cryи РИално не знам 5 езика !:close:

# 1 750
Все повече ми е жал за Шермин. В нейния измислен свят е толкова красива, всичко е супер, всички ѝ се кланят видно или скрито, защото не смеят,  а тя върви с една голяма корона и приветства щедро всички...Дали гледайки се отстрани и слушайки коментарите, ще има капацитет да види отвъд и да разбере какво и се случва "реално". Тя толкова много използва тази дума, а живее в една паралелна на другите реалност. Защо няма почти нито една истинска приятелка в предаването. Няма мъж, който я иска, даже повечето ѝ се подиграват. Стигнеш ли до това положение, дали гривната ти е оригинална какво точно значение има...

Друго нещо се чудя на продуцентите...този опознавателен период защо не е фиксиран малко по-дълго и хората да са окуражени да излизат с колкото може повече, за да се опознаят. Да имат една дата ооределена да решат и оттам вече  да са официални. Това малко би раздвижило нещата, би дало свобода в началото и няма да е толкова...олеле, да се хвана за някой, пък че не е идеален, после ще го мисля...

# 1 751
Искам да и тестват езиците на ШерминЪ като вкарат хора, с които да води диалог на тези 5 езика.

# 1 752
  • София
А ако тази седмица направят обратното и изгонят 5 жени и един мъж. Стойките ще си заминат.

# 1 753
ДХЗ, Добре дошла в отбора на блокираните. Аз написах май, че филтри ползва, но имах и други коментари. Височайшата персона ни пада на нивото да ни блокира, супер!
Ако така продължава ще остане без последователи, а уж е инфлуенсър. То която е безработна и нищо не прави се провъзглася за инфлуенсър, само че не виждам нещо да инфлуенстват.
В Надкаст Неделчо и Туджаров говореха, че това явно е начин да подтисне някаква дълбока травма като си измисля някакви неща и си вярва. Аз също мисля, че е така и наистина има нужда от професионална помощ. За Краси не спря да повтаря как тя нямало да му отговори в рИалния живот, обаче вътре виждаме как тя му се моли, а не той! По-добре да спре да се излага, че направо вече я съжалявам на моменти. И ако мисли, че един мъж щом ти пише умира за теб значи съвсем е изперкала. Както разбрахме той пише на всички.

# 1 754
ДХЗ, Добре дошла в отбора на блокираните. Аз написах май, че филтри ползва, но имах и други коментари. Височайшата персона ни пада на нивото да ни блокира, супер!
Ако така продължава ще остане без последователи, а уж е инфлуенсър. То която е безработна и нищо не прави се провъзглася за инфлуенсър, само че не виждам нещо да инфлуенстват.
В Надкаст Неделчо и Туджаров говореха, че това явно е начин да подтисне някаква дълбока травма като си измисля някакви неща и си вярва. Аз също мисля, че е така и наистина има нужда от професионална помощ. За Краси не спря да повтаря как тя нямало да му отговори в рИалния живот, обаче вътре виждаме как тя му се моли, а не той! По-добре да спре да се излага, че направо вече я съжалявам на моменти. И ако мисли, че един мъж щом ти пише умира за теб значи съвсем е изперкала. Както разбрахме той пише на всички.
Чакам да на падне и близнака сега… добре, че е влезнал, та да се поклони на тая чудодейна икона 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт