🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 13 120
  • 352
  •   22
Отговори
# 180
  • Разпиляна във въображението
Хубав епизод! Следях с интерес. Не съм и предполагала, че Неве ще отстрани Жоро. Смянах, че по-бързо ще се издъни. Сгрешила съм.

Коджабашев ми е някъде по тъч линията. Не се забелязва.

# 181
Неве и Бачорски очаквам да вербуват някого, защото ще е тъпо отсега да остават само двама предатели в играта.

# 182
Интересен епизод.
Идея нямам дали ще вербуват друг предател и ако да кой. Примирието между Неве и Бачора е крехко, скрепиха го с кръвта на Жоро. Още от началото 3-мата не се понасяха и не знам защо.
Изобщо можеха дълго време още да лъжат праведни, те горките продължат да са тотално неориентирани. Не праведните имаха нужда да хванат предател,.ами самите предатели не се дишаха.
Даже се чудя дали не е по добре да си останат двамата. Ако дойде трети пак веднага всеки ще се опита да наклони везните към своето.
Абе Неве и Бачорски просто не могат да мелят брашно заедно.

Бачорски е голяма лисица факт.  Най добър е от предателите. Не защото е умен или има топ стратегии, а защото е супер в социалната игра. Има много хора около себе си и добре върти всички накъдето иска. Всички са абсолютно слепи за него. Не го харесвам, ама факт че е добър..Страшен направо. Другото интересно е че е като фурнаджийска лопата. Хем му слушаме синхроните но и те не помагат да разбереш какво прави накъде клони този човек..Накъдето го повее вятъра и вдъхновението по опортюнистичен начин. Но той все излзиза сух от водата.

Убийствата които правят до сега не мисля че има много логика. Все махат хора които не са фактор за нищо или които и без това са много заподозряни на кръглата маса. Толкова глупаво че им се чудят праведните.

Всички са глупави откъм чист анализ на нещата..И предатели и праведни. Всичко е социална игра и малко шанс до сега. И накъде ще тръгнат овцете.

Дори изгонването на Жоро беше почти случайно. Според мен грешката на Жоро голямата беше че не си търси отделна коалиция, а се навря при Бачорски ..Нямаше на кой да разчита. Това че взе щит не мисля че беше грешка. Малшанс че Владо Николов ще се запъне за това и ще е в кола точно с Гъмов и Неве и Бачората. А Гъмов му е вдигнал мерника на лична основа. Неве видя шанса да поагитира. Бачорски действа ама все се крие и почна и на Неве да маже ските. Интересено стана хаха.

Идея нямам какво ще стана. Всички играта толкова нелогично и на вдъхновение. Нали от продукцията подмятат че тука ставали такива неща че изумили и организаторите дори, никъде по другите сезони нямало такива неща. Та от глупост на всички, и праведни, и предатели, сигурно ще сътворим чудни каши дето не са и виждали в други държави хаха.

# 183
На изцепките на Владо Николов така се плесках по челото, че чак главата ме заболя. Joy Жорката хем ме кефеше, защото е яренце, но много обиграно такова, хем ме дразнеше, че много си вярваше. Вярваше и на Бачорски, даже май това най му резна главата. Само че този излезе такава палачинка, че шапка му свалям, нямаше как да го направи по-галантно. Невена беше толкова по-настъпателна, агресивна и очевидна, а той така лекичко, тактично, спокойничко. Абе, красив епизод беше.
Веси (приятелката на Жорката) пуска гневни сторита срещу Невена и Бачорски. Ножът в гърба идвал и в живота от близък. Да де, ама те там не са си близки, а и много удобно им дойдоха и праведните в колата, и времето, и това с щита на Жорката на тепсия. Просто се възползваха от шанса по възможно най-добрия за тях начин.

# 184
И аз не разбрах защо ви се стори тъпа причината на Владо? На пръв поглед няма логика предател да взима щит. Обаче като се замислиш има много причини. Едно, че така се прави на застрашен праведен и второ, че отнема щит за някой наистина застрашен праведен, който могат да убият после. Никак не беше тъп мотива на Владо. Просто той не го изрази добре. Но хвърли идеалната възможност на Неве и Бачорски да хвърлят Жоро в огъня.

# 185
И аз мисля, че ще вербуват друг предател...
Така ще стане по-интересна играта
Жорката не трябваше да взема щит, сам се прецака.

# 186
Веси (приятелката на Жорката) пуска гневни сторита срещу Невена и Бачорски. Ножът в гърба идвал и в живота от близък.
И хвали Мирела. Ах, какви зрители има…

# 187
  • На морето!
Тая пък изобщо не е разбрала играта.

Неве тъкмо ми се издигна в очите и…. Бам, до вербуват Гъмов 😆
Гъмов беше толкова пиян и толкова смешно си присвои заслугата, че чак жалък стана.
Надявам се да го отстрелят най-после.
Според мен Бачора ще иска да вербуват някой от неговите хора, но не явните, за да може после с него да махнат Неве. Такъв човек е Мая например.

# 188
И аз за Мая си мислех...
Така Бачорски ще диктува играта.

# 189
И аз за Мая си мислех...
Така Бачорски ще диктува играта.

На Мая не може да й се има доверие предвид, че сега едно говореха тя друго направи. Нещо на Бачора коалицията много издиша. Не го слушат нещо.
Иначе браво, хубав епизод. Владо колкото го харесвам като лидер и всичко, което направи за волейбола и с децата си, толкова тук е пълна каша. Нито при игрите му се получава, нито при предателите. Днес го и употребиха най-нахално и се скриха зад него.
За нов предател залагам за Оля. Човек на Бачорски е, умна е, той си я подготви като й помогна да влезе. И според мен блъфира Неве, че търси нов бушон. Търси негов човек, с когото да гръмнат Невена. Жорката му се виждаше слаба ракия и затова отстреля първо него. Много грешки от пренавитост направи и сам се сложи на дръвника.

# 190
  • София
Ако Бачорски вземе Мая, ще се прецака сам 😂. Мая има мозък и играе добре. И изобщо не му вярва на Бачорски 😉

Коджабашев ми е някъде по тъч линията. Не се забелязва.
Предполагам, че се спотайва нарочно, но наблюдава 🫣
Оля е слаба ракия, но много си вярва 😂

# 191
Още съм в началото, ама бива ли толкова да е невъзпитана тази Глория? Хем си я знам, хем се изненадах.

# 192
А аз залагам, че ако е Владо Николов той ще откаже и на закуска ще са всички.
Владо прекалено държи на имиджа си, за него е важно какво си мислят хората, “какво ще кажат хората“.

Абсолютно, даже съм сигурен, че дори да го вербуват с ултиматум, (тоест ако откаже, трябва да умре), пак би избрал да напусне играта, пред това да стане предател.

Могат ли да сега да решат да останат двамата, а след ден-два да поискат да вербуват? Или е еднократна възможност- само вечерта в която е разкрит предател?
Ако могат да вербуват във всяка друга вечер, то и аз залагам, че ще останат двамата засега.

Останалите предатели получават възможност за вербуване само във вечерите, в които е прогонен предател. Hug

Могат да вербуват и следващите вечери, в кулата, където снимат американците и британците, отзад винаги седи писмото за убийство и когато се отключи вербуването до него слагат и второто писмо, ако не са се възползвали от възможността първата вечер или ако вербуваният не е приел предложението. Седи си там като опция, водещият няма нужда да идва и да им казва отново, че имат право да вербуват. Вече ако остане само един предател и се стигне до ултиматум, водещият отново отива при предателя.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 00:57 от sam001

# 193
  • софия
От тримата предатели само Жорката беше готов да играят заедно до края. Или почти до края Grinning И синхроните му бяха такива и цялата му игра. Ще се напаснем -вика-  тримата ще сме добре смазана машина,  тройна сила - ей такива си ги говореше. И не се е пазарил с Бачора за първото място. Сподели му (шаранче), че цели първото място, но е готов да го сподели. А Бачора си интерпретира, както му изнася. А и Жорката си беше "омаян " от прословутия чар на Бачора и му вярваше достатъчно, че да проспи удара.
Няма какво да се сърди гаджето му отвън - играта си е игра. И на мен ми падна пръв любимия трейтър, ама.... се ла ви.

От СаркасТ,  по памет -  Бачора не го интересува финала. Той иска силни ходове, боНба, шок, удар, обрати  - и той да е диригента на цялата какафония. Да бъде "баси невероятния играч" независимо, че може и да изгърми преди финалите  - съгласна съм с това.

Да видим дали съм запомнила правилата и възможностите. Стрелям още веднъж:  Бачора и Неве остават двойка днес. Но Бачи вече  маже ските на Неве (тук и Жорката добре подложи) Неве до втора маса е гласувана. Бачора остава сам (в кой епизод шести или седми може би?) И трябва да "изнудва". Взима Мая(ок) или Оля(ок) или Венци(ужас) - и играе с тях до финала твърдо (щото си ги харесва).

Пп. Сега прочетох -  значи могат да вербуват и друга вечер?? Хм, не знам тогава..... засега залагам че ще се стигне директно до изнудване. И то възможно най- скоро. Като "Изнуденият" хич и няма да се дърпа.
Ох, ако е Мая и го извърти накрая, ще я черпя Grinning

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 00:57 от freespirit

# 194
Веси (приятелката на Жорката) пуска гневни сторита срещу Невена и Бачорски. Ножът в гърба идвал и в живота от близък.
И хвали Мирела. Ах, какви зрители има…

Веска Вкисналото мляко да млъкне, защото много се пенеше как се играе със стратегии и хората не знаели как се прави като участваше в Къщата на инфлуенсърите. Ама тук няма 6 правила, които да спасят издънилия се играч и той да си тръгне.
Жоро сам си изяде главата с тоя безсмислен щит. Не знам дали са знаели, че са 4, ама беше ненужно да го взима.
Неве и Бачорски бяха напълно в правото си да хвърлят Предател, за да заситят тълпата. Да беше играл срещу Бачорски, можеше да му се получи. Никой не му е виновен, сам не се защити и чуждата "коалиция" го надви.

"Браво на Мирела", ако го беше бранила, знаейки, че е предател. И пак не е за "брависване", защото е против идеята на шоуто. Момичето беше в пълно неведение.

Общи условия

Активация на акаунт