🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 21 763
  • 512
  •   16
Отговори
# 435
Ами, за мен има значение дали влизаш с уговорки. Тия формати не са представление, а състезание в крайна сметка. Като си уредил гръб извън предаването и после спечелиш благодарение на това си действие, тогава какъв е смисълът зрителите да гледат? И както стана със Зоран всички да се чудят как си успял да развиеш такава социална игра в рамките на толкова кратко време, а то да излезе, че си влязал във формата с вече съществуващите си авери. На мен поне не ми се гледа "кой най-добре е използвал връзките си в месеците преди сезона", а кой най-добре ще се ориентира и развие играта си пред нас зрителите.

Иначе не ми дреме в колко предавания е бил Бачорски. Аз нямам толкова против повтарящите се герои от други формати, които вкараха, защото се предполага, че те ще са по-добре информирани за формата. Както се видя вкарването на известни, но без опит в други риалитита като Иван Юруков и Силвия Петкова се оказа провал, а засега сезонът предимно се тегли от хора, които са от приетите за изтъркани образи.

Но ще видим дали наистина Бачорски се е погрижил да си оплете кошницата предварително. Тия неща винаги си личат. Аз не виждам изобщо какъв кеф получава някой да триумфира с предварителни уговорки.

# 436
  • Stockholm
Това са си личностни характеристики и образите са интересни от психологична гледна точка. При това се сблъскваме с такива като тях и идентични ситуации и в реалния живот. Както видяхме Жорката не можа да се справи, защото НЕ  е безскрупулен като характер,  а също така е добре възпитан да се държи с уважение към възрастните и да не спори грозно  стях. И това му изяде главата, понеже не посмя да конфронтира Неве директно и не влезе в просташко агресивния тон на Гъмов. Е как да кажем сега, че не е важно кой какъв е като човек, а да гледаме само играта? И как да не кажем, че Бачо си е рафиниран манипулатор и нарцис, който мачка с цената на всичко, както в играта, така и в реалния живот?

# 437
  • софия
Жорката не можа да се справи, защото не е дорасъл за тази игра и наистина направи ужасно много грешки. Това е моето мнение. Не му е за първи път да му куца стратегическата игра. Във всеки формат в който участва, това му е проблемът.
 А иначе, всеки има избор какво да коментира и какво не в дадено риалити. Лично за мен предпочитам да коментирам пионките в играта, а не реалните личности. Един вид реверанс към тях за това, че ме забавляват.

# 438
Балканската нишка да не би да означава че някой се е измъкнал от хотела или друга подобна хитрост с цел добиване на информация по неразрешен начин. Или изключване на микрофона и т.н.
Ама това би трябвало да има лесно решение - изгонваш го?

# 439
  • Stockholm
Само алкохолецът е в основата Joy Подпийнали са открили нещо по уникален, балкански начин.

# 440
  • Другата България
Балканската нишка да не би да означава че някой се е измъкнал от хотела или друга подобна хитрост с цел добиване на информация по неразрешен начин. Или изключване на микрофона и т.н.
Да е избягал от хотела и да чака пред баба Вида, да види кои двама/трима ще дойдат на конклав?
Представих си го.....JoyJoyJoy

# 441
  • Stockholm
Да е избягал от хотела и да чака пред баба Вида, да види кои двама/трима ще дойдат на конклав?
Представих си го.....JoyJoyJoy

Хора, няма да се учудя, ако Гъмов нафиркан го е направил Joy

# 442
Гледате ли сторитата на Бачорски?
На рд са на Тренера и се лигавят много с Неве и Гъмов. Бъзикат яко Жорката. Пеят песен на Тино и накрая Бачорски целува Неве по главата.

# 443
  • Другата България
Не бих губила време, за да правя трафик на този самовлюбен индивид.
Така описано ми звучи просташки.

# 444
Гледате ли сторитата на Бачорски?
На рд са на Тренера и се лигавят много с Неве и Гъмов. Бъзикат яко Жорката. Пеят песен на Тино и накрая Бачорски целува Неве по главата.

От както Владо вече не е волейболист бая е качил и стабилно си пие винце.

# 445
Готин е Владо. Ноооо отзад на масата са героите на България, синовете му.❤

# 446
  • Другата България
От всички участници във формата как пък само тези тримата е поканил на РД....

# 447
  • Stockholm
Сторитата на Бачо ще минат и без моето внимание. В момента е актуален, защото от всяка негова изява хвърчат спойлери за Трейтърс.

Владо е поканил само тези на рождения си ден, защото вероятно това е групичката, създала балканския прецедент Joy

# 448
Айде Гъмов бих приела че е близък до Владо, но другите...

# 449
Аз се радвам на участници, които после се сприятеляват, а не да се плюят с години след риалитито си. Изключвам случаи, в които сплотяването е било с цел да тормозят друг участник от сезона им, но тези са зрели хора и предполагам, че се наслаждават на компанията си и на общите спомени.
Но предпочитам да не съм в течение на постовете на Бачорски, за да не спойлне нещо от нетърпение.

Общи условия

Активация на акаунт