🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 31 404
  • 809
  •   37
Отговори
# 690
Да кажем че Неве ще е аут другата седмица едва ли ще оставят на Бачо той да решава кой ще убиват. Продукцията може да се намеси по един или друг начин.

Ако изгонят Невена на следващата кръгла маса и остане само един предател, ще има вербуване на праведен очи в очи.

може , но май не е желателно май нали???
Няма такъв филм. Ако остане само един предател, то той абсолютно задължително трябва да вербува някого и това става очи в очи. Ако този някой откаже, умира моментално.
Ако няма вербуван предател, тоест човекът е предпочел да умре, на другата вечер вербуването продължава

# 691
  • Другата България
Много искам да сте прави за Невена, и да направи някакъв изненадващ обрат, отстранявайки Бачорски и успявайки да съхрани себе си.
Ще си върна думите назад, ако това се случи.
Но за момента наистина се чувствам.....тъпо, гледайки ги всички там.

# 692
Неве с това слагане в списъка на смъртните присъди прави последен отчаян опит да се спаси. В сезоните, които съм гледала аз, обикновено когато предател го направи не е в негова полза. Винаги има съмнение, че има предател в четворката. Може би Неве би имала някакъв шанс ако вкарат още някой заподозрян в списъка, например Ана Мария, та да се разпределят съмненията между двете.
То трябва акъл, за да се направи това, нали?
Питам си, риторично.
А и тя разчита, че Бачо я пази, ще я пази......

Чак пък толкова глупава не е. Изобщо не разчита, опита се да го заблуди, ама и той от стара коза яре - не ядем доматите с колците рече. Надиграват се според мен и много ми се иска Неве да надиграе мазния....Играят и двамата, това виждам аз.

# 693
Невена е абсолютно така модното делулу. Не му е от ранга на този човек Даниел Б. ,който не знам някаква сделка с Дявола ли е сключил, та е дразнещ и едновременно с това харизматичен. ?!

# 694
Много ме дразни Владо вече! Не е капитан на отбора по волейбол да решава кое как ще се прави и какво е мъжко поведение! Много се е взел за велик, а тотално е объркал формата.

# 695
  • софия
Неве играе добре играта, но не я играе толкова мръсно. За това шансът да оцелее е нулев. Което не ми пречи да и симпатизирам ужасно много. И да, определено не очаква Бачорски да я защити. Тя го бели, като лукова глава и като за последно. Знае, че той иска хем да играе, хем да се хареса на зрителите и за това и бяха провокациите на конклава към него. Един път с това, че не му стиска да се сложи и втори път, когато му зададе с насмешка въпросът ще я пази ли.
 Стискам и ръка. Тя е единствената, която не му лиже очеизвадно задника, за сметка на всички цивилки. Ще се правят на ударени до края. А той ще се радва, че е надлъгал всички.

# 696
  • Другата България
Скрит текст:
Неве с това слагане в списъка на смъртните присъди прави последен отчаян опит да се спаси. В сезоните, които съм гледала аз, обикновено когато предател го направи не е в негова полза. Винаги има съмнение, че има предател в четворката. Може би Неве би имала някакъв шанс ако вкарат още някой заподозрян в списъка, например Ана Мария, та да се разпределят съмненията между двете.
То трябва акъл, за да се направи това, нали?
Питам си, риторично.
А и тя разчита, че Бачо я пази, ще я пази......

Чак пък толкова глупава не е. Изобщо не разчита, опита се да го заблуди, ама и той от стара коза яре - не ядем доматите с колците рече. Надиграват се според мен и много ми се иска Неве да надиграе мазния....Играят и двамата, това виждам аз.
Знам, че не е глупава, затова се ядосвам, защото няма как ако наистина Бачорски е влязъл с хора зад гърба си Невена да успее да го “удари“. Тя си имаше само Гъмов, вече го няма, сега единствената ѝ възможност - аз така виждам нещата, е ако успее някак да привлече на своя страна Ана - Мария и да заиграят заедно. Защото без съюзник няма как да стане.
Много хора вече са ѝ вдигнали мерника, трудно ще ѝ е.

Иначе ми е ясно, че този въпрос си беше провокативен, дали ще я пази или защити, но нищо не постигна с него, поне мен като зрител допълнително ме напрегна и изнерви. Надали Бачо си е преместил китката от едното ухо зад другото, щото Неве е решила да го провокира по този начин.

# 697
Този Антон … да го дисквалифицират трябва.

# 698
Много предвидим ход от страна на Неве да се сложи в списъка за убийство. Но при положение, че очаква да е следващата гласувана на кръглата маса, губи ли всъщност толкова много? При нея вече измъкването е почти невъзможно, дори да се отърве на следващата маса, то е въпрос на време да я отстрелят. Очаквам да посочат Анна-Мария като потенциален ход, който да използват, че е предател и се е посочила себе си. И двама, между които да изберат да убият, като потенциално един от тях ще предвидят, че може да се спаси.

Неве изпусна шанса си според мен да стреля по Бачорски, това трябваше да го направи, когато Жорката беше в играта. Двамата имаха по-голям шанс да наговорят повече хора срещу него. Вече е в такава позиция, че не виждам как ще наговори достатъчно хора. Ще го нападне вече чак на кръглата маса, колкото да им даде някакъв жокер преди да я изгонят.

Предателите избират на следващата вечер кого да убият от тези в списъка, това е 100% сигурно. Няма вариант, в който да ги пуснат за гласуване на кръгла маса, то тогава предател не би се предложил за изгонване, освен ако някак си не е сигурен, че ще се спаси от играта.

# 699
  • София
Сега върнах пак видеото да чуя какво казва Владо, че като се гледа в реално време и се пише тук в темата и се чете и т.н. и се губят някои неща.
Ами то Владо много ясно си го казва. Значи правилно съм разбрал ама не съвсем...
И така:
1) Няма да има убийство тази вечер.
2) Издава се Смъртна присъда.
3) Трябва да напишат 4 имена, като могат да напишат и себе си.
4) На следващия ден ще има игра само между тези четирима човека.
5) Само един от тях ще се спаси (явно победителя)
6) На следващия Конклав след Кръглата маса ще убият един от тези трима човека. Трима ако Неве спечели играта. Двама ако Неве не спечели (тя не може да бъде убита).

Мхм, обаче според мен на следващия Конклав, Неве няма да участва, защото ще я разкрият на Масата.
Т.е. Бачорски ще трябва очи в очи да вербува Предател. И последният ако откаже ще бъде убит на мига.

Ще е много настиен епизод. Твърде много неща ще трябва да се случат.
Битка на четиримата със смъртна присъда ; дневна битка за пари ; обсъждания ; кръгла маса ; ако прогонят Неве, ще има вербуване очи в очи ; после Конклав и убийство.
Защо няма 2 епизода на седмица? Стига с тази библия. Просто ще се дава повече от разговорите им. И повече от Кръглата маса.

бТВ, моля оправете си звука!!!
Не се чува какво си говорят Бачорски и Неве на Конклава.
Хора, какво казаха Бачорски и Неве?
Изредиха имената на хората с ЩИТ (Бачорски каза две имена и Неве две имена) или решиха да убият един от тези четиримата? Ако е последното си е шестица от тотото, хахаха. Уцелиха точно тези с ЩИТ.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 23:58 от Diavolo

# 700
А това, че не могат да бъдат 2 епизода седмично, сигурно ли е, че е по библия? Защото аз си го представям, че не могат да правят изменения по формата, но да разделят 1 снимачен ден в 2 епизода без да променят структурата на цикъла (закуска, игра, обсъждане, кръгла маса, убийство), не ми звучи като някакво изменение, което да бъде забранено. По-скоро не са искали да го правят, за да не се изгуби динамиката. Ако искат да добавят допълнителни игри, правила и тн. съм съгласен, че вероятно нямат право.

# 701
Обсъждаха кои са със щит. Изобщо не са говорили кои да са в списъка, освен Неве, която каза, че е сигурно в него на трето място.

P.S. Ама за какви предателства говори Антон? Аман от подобни персонажи, които не могат да разграничат нещата.

# 702
Сега върнах пак видеото да чуя какво казва Владо, че като се гледа в реално време и се пише тук в тената и се чете и т.н. и се губят някои неща.
Ами то Владо много ясно си го казва. Значи правилно съм разбрал ама не съвсем...
И така:
1) Няма да има убийство тази вечер.
2) Издава се Смъртна присъда.
3) Трябва да напишат 4 имена, като могат да напишат и себе си.
4) На следващия ден ще има игра само между тези четирима човека.
5) Само един от тях ще се спаси (явно победителя)
6) На следващия Конклав след Кръглата маса ще убият един от тези трима човека. Трима ако Неве спечели играта. Двама ако Неве не спечели (тя не може да бъде убита).

Мхм, обаче според мен на следващия Конклав, Неве няма да участва, защото ще я разкрият на Масата.
Т.е. Бачорски ще трябва очи в очи да вербува Предател. И последният няма право да откаже. Иначе ще бъде убит на мига. Бачорски не може сам да извърши убийство. Трябва да са поне двама.

Ще е много настиен епизод. Твърде много неща ще трябва да се случат.
Битка на четиримата със смъртна присъда ; дневна битка за пари ; обсъждания ; кръгла маса ; ако прогонят Неве, ще има вербуване очи в очи ; после Конклав и убийство.
Защо няма 2 епизода на седмица? Стига с тази библия. Просто ще се дава повече от разговорите им. И повече от Кръглата маса.

бТВ, моля оправете си звука!!!
Не се чува какво си говорят Бачорски и Неве на Конклава.
Хора, какво казаха Бачорски и Неве?
Изредиха имената на хората с ЩИТ (Бачорски каза две имена и Неве две имена) или решиха да убият един от тези четиримата? Ако е последното си е шестица от тотото, хахаха. Уцелиха точно тези с ЩИТ.
Всеки има право да откаже да е предател. Друг е въпросът, че ако вербуването е очи в очи, този отказ означава моментална смърт. Но тогава се вижда кои хора искат да играят играта  и за кои е по-важна репутацията им. Има такива хора. Не знам, защо мислите, че не е възможно Бачорски сам да убива. Няма проблем в това. Иначе на конклава предателите просто изреждаха имената на хората с щитове. Или просто са се досетили кои са, или им е подшушното. Но не е трудно да се сетиш кой е с щит с оглед на представянето им в играта.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 23:50 от Lilly_Gr

# 703
То в тоя сезон направо се опорочи идеята за щитовете. Първо кръстосан разпит за това кой е взел щит. След това наказателният отряд на Владо минава да се разплати с нахалниците, дръзнали да вземат щит. После пък в игрите щитове се дават поред, че и да не знаеш къде е да можеш много бързо да сведеш заподозрените до минимум. А сега и на предателите се казва кои са с щит.
И какъв е смисълът от тези щитове тогава? Само да слушаме Тино и Йордан да се жалват колко са застрашени..

# 704
Аз не проумявам защо Тино се чувства толкова застрашен и защо го смятат за силен играч? Нищо подобно не се вижда в монтираните епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт