⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 13 484
  • 407
  •   7
Отговори
# 150
  • София
Аз знам какъв е реда и за вашият случай, защото съм подавала жалба, но при нас бяха изгонени преди това. "Скъсаха" им гъза от проверки и ни е сменена директорката с адекватна такава! Та процедурата хич не е дълга даже.

# 151
Само като видиш очите и държанието на всички, разбираш, кой е искрен! Не знам как има хора, които са го гледали и се съмняват! Особено един тънък момент на страх в очите на възпитателката, когато пред вратата я посреща журналистката, казва всичко. Другите ги е страх- и директорката и лелята- живяла съм в малък град, знам как е! Пълно е с такива арогантни и изживяващи се за богове хора! Ужасно е колко гадни могат да бъдат хората! Отвратително!

# 152
# 153
  • Варна
Не съм гледала клипове и не искам, бесните ме хващат при такива случаи. Как може някой да се съмнява, че детето си измисля, не знам. Твърде малко е. Назад се спомена, че може да е гледало нещо и да е влязло във филм или някой да го подучва. Да, съществува някаква вероятност за такива неща, но това не обяснява защо месеци преди тази история детето е променило поведението си. Няма чак такова влизане във филм при децата, тяхното внимание бързо се отвлича и им става скучно. Ако четиригодишно съумее да измисли нещо такова и да поддържа съответното поведение месеци наред, евала, природен гений е. И родителите продават и се махат, това е много крайна стъпка. Аз лично вярвам, че насилие е имало. Дано се разплете.

# 154
  • Другата България
Аз писах още вчера - очите никога не лъжат.
В случая и очите, и цялата физиономия на т.нар. “госпожа“ говореха за виновност.
На лелята също.
И не, нападението не е най-добрата защита в случая.

# 155
Това да търсиш доказателства за нещо което се твърди, вместо да хванеш факлата и да се слееш с тълпата, дружно да крещиш в хор удобни фрази не те прави поддръжник на педофили и там подобни извращения! Рано или късно истините винаги лъсват. От истината човек никога не може да избяга или да се скрие. Желая на това дете всичко най добро, бих се радвала ако това което то твърди е плод на фантазия и не е истина! Важно е според мен, когато има спорен случай - хладнокръвно да се търсят доказателства,а не емоционално да се залита- наляво или надясно!

# 156

Дано варненската прокоратура си свърши адекватно работата. Жалко е, че в нашата правосъдна система нищо не става без силен обществен натиск.

Някои хора предпочитат да живеят в блажено неведение какъв рай е нашата държава за педофилите, вместо да се изправят пред горчивата истина.

# 157
И с обществен натиск, пак не става.

# 158
# 159
  • София
Това да търсиш доказателства за нещо което се твърди, вместо да хванеш факлата и да се слееш с тълпата, дружно да крещиш в хор удобни фрази не те прави поддръжник на педофили и там подобни извращения! Рано или късно истините винаги лъсват. От истината човек никога не може да избяга или да се скрие. Желая на това дете всичко най добро, бих се радвала ако това което то твърди е плод на фантазия и не е истина! Важно е според мен, когато има спорен случай - хладнокръвно да се търсят доказателства,а не емоционално да се залита- наляво или надясно!
Случаят не е спорен

# 160
Аз писах още вчера - очите никога не лъжат.
В случая и очите, и цялата физиономия на т.нар. “госпожа“ говореха за виновност.
На лелята също.
И не, нападението не е най-добрата защита в случая.
Никой, никого не напада. Просто когато има дадено твърдение, то трябва да се подкрепи с доказателства. А не всички дружно да се гледаме в очите! Пак се повтарям, ако тези зверства са се случили наистина, аз също съм за доживотен затвор на тази жена! Но тук трябва внимателно всеки детайл да се огледа. И с кадифени ръкавици да се пипа по психиката на това дете! Аз само клипа съм видяла и като родител смея да твърдя, че ако детето ми преживее такава травма, никога и в никакви обстоятелства не бих извикала репортери да го снимат голо в тоалетната! Също така не бих допуснала, хора с цел сензация да го връщат отново и отново в тези ужасни моменти. Когато има травма особено на дете, тя се лекува от професионалисти, дискретно в определена обстановка и с подходящи разговори. За да не страда допълнително това дете. Не пред обектива, докато седиш на гърне голо и докато една лекичка ти задава " правилните" въпроси!

# 161
  • София
Случаят не е спорен
Напротив, спорен е – има противоречиви документи най-малкото.

Всеки има правото да се направи, че това не е вярно, разбира се.

Още в началото написах – нямам съмнение, че върху детето е упражнявано насилие. Съмненията ми започват след това.

# 162
  • София
Втората експертиза "доказва" точно това, че няма следи от насилие. Насилие има!

# 163
  • София
Втората експертиза "доказва" точно това, че няма следи от насилие.
Скрит текст:
Насилие има!
Добре де, какъв е смисълът от такива неверни твърдения?
Втората експертиза доказва, че има следи от насилие.

# 164
  • София
Не разбирам какво имаш предвид под невярно твърдение. Това, което разказва детето ли?

Общи условия

Активация на акаунт