⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 9 163
  • 250
  •   47
Отговори
# 210
  • Пловдив
Прокрадват се тук-там намеци, че може и г-жата да няма вина, че може и детето да лъже.
Не ги е срам да си помислят за такава възможност, мръсници! Не може дете да лъже, не може твърденията за г-жата да не са 100% верни!

# 211
  • София
Има регистър на педофилите. С ограничен достъп е.
А прилага ли се? Защото не съм никак сигурна, че има някакъв подбор, вече куцо и сакато става учител, съжалявам, но особено в малките населени места няма никаква селекция.
Нямам познати, които са в позиция да го ползват, за да ги питам.

# 212
Възможно е част от твърденията на детето да не са истина. Възможно е част от тях да са просто кошмари, но те са в следствие на вече преживян стрес.

# 213
Ама то никой не скача срещу всички педагози и учители.Обществото скача срещу Герова.
Ванче правиш ли разлика?
В нашия град не съм видяла да са спрели да си водят децата, ни на ясла, ни на градина. И аз не съм спирала да водя моето. Това какво общо има, не разбирам?
+1
Според директорката, Герова е отстранена от работа, а според публикациите е в непрекъснати болнични от 8-9 месеца. Не виждам от какво да се притесняват родителите.

# 214
Ама то никой не скача срещу всички педагози и учители.Обществото скача срещу Герова.
Ванче правиш ли разлика?
В нашия град не съм видяла да са спрели да си водят децата, ни на ясла, ни на градина. И аз не съм спирала да водя моето. Това какво общо има, не разбирам?
Приемам! Но искам да допълня, че за едно нещо което не се знае на 100% дали е истина или лъжа, то се приема от обществото като чиста монета, че е факт, само защото едно дете го е казало...И това отеква в домовете, бълва се по телевизии като факт, а не е доказано...! Смятате ли, че няма да има отражение и в обществото?! Да това което говори детето е отвратително, но тук въпросът е - истина ли е или не?!И това се доказва с факти, не само с очи!

# 215
Кметът пък като какъв се дига да защитава образователната система? Радостин Василев е говорил за прокуратурата, общинската администрация къде се слага?

# 216
  • Пловдив
Да това което говори детето е отвратително, но тук въпросът е - истина ли е или не?!И това се доказва с факти, не само с очи!
Как може да се правят такива намеци за съмнения, ти майка ли си, човек ли си! Така да защитаваш Герова!

# 217
И тук има някои извратени същества, защитаващи оня изрод герова! Детето й е бъркано във вагината, що за изрод трябва да си да го правиш!! А тия дето защитавате изрод, не сте много по-добри!

# 218
  • София
И тук има някои извратени същества, защитаващи оня изрод герова! Детето й е бъркано във вагината, що за изрод трябва да си да го правиш!! А тия дето защитавате изрод, не сте много по-добри!
Понеже аз досега в темата не съм прочела нито един (абсолютно буквално) който да я защитава, би ли подкрепила твърдението си с цитат/и?

# 219
Много се размива същината на въпроса с някакви безмислени коментари и намеци. Дали детето говори истина, дали госпожата е набедена щяхме да знаем, ако институциите си бяха свършили работата още преди месеци. Не виждате ли, че поради някаква причина се е отбивал номера, така да се каже.
Изначално има родители, които са подали жалба. Тук е бил моментът да се вземат ясни и точни мерки, за да се разнищи въпросът.

# 220
Понеже аз досега в темата не съм прочела нито един (абсолютно буквално) който да я защитава, би ли подкрепила твърдението си с цитат/и?
Самият факт, че  няколко души тук поставят под съмнение това, което се е случило на детето, причинено от герова, говори достатъчно. За съжаление, този случай пак показва какъв ни е народа...

# 221
  • София
Сега, тук всички сме големи хора и разбираме български. Надявам се. Като такива би трябвало да разбираме разликата между "оправдавам" и "поставям някои твърдения под съмнение".

# 222
Ванче правиш ли разлика?
Приемам! Но искам да допълня, че за едно нещо което не се знае на 100% дали е истина или лъжа, то се приема от обществото като чиста монета, че е факт, само защото едно дете го е казало...И това отеква в домовете, бълва се по телевизии като факт, а не е доказано...! Смятате ли, че няма да има отражение и в обществото?! Да това което говори детето е отвратително, но тук въпросът е - истина ли е или не?!И това се доказва с факти, не само с очи!
Съгласна съм. Нали за това направих темата, за да може всеки, които иска или има информация да се изкаже. Защото както винаги, ще мине време, докато разберем истината.

Хората сме различни. Както ти не приемаш от начало всичко за чиста монета, а подлагаш нещата под съмнение, така аз пък съм пълната противоположност...

# 223
  • София
Мен повече ме притеснява "народът", който с удоволствие яхва всеки трагичен случай за около три дни.
Проблем намирам във властите, които напълно са загубили доверие.
По случая не мога да коментирам, защото още няма яснота, поне според мен. Смущаващи са много неща и съм напълно наясно, че психопати и насилници има, но ще изчакам повече информация, за да правя собствени изводи.

# 224
Възможно е част от твърденията на детето да не са истина. Възможно е част от тях да са просто кошмари, но те са в следствие на вече преживян стрес.

Да, и разкъсания химен и измислица. Висящия нокът също. То детето само си извадило нокътя Joy
Айде някой смее ли да си извади сам нокътя. Сигурно детето подкупило гинеколога да пише там за разкъсан химен.
А не чакай. Не била Герова. Детето си играло с химикалката Close
Тук веднага почнаха така да пишат. Че лъжело, че си играло, гледало клипче.
Детето гледало клипче и почнало да фантазира.
Веднага жертвата е виновна.
Време е закона за защита на децата да бъде отменен.
Не бива да съществува въобще такова нещо като насилие над деца.
Ако се случи, то децата сами са си виновни. Щом един възрастен е решил  да направи нещо на едно дете, то той е прав щото е възрастен.
Детето има ли доказателства? Няма. Щом едно дете няма доказателства, то детето лъже.
Моля да ми се посочи случай в който едно дете има доказателство, че някой е блудствал с него? Може да се запознаете с думата блудство за да разберете защо е трудно да се докаже, но остава трайни следи на психиката.
Вече детето няма как да знае какви доказателства да има - писмени, устни, видео клипове. То горкото и тая дума не знае.
Има ли клипче как Герова прави нещо. Няма. Детето лъже. Точка.
Детето трябва  да бъде пребито на секундата като е казало тези грозни обвинения за прекрасната Герова. Не може едно дете да говори така. Как смее.
Приключвайте случая.

Общи условия

Активация на акаунт