⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 13 721
  • 407
  •   6
Отговори
# 225
  • София
Светкавица,немалко насилници развиват по няколко различни парафилии едновременно и няма общи правило кои от тях как действат и кое им доставя удоволствие.

# 226
И още от кмета на Поморие

Кметът на Поморие щял да става "разследващ журналист", зове за цензура срещу Тина Ивайлова

https://trafficnews.bg/plovdiv/kmetat-pomorie-shtial-da-stava-ra … UBAVuJw32EVTjDS_g
Тоя кмет не е в час ! Майко мила....
Аз лично подкрепям Радостинчо. Който иска и селянка да ме нарече, ама в него виждам част от себе си. Аз бих постъпила по същия начин на негово място.
При пожение, че има такъв обществен натиск и чаааак сега се задействаха институциите да работят, кмета къде е тръгнал да се излага, като защитавал бил. Кой защитава ? Себе си ли, Герова ли? Неееее, още повече се потрисам

# 227
Прокрадват се тук-там намеци, че може и г-жата да няма вина, че може и детето да лъже.
Не ги е срам да си помислят за такава възможност, мръсници! Не може дете да лъже, не може твърденията за г-жата да не са 100% верни!

Ако изобщо сте гледали репортажа щяхте да знаете, че няма място и за капка ирония в тази ситуация.

# 228

Малолетни пострадали се разпитват в "Синя стая", включително и в хода на съдебния процес.

Стига разследващите същества да знаят що е то синя стая. Че ще осерат пейзажа.

И... имайте малко повече доверие в институциите

Joy Joy Joy
Няма шанс да имам.

https://www.youtube.com/watch?v=72pYyhdpYlo

Ето изгледай това и прецени дали може да имаме вяра в институциите.
Щото на мен ми се доповръща.
И описаното в клипа показва, че всичко което си написала е наизуст.
Ама разбирам де. Чела си нещо, наивна си, вярваш в доброто и такива тинтири минтири.

# 229
Светкавица,немалко насилници развиват по няколко различни парафилии едновременно и няма общи правило кои от тях как действат и кое им доставя удоволствие.
Няма общо правило, но има повтарящи се случаи, има типизирано поведение. Разбира се, коренно различна реакция никога не е изключена.
Най- опасно би било в случая изключването на версията за друг насилник. Спирам дотук.

А иначе, че ги шамарят в градините, случва се за жалост. За крясъци и грубост пък дори не се крият.

Допълвам за синята стая Специално във Варна е една от най-добрите, ако не се лъжа е и от първите.Всичко е както трябва, "по конец". Психолозите, на които се възлагат експертизи също са много опитни.

# 230
Имам доста преки наблюдения от работата на Тина Ивайлова при разследването на случай, който лично ме засягаше. Може да е странна птица, но не се захваща с неща, които в последствие биха се оказали прах в очите. Има супер силна интуиция и си върши работата много отговорно. Щом се е захванала с този случай, ще го разнищи докрай.
За мен тази учителка е извратена личност, със садистични и педофилски наклонности, и още по-лошото - човек с протекции.
Надявам се , че няколкото особи тук, които отявлено омаловажават преживяното от детето и по някакъв начин защитават "учителката", да имат смелостта в един момент поне да се засрамят от глупавите си разсъждение.

# 231
  • София
Пак да попитам: кой я защитава в темата? И пак да помоля за цитат/и.

И да се самоцитирам:
Сега, тук всички сме големи хора и разбираме български. Надявам се. Като такива би трябвало да разбираме разликата между "оправдавам" и "поставям някои твърдения под съмнение".

# 232

Да, и разкъсания химен и измислица. Висящия нокът също. То детето само си извадило нокътя Joy
Айде някой смее ли да си извади сам нокътя. Сигурно детето подкупило гинеколога да пише там за разкъсан химен.
А не чакай. Не била Герова. Детето си играло с химикалката Close
Тук веднага почнаха така да пишат. Че лъжело, че си играло, гледало клипче.
Детето гледало клипче и почнало да фантазира.
Веднага жертвата е виновна.
Време е закона за защита на децата да бъде отменен.
Не бива да съществува въобще такова нещо като насилие над деца.
Ако се случи, то децата сами са си виновни. Щом един възрастен е решил  да направи нещо на едно дете, то той е прав щото е възрастен.
Детето има ли доказателства? Няма. Щом едно дете няма доказателства, то детето лъже.
Моля да ми се посочи случай в който едно дете има доказателство, че някой е блудствал с него? Може да се запознаете с думата блудство за да разберете защо е трудно да се докаже, но остава трайни следи на психиката.
Вече детето няма как да знае какви доказателства да има - писмени, устни, видео клипове. То горкото и тая дума не знае.
Има ли клипче как Герова прави нещо. Няма. Детето лъже. Точка.
Детето трябва  да бъде пребито на секундата като е казало тези грозни обвинения за прекрасната Герова. Не може едно дете да говори така. Как смее.
Приключвайте случая.
Елора, точно. Ако не беше толкова трагично, щеше да е смешно.
Само пропусна да кажеш, че детето си е "играло" 2 пъти с химикала, защото има наличие на по-стари и нови щърбини, т.е. изключва се, че е еднократно.

Фрау С, като слушах кмета на Поморие, направо получих дежа вю. Поразително ми заприлича на един друг от преди месец. Сякаш един и същ им пише речите -  никаква собствена мисъл, само готова декламация.
Тук и боговете мълчат...

# 233

Елора, точно. Ако не беше толкова трагично, щеше да е смешно.
Само пропусна да кажеш, че детето си е "играло" 2 пъти с химикала, защото има наличие на по-стари и нови щърбини, т.е. изключва се, че е еднократно.

Да, така е. Пропуснах.
Ама нищо де. Сигурно и това  е лъжа. Гинеколозите са подкупени, детето лъже. Няма следи, няма нищо.

Светкавица, явно тия опитни психолози са кът в държавата.
Виж клипа, ще ти падне ченето от "опитност". Виж какво значи гавра с деца /гавра от институциите към тях/ , пък после ми говори за сини, зелени и оранжеви стаи.
Или пък недей. Там се касае за циганчета все пак. На никой не му пука за тях.

# 234
Тая Герова ако е била наистина директор на детска градина явно много се е издънила за да загуби подобна длъжност. Отделно дето директори винаги стават хора с някакъв политически гръб.

# 235
Била е директор в друга детска градина. Е, видя се кой и е гръб.
Скрит текст:
Иван Алексиев не е просто кмет на малък град. От учредителите на ГЕРБ и областният им лидер е.

Според мен, семейството просто е вярвало в институциите и когато е станало ясно, че се опитват да заметат случая, са се свързали с журналистката.

# 236
Дано им се върне вярата в институциите, макар и на по-късен етап, дано си свършат работата!

НМД с позиция към институциите заради насилие над 4-годишно дете в детска градина в Каблешково - trafficnews.bg https://share.google/2JFrGcdMbzNNPHkAT

# 237
  • Някъде там
Категорично вярвам и подкрепям семейството и момиченцето, и силно се надявам, ако съм права, да има подобаващо наказание за нея.
Твърде прекалено ми се струва да е толкова „мразено“ от съдбата, че двама различни човека по едно и също време да му причиняват болка по различни начини.
Единият да го бие и тормози, а другият да го изнасили, и този друг да няма общо с този, който го е тормозил.
Цялостното поведение и излъчване на Герова също ми показват, че тя е изрода причинил това да детето.
Дано по-бързо се докаже кой е виновен.

# 238
И още от кмета на Поморие

Кметът на Поморие щял да става "разследващ журналист", зове за цензура срещу Тина Ивайлова

https://trafficnews.bg/plovdiv/kmetat-pomorie-shtial-da-stava-ra … UBAVuJw32EVTjDS_g

О, горката възпитателка, животът ѝ бил съсипан, трябва сигурно да седнем да плачем за нея. Всичко казано от този гнусен кмет в една нормална държава ще доведе до свалянето му. Егати глупакът.

А въпросната възпитателка изобщо не е болна, както видяхме от репортажа. Месеци наред фалшив болничен, а заплатата я плащат гражданите. В някое частно заведение тези селски номера дали ще минат?

# 239
В това овче общество е много показателно как се замитат проблемите и скандалите особено в малките градове и села, там времето е спряло. Нулева толерантност към насилниците във всякаква форма. Има една хубава поговорка, Дим без огън няма. Как пък точно тая герова ( нарочно с малка буква) е набедена сред стотиците учители и лелки. А тези дето все нещо ги съмнява, поставете се на мястото на майката, това е Ад, но явно доста жени са дебелокожи и емпатията не им е позната. Понякога ги разбирам мъжете...

Общи условия

Активация на акаунт