⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 11 729
  • 361
  •   24
Отговори
# 195
Къде в темата има оправдания?
Нещо много скачате, адвокат ли сте на Герова??

# 196
  • София
Не.
Пак да попитам: къде в темата има оправдания?

# 197
Интересно е развитието на този скандал, как ще повлияе на обществото. Каква част от обществото ще спре да си води децата на градина по предтекст, че ги е страх от " лошите" госпожи! Или само да "посочваме" ни бива!
ПС Извинявам се, че се повтарям, но е много грозно докато дадени хора се грижат за детето ти. Ти в същото време да ги плюеш, след което да отидеш и с усмивка да си вземеш детето от градината! Аз лично дълбоко уважавам труда на учители и педагози. Смятам за позорно, да се хвърля черен отенък на всички такива!
Надявам се случаят да се избистри!

# 198
  • София
Много е грозно да има насилие срещу деца!
За другото като гледам и в момента нямат притеснение и после няма да имат.

# 199
  • София
Много е грозно да има насилие срещу деца!
...
"Грозно" е слабо казано.

# 200
Няма такова нещо като колективна вина. Има конкретен случай, с конкретен виновник / виновници това дете да се държи като жертва на насилие и този конкретен случай трябва да се разследва.
Във всеки случай, тези множество гинекологични прегледи на 4-годишно ми изглеждат като пълно безумие. Аз съм на сума ти години и се стресирам от такъв преглед, а на това детенце вече трети му готвят! Не разбирам как може да се допусне такова нещо.

# 201
Ама то никой не скача срещу всички педагози и учители.Обществото скача срещу Герова.
Ванче правиш ли разлика?
В нашия град не съм видяла да са спрели да си водят децата, ни на ясла, ни на градина. И аз не съм спирала да водя моето. Това какво общо има, не разбирам?

# 202
Прокрадват се тук-там намеци, че може и г-жата да няма вина, че може и детето да лъже.

Също така защо решихме, че жителите на Каблешково са спокойни и спокойно водят децата си при милата госпожа? ние реално не знаем какво се случва тези дни в това село. Няма много официални медии, които да ни информират. Това не е ли странно при такъв отзвук последните дни?

Не мисля, че някой е срещу учителите и възпитателите по принцип. Само срещу една от тях. Това предположение няма никакво основание.

# 203
  • София
Горе има линк с разговор с въпросната директорка. Тя твърди, че си водят децата и нямат притеснение.

# 204
Кой колективно обвинява цялото учителско съсловие в насилие и педофилия? Абсолютно никой. Факт ли обаче, че почти всяка година излиза някой с обвинение за насилие в детската градина, най-често подкрепено от аудио запис? Факт е. Или забравихте какво сме чували от устите на някои "възпитатели"?

# 205
Интересно е развитието на този скандал, как ще повлияе на обществото. Каква част от обществото ще спре да си води децата на градина по предтекст, че ги е страх от " лошите" госпожи! Или само да "посочваме" ни бива!
ПС Извинявам се, че се повтарям, но е много грозно докато дадени хора се грижат за детето ти. Ти в същото време да ги плюеш, след което да отидеш и с усмивка да си вземеш детето от градината! Аз лично дълбоко уважавам труда на учители и педагози. Смятам за позорно, да се хвърля черен отенък на всички такива!
Надявам се случаят да се избистри!
Тук не говорим за гледане на деца от общо учители, а за конкретен случай на ужасяващо насилие над дете и то сексуално! В БГ няма никаква цедка откъм психотестове както и регистър на педофилите, което е Задължително при работа с деца. Уж щяха да го въвеждат, но на практика не се прилага. Попадне ли ми учител педофил в ръцете, няма да занимавам полиция, директно ще го линчувам. Не знам някои хора много спокойно и логично разсъждават над такива ужаси...

# 206
  • София
Има регистър на педофилите. С ограничен достъп е.

# 207
  • Другата България
А аз никъде не виждам да се хвърля /вероятно да се виждат в/ “черен отенък“ всички учители и педагози.
Няма такова нещо, коментира се една конкретна такава, ако изобщо е педагог.
/Това малко като с лекарите и полицаите - който има лекар или служител на МВР в семейството, няма как да е безпристрастен, предполагам сега е същото./
Никъде и не става дума хората да спрат да си водят децата на ясла или градина, чак не е за вярване как се смесват понятията....

# 208
Горе има линк с разговор с въпросната директорка. Тя твърди, че си водят децата и нямат притеснение.

Вие очаквате да каже, че има отлив? Едва ли. И да има такъв, ще кажат, че има много болни деца.

# 209
Има регистър на педофилите. С ограничен достъп е.
А прилага ли се? Защото не съм никак сигурна, че има някакъв подбор, вече куцо и сакато става учител, съжалявам, но особено в малките населени места няма никаква селекция.

Общи условия

Активация на акаунт