⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 19 515
  • 530
  •   12
Отговори
# 180
Ще се учудите колко много говорят очите за един човек- просто го погледнете ))). Държанието също- просто наблюдавайте ))) Това за тези, които са още в Средновековието ))

# 181
  • Другата България
Аз писах още вчера - очите никога не лъжат.
В случая и очите, и цялата физиономия на т.нар. “госпожа“ говореха за виновност.
На лелята също.
И не, нападението не е най-добрата защита в случая.
Никой, никого не напада. Просто когато има дадено твърдение, то трябва да се подкрепи с доказателства. А не всички дружно да се гледаме в очите! Пак се повтарям, ако тези зверства са се случили наистина, аз също съм за доживотен затвор на тази жена! Но тук трябва внимателно всеки детайл да се огледа. И с кадифени ръкавици да се пипа по психиката на това дете! Аз само клипа съм видяла и като родител смея да твърдя, че ако детето ми преживее такава травма, никога и в никакви обстоятелства не бих извикала репортери да го снимат голо в тоалетната! Също така не бих допуснала, хора с цел сензация да го връщат отново и отново в тези ужасни моменти. Когато има травма особено на дете, тя се лекува от професионалисти, дискретно в определена обстановка и с подходящи разговори. За да не страда допълнително това дете. Не пред обектива, докато седиш на гърне голо и докато една лекичка ти задава " правилните" въпроси!
Не разбирам защо се обръщаш към мен, аз не визирам никого в темата, за разлика от разни пишман юристки и всякакви други самозванки.
Коментирам казуса и това, което мисля за него и по него, казвам личното си мнение, което изобщо не държа да е споделено.
За нападението имах предвид самото такова като ответна реакция по принцип, независимо от кого, в случая грозно впечатление ми направи именно агресията на въпросната госпожа към екипа пред дома ѝ и буквално “нападението“ на не по-малко агресивния ѝ съпруг към ТВ екипа и техниката.
Относно физиономията на “госпожата“ и на леличката си стоя зад думите - за мен те говорят за виновност, разбира се това няма как да бъде аргумент за който и пред който и да е съд или разследващ орган, но и тук не виждам смисъл да се обяснява това. Мнението ми далеч не се базира САМО на две физиономии, изгледах материала и вярвам на детенцето.
Виждам и че това не е само мое мнение, което също няма значение, като цяло уважавам всяко едно такова, дори и различните, и не бих се подиграла или иронизирала само защото с нещо не съм съгласна. А и знаем тези похвати признак на какво са, тъй че.....

# 182
Всичко друго,освен законосъобразно събрани доказателства ,е спекулация...
Приемете ,че прехвърлянето на производството във Варна,е своеобразна вътрешна проверка,и целта е пълна прозрачност и обективност...
Всеки може да ползва за отдушник социалните мрежи,това няма да повлияе на работа на съд и прокуратура.
Добре е все пак, и да се чете..и слуша,внимателно..

# 183
  • Deutschland
Абе щом и. д. Главен прокурор мести разследването във Варненска прокуратура нещо не е чисто там. Пишеше, че са искали отвод на прокурор и той не го приел. Как ви звучи това?

Така преместиха разследването в София на случая с атв-то в Слънчев бряг, щото имаше съмнения колко е обективно. Кой знае тая Герова на кого е жена, сестра и т.н.

То ще се чуе все някога де.
Говори се, че е любовница на кмета на Поморие, Иван Алексиев.

https://dariknews.bg/regioni/burgas/kmetyt-na-pomorie-sreshtu-ra … bleshkovo-2432622

# 184
Редно е когато има " друго " мнение то да се обсъжда като дебат за да се стигне до истината. А не да се лепят етикети, понеже мнението не се вписва в " рамките" зададени от групата.

# 185
Не знам защо някои си мислят, е излъчването, позата и жестовете нищо не значат. Напротив, тялото говори вместо и въпреки думите, невербалното поведение е по-трудно за контролиране, особено под стрес. Щеш - не щеш, издаваш се.

Много хора и без да са специалисти, разчетоха, че учителката имаше изключително нагло излъчване.

Според вас, как сме оцеляли в първобитната епоха, когато още не е имало нито писменост, нито вербален език - точно чрез разчитането на невербалните сигнали от заобикалящия ни свят. Те не лъжат.

Ако някой Ви каже с насмешка "Обичам те", ще му повярвате ли или ще се позамислите.

# 186
  • Другата България
Абе щом и. д. Главен прокурор мести разследването във Варненска прокуратура нещо не е чисто там. Пишеше, че са искали отвод на прокурор и той не го приел. Как ви звучи това?

Така преместиха разследването в София на случая с атв-то в Слънчев бряг, щото имаше съмнения колко е обективно. Кой знае тая Герова на кого е жена, сестра и т.н.

Честно казано аз не вярвам много на обективно разследване, но пък от друга страна се вдигна много шум около този случай, привлече широк обществен отзвук, тъй че това ме кара да се надявам поне на някаква безпристрастност и обективизъм.

# 187
  • Пловдив
Цитат
Не разбирам защо се обръщаш към мен, аз не визирам никого в темата, за разлика от разни пишман юристки и всякакви други самозванки.

Цитат
Не знам защо някои си мислят, е излъчването, позата и жестовете нищо не значат.

Поименно, колеги, поименно.

След такова убедително обосноваване защо по погледа може да се познае дали обвиненият е виновен - а именно, защото погледите, лицата и позите изразявали някакви еволюционно значими неща от първобитни времена до днес - аз също вече нямам никакви съмнения за вината на Герова.

# 188
  • София

Говори се, че е любовница на кмета на Поморие, Иван Алексиев.

https://dariknews.bg/regioni/burgas/kmetyt-na-pomorie-sreshtu-ra … bleshkovo-2432622
Явно не се говори само.... ""Защитавам госпожа Данданова и целият колектив на детска градина "Радост", както и госпожа Герова. Защитавам директорите на детски градини и училища. Защитавам всички учители и се изправям срещу господин Радостин Василев", заяви Алексиев. "

# 189
Сега разбирам кое ви връща към Средновековието и лова на вещици...било е изказването на Радостин Василев..

# 190
Не знам защо някои си мислят, е излъчването, позата и жестовете нищо не значат. Напротив, тялото говори вместо и въпреки думите, невербалното поведение е по-трудно за контролиране, особено под стрес. Щеш - не щеш, издаваш се.

Много хора и без да са специалисти, разчетоха, че учителката имаше изключително нагло излъчване.

Според вас, как сме оцеляли в първобитната епоха, когато още не е имало нито писменост, нито вербален език - точно чрез разчитането на невербалните сигнали от заобикалящия ни свят. Те не лъжат.

Ако някой Ви каже с насмешка "Обичам те", ще му повярвате ли или ще се позамислите.

Това, че населението гледа Менталистът не го прави експерт по поведение. А дори и т.нар. експерти по поведение не са признати в съда, защото са доказали, че не може въз основа на подобни заключения да се правят такива сериозни изводи.

Определено не сме оцеляли, защото очите на тигъра са изглеждали подозрително готови да ни изяде. Бягали сме още щом видим тигъра!

Интуицията е хубаво нещо, но трябв да е в комплект със здрав разум, а в случая и с доказателства! В случая го карате само на някаква интуиция ...

# 191
  • София
Добре че за Тед Бънди не са се водили от излъчването му.

# 192
Като знам какви крадливи отрепки са кметовете на малките градове в БГ, тоя на Поморие няма да е по-различен, а това бясно защитаване на педофила показва, че нещата са много дълбоки. Чета на някои тук наивните коментари как можело да не бъде така, я се събудете, в цял свят има педофилски кръгове и те се защитават едни до други до кръв. Този случай за мен е само върха на айсберга, ама пейте си за някакви имагинерни невинни "жертви". Тая Герова е морално нечистоплътна, уволнявана е преди за непристойно поведение, това не се случва на всеки, или?? Аз съм на 45 години, работила съм 10 години в арабския свят и никога не съм имала такива хора около себе си, тази е неморална и долна жена.

# 193
Като чета някои коментари, тръгнаха оправданията за г-жата. Заведете си децата при нея и дано сте спокойни. Ако желаете, поразходете се и за едно автографче, ще се зарадва на вниманието.

# 194
  • София
Къде в темата има оправдания?

Общи условия

Активация на акаунт