⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 32 298
  • 992
  •   11
Отговори
# 990
  • София
Преди много години една майка “би тъпана”, че детето ѝ е отвлечено, след това го намериха мъртво, след това се оказа, че е тя.
Давам го като пример само. Не смятам, че майката е тормозила сексуално детето си.
Това, което виждам обаче е, че волно или неволно насочва разказите на детето. Предполага се, че повечето тук сме майки и знаем как влияят емоциите и личната ни настройка на децата ни.
Самите репортажи същото водят в конкретна посока. Не разбрах Тина Ивайлова дали е потърсила гинеколога издал първото медицинско за коментар? Детето от януари ли е спряло да посещава градината? Разбрахме, че през март детето е споделило за сексуалното насилие, това са три месеца по-късно.
Насочването го видях и аз, според мен е неволно. Според мен и двамата родители вярват напълно в това, което казват. Не мисля, че от тяхна страна има съзнателна манипулация или съзнателна лъжа.

# 991
Във всеки случай се надявам истината да излезе. Реакциите на персонала в детската градина и на родителите в това малко градче не ми дават големи надежди обаче. И по повод намеците на директорката за връзка на майката с друг мъж - как си представяте в едно село, сама жена с три деца да я посещава мъж инкогнито? И даже приказливата съседка нищо да не види? Вече писах, че контактите на едно четиригодишно дете с възрастни са силно ограничени. То е или в дома си или в детската градина, в останалите случаи пред погледа на майката постоянно. И от реакциите на Тодор Тодоров и колежката му не усетих, че имат съмнения в майката, а точно в Герова. Ако не е тя, би трябвало да се търси виновника, но за целта трябва да се направи качествено разследване.

# 992
За първи път си позволявам да пиша в социалните мрежи, но този случай ме разтърси.

Като майка си задавам , както и много от вас, хиляди въпроси.
Майката говори за  системно насилие
физическо, психическо, сексуално , все едно
Това дете не се е прибирало с месеци вкъщи!
Жалбите са подадени още през януари , а чак през март детето е заведено на преглед.
Родителите имат пълното право да наемат адвокат и да заведат частно дело срещу Герова.
Не разбирам защо чакат 9- 10 месеца, за да се даде гласност на случая и защо чакат прокуратурата и институциите.
Детенцето има нужда от истинска подкрепа и защита!!!
След като има заведено дело , родителите имат право да изискват Герова да бъде разпитана по начина, по който заслужава.
И да я съдят!!!

Общи условия

Активация на акаунт