⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 35 176
  • 1 079
  •   10
Отговори
# 960
Питането за часа може да е подвеждащ въпрос.
Би могло да е това, ако не са се позовали на невъзможността на детето да посочи час и така са компрометирали цялото изследване. Тоест ако детенце на четири е подготвено с часове и други подробности, явно че е дело на някой друг и най-вероятно родител. Ако не може да каже час - изглежда естествено и достоверно. Психоложката обаче възприема обратен извод и това ми е съмнително.

# 961
А ако е вярно, че на среща на компетентните институции директорката е видяла прокурорката да се смее? И нещо смешно някой вижда ли в случая? Тези хора всичките там адекватни ли са? Щото прокурорката като чула заключението на психото от синята стая е казала "не ". Тоест една неадекватност води след себе си друга такава.

Не само прокурорката, а на всички им станало смешно. И когато кажеш, че това е психопатия, тук се намират хора, които да пишат фермани и ни обвиняват, че сме слагали етикети на хората. За бога, какво нормално вижда някой в тази ситуация? Дори самият факт, че директорката споделя такава информация, е много, ама много ненормален. Пълна липса на усет и такт.

# 962
  • Някъде там
Т.е. е възможно директорката да не лъже? Ако не лъже за прокурорката, може да не лъже и за друго.
Никъде не използвам думата лъжи и не пиша за лъжи, а за странните изказвания на уж професионалисти, които трябва да са по-компетентни и в думи и в действия в работата си, от майката например.
Виж за леля Иринка мога и да си позволя да кажа, че лъже. Детето няма как да я познава и знае името й, ако не е работила там по това време.
Смеха говори за прокурора според мен.
Честно казано, ако бях прокурор не бих се засмяла под никакъв предлог, дори да не вярвам и да ми е смешно ,това което твърди някои, ако съм професионалист в работата си, би следвало да се държа професионално и да не влагам излишни емоции, като смях или пък гняв.
Тя директорката така разказваше, че този и онзи й казал, май май, че имало нещо, че всичко звучеше на много елементарно ниво. Ако тя не преувеличава и явно и останалата част от професионалистите които работят по случая, имат грешните действия.

# 963
  • София
Т.е. е възможно директорката да не лъже? Ако не лъже за прокурорката, може да не лъже и за друго.
Никъде не използвам думата лъжи и не пиша за лъжи,
Скрит текст:
а за странните изказвания на уж професионалисти, които трябва да са по компетентни и в думи и в действия в работата си, от майката например.
Виж за леля Иринка мога и да си позволя да кажа, че лъже. Детето няма как да я познава и знае името й, ако не е работила там по това време.
Смеха говори за  прокурора според мен.
Честно казано, ако бях прокурор не бих се засмяла под никакъв предлог, дори да не вярвам и да ми е смешно ,това което твърди някои, ако съм професионалист в работата си би следвало да се държа професионално и да не влагам излишни емоции, като смях или пък гняв.
Тя директорката така разказваше че този и онзи й казал, май май че имало нещо, че всичко звучеше на много елементарно ниво. Ако тя не преувеличава и явно и останалата част от професионалистите които работят по случая, имат грешните действия.
Къде го чукаш, къде се пука?
Защо реши, че моята реплика е насочена към твое твърдение? Нито съм цитирала теб, нито постът ми е след твой.

# 964
Аз и друго се сетих, тази леля Иринка във видеото ми се видя най-обикновена женица. Колкото и да лъже пред камера, чак и при разпит да е толкова умела. Ако нея не могат при разпит да я пречупят, какво остава за някой закоравял престъпник.

# 965
  • Другата България
Леля Иринка и Герова мисля, че изобщо не са разпитвани.

# 966
И Данданова. Общо взето само детето подмятат .. не му стига другото явно 🤐

# 967
Със сигурност Герова е разпитвана, но ако разследването е водено тенденциозно, този разпит е бил проформа. А имаме достатъчно основания да смятаме, че е било така.
Леля Иринка твърди че е напуснала през декември, което не означава че тогава тези неща не са се случвали, би следвало и да не е разпитвана, сега да бъде.

# 968
  • Другата България
Аз не мога да твърдя нещо “със сигурност“ при положение, че никъде няма написано, казано, излъчено или каквото и да е друго доказателство за това. Да, мога да предполагам, и предполагам, че дори и да е разпитана /от полицията всъщност/, то нещата са били просто отбиване на номера, това го предполагам, разбира се.
А за лелята детето твърди, че е видяла случващото се....
Това, което Тодор Тодоров каза е, че и двете не са “разпитвани“ от тях, от психолози.

# 969
Аз и друго се сетих, тази леля Иринка във видеото ми се видя най-обикновена женица. Колкото и да лъже пред камера, чак и при разпит да е толкова умела. Ако нея не могат при разпит да я пречупят, какво остава за някой закоравял престъпник.

Ти пък… Как реши, че някой е имал за цел да я пречупва при разпита.
Аз останах с впечатление за формално водено разследване, с вероятни нарушения на някои от служителите (от разказа на директора на детската градина).

# 970
Лелята и да е напуснала декември, пак може да бъде разпитана. Все пак има документална следа кога е напуснала. Други служители освен лелята и учителката няма ли в тази градина? Детето ходело до обяд, пък изведнъж и спало там, нещата са разказани толкова объркано, като да са се случвали в продължение на седмици и месеци. Което пък ме кара да си задам въпроса как това дете е пазили тайна. И о не каква да е тайна. Подаваш жалба след такова насилие и детето ти ходи пак на градина ли? Особено ако ти си с малкото момче вкъщи.
Това не е тинейджър да не можеш да му извадиш с ченгел думите за случващото се в училище. А едно четири годишно момиченце, обикновено като се приберат разказват целия ден.
Репортерката пък ако е разследващ журналист аз ще стана трамвай. Цитира медицинското грешно и насочва към версия, която си харесва тя.
Изобщо накрая от цялата ситуация пак потърпевшо ще е детето. За най-голямо съжаление.

# 971

В нормална държава бързо щяха да бъдат разпитани, тук се мотаят.

# 972
  • Някъде там
Никъде не използвам думата лъжи и не пиша за лъжи,
Скрит текст:
а за странните изказвания на уж професионалисти, които трябва да са по компетентни и в думи и в действия в работата си, от майката например.
Смеха говори за  прокурора според мен.
Честно казано, ако бях прокурор не бих се засмяла под никакъв предлог, дори да не вярвам и да ми е смешно ,това което твърди някои, ако съм професионалист в работата си би следвало да се държа професионално и да не влагам излишни емоции, като смях или пък гняв.
Тя директорката така разказваше че този и онзи й казал, май май че имало нещо, че всичко звучеше на много елементарно ниво. Ако тя не преувеличава и явно и останалата част от професионалистите които работят по случая, имат грешните действия.
Къде го чукаш, къде се пука?
Защо реши, че моята реплика е насочена към твое твърдение? Нито съм цитирала теб, нито постът ми е след твой.
След моя не видях друг  в който има нещо за коментарите на Герова за  полиция прокуратура и прочие и затова реших че е насочен към моя. Извинявам се за грешната преценка.

Като гледам директорката какво знае от полиция и закрила на детето, едва ли разпитите, ако изобщо е имало такива са били много прецизни...

# 973
Лелята и да е напуснала декември, пак може да бъде разпитана. Все пак има документална следа кога е напуснала. Други служители освен лелята и учителката няма ли в тази градина? Детето ходело до обяд, пък изведнъж и спало там, нещата са разказани толкова объркано, като да са се случвали в продължение на седмици и месеци. Което пък ме кара да си задам въпроса как това дете е пазили тайна. И о не каква да е тайна. Подаваш жалба след такова насилие и детето ти ходи пак на градина ли? Особено ако ти си с малкото момче вкъщи.
Това не е тинейджър да не можеш да му извадиш с ченгел думите за случващото се в училище. А едно четири годишно момиченце, обикновено като се приберат разказват целия ден.
Репортерката пък ако е разследващ журналист аз ще стана трамвай. Цитира медицинското грешно и насочва към версия, която си харесва тя.
Изобщо накрая от цялата ситуация пак потърпевшо ще е детето. За най-голямо съжаление.
И аз така смятам - детето ще бъде жертва отново.
Плюс, че майката има странно поведение и реакциите ѝ не ми изглеждат последователни и обичайни.
По отношение на разпита на Герова, няма как детето да е разпитвано в Синя стая и тя да не е викана поне проформа да даде обяснения и вероятно тя е била с адвокат и добре подготвена, за разлика от родителите. За лелята също е вероятно да е викана и тя така без да се дълбае.
На мен например ми е интересно и майката дали и как е разпитвана. Госпожа Герова и директорката  са информирани, както стана ясно, но обществеността не е.

# 974
Някъде в материалите се казваше,че Герова е разпитана като...Свидетел

Общи условия

Активация на акаунт