⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 36 398
  • 1 107
  •   4
Отговори
# 1 080
Прокурор Маркова е обективна.
И много позитивна.

# 1 081
  • София
Не й се плаща да бъде позитивна или негативна, а да си върши работата.

# 1 082
И много позитивна.
Да, пролича си на изявлението позитивизма ѝ.....

# 1 083
  • София
Е, да. За един професионалист позитивизмът  е най-важен.

# 1 084
И много позитивна.
Тази, която се хилеше докато обясняваше за разкъсан химен на 4 г дете. ?

# 1 085
Тази, която обясни ,че се работи преоритетно,правят се нужните експертизи,в срок и обществеността трябва да бъде спокойна.
Защото законно събрани доказателства,за престъпление,няма...
Полезно,прозрачно и изчерпателно...
И удобно,да няма легитимен главен прокурор...
Дали е преместено във Варна?

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 16:10 от неда2

# 1 086
Тази, която обясни ,че се работи преоритетно,правят се нужните експертизи,в срок и обществеността трябва да бъде спокойна.
Като не се събират, няма да има. Защо случаят беше преместен във варненската прокуратура под надзора на ВКП?

# 1 087
В тази статия дават информация относно прехвърлянето на разследването:
https://varnenskoutro.bg/varnenskata-prokuratura-poema-razsledva … na-v-kableshkovo/

# 1 088
  • София
Като не се събират, няма да има. Защо случаят беше преместен във варненската прокуратура под надзора на ВКП?

Защото имаше слухове, че Герова е възлюбена на кмета затова. Дали затова обаче е преместено наистина не е ясно

# 1 089
Преместено е заради обществения отзвук от и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов.

# 1 090
И много позитивна.
Тази, която се хилеше докато обясняваше за разкъсан химен на 4 г дете. ?
Дааа 🫣

Във втората част нали забелязахте, че Тина отправи няколко въпроса към кмета. Единият от тях беше "Каква ви е връзката със съпруга на г-жа Герова" , та май от там ще излиза нещо...

# 1 091
За мен Тина има събрана достатъчна информация, но просто изчаква за да не пречи и вреди на семейството. Този случай съществено се различава от разследванията и до момента. Наистина има повече внушения и емоции от факти.
Неуместно е сравнението с Ахчиева, най - малкото, защото нейните разследвания и репортажи обхващаха казуси развили се доста назад във времето и достъп до официални документи. При течащо разследване няма как да се случи.
Прави ми впечатление, че Радостин Василев споменава в многократно натиск върху семейството.

# 1 092
И след като е изпрала кървавите гащи повече не е имало никакво кървене от мястото, което преди това е кървяло? Нито капчица, така ли?

А защо трябва да има още кървене?

А кой е Тодор Тодоров? Освен, че е криминален психолог с какво е известен?
Срещам му името тук и там, но не съм запозната.

Участваше в разследването на убийството на Евгения Владимирова. Според това, което съм виждала от него, има доста опит и нюх за тези неща.

# 1 093
  • Пловдив
Един подкаст с Тодор Тодоров и психоложката от разследването. Дава още малко светлина по въпроса.
https://youtu.be/WqlYUkmKk4Q?si=N8JA705uk2FawaWn

# 1 094
И след като е изпрала кървавите гащи повече не е имало никакво кървене от мястото, което преди това е кървяло? Нито капчица, така ли?

А защо трябва да има още кървене?

Скрит текст:
А кой е Тодор Тодоров? Освен, че е криминален психолог с какво е известен?
Срещам му името тук и там, но не съм запозната.

Участваше в разследването на убийството на Евгения Владимирова. Според това, което съм виждала от него, има доста опит и нюх за тези неща.
[/spoiler]

Защото активно кървене, което цапа бельо, не се спира от смяната на бельото.

Общи условия

Активация на акаунт